|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
17.1.2008 9:24:43   
ajtak
Dobro jutro,
Scuba hvala za kavico je prav pasala user posted image .

Tudi mi smo krasno spali in je mami danes spet ko user posted image  user posted image .

Najin soncek danes praznuje saj je star ze 2 meseca (kam gre cas user posted image )user posted image

user posted image

Tale tortica je za vse dojece mamice in vse ki ne dojimo pa smo na dijeti user posted image .

Kaj boste danes kuhale? Jaz nic ker bom pekla user posted image , bomo meli pizzo in zvecer tortico (ker praznujemo) user posted image .

tjasek nekaj mijavka in grem gledat kaj je...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
17.1.2008 9:29:43   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Tale tortica je za vse dojece mamice in vse ki ne dojimo pa smo na dijeti user posted image .

Ajtak kje pa je tortica zame? Ne dojim, na dieti pa tud nisem čeprav bi mogla bit user posted image . Seveda pa iskrene čestitke Tjašu za 2 meseca user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 17.1.2008 9:35:54 >

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
17.1.2008 9:42:33   
ajtak
Joj scuba sorry, grem hitr eno spect....

mesam sestavine...

vlivam v pekac...

pecem...

se kar pecem...

mazem...

...evo tale je za vse ki ne dojite in niste na dieti!

user posted image

naj vam tekne!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 1628
17.1.2008 9:48:46   
Oranža
Dobro jutro,

Scuba hvala za kavico.user posted image  Pa johnson in johnson - sivka kaj, jah bomo sprobali, samo malo kasneje....jst ga še zmeri samo s kamilicami ali hrastovim lubjem umivam.
Ajtak in Tjaš vse najboljše za 2 meseca user posted image user posted image .
Vsem ostalim ki kakrkoli praznujete danes tuidi čestitke...

Mi smo spali tud ok, je včeraj zaspal že ob 21h in spal do 3h, pa pol do 6.30 in sedaj še spančka.user posted image  Je pa res da je včeraj čez dan ful mal spal, ga bom probala dons tko shecat, da ne bi čez dan kej dost spal. pol bomo pa vidli zvečer kaj bo.Danes pa začnem spet po tavelikega v vrtec hodit, ker mora user posted image  delati od danes naprej vsak dan po 12 ur(do 7h zvečer), pa še ob sobotah 8 ur, tko da bomo kar veliko sami.user posted image  Pa priznam da me je kar malo strah kako bouser posted image , Enej je sicer zelo priden in razumevajoč fant ampak mal posvetit se mu pa vseen moram in če bodo Timona krči grabil, mi to lih ne bo dobro uspevalouser posted image . Pa še klinčevo je k je tako vreme, jst moram pa po Eneja 4 km se peljat, da pridem do vrtca, pa še ne vem al naj Timona pustim doma(pri tašči) al naj ga s sabo vlečemuser posted image . Sej za tistih 15 min se mi ga ne splača ful napravljat razen kadar bo vreme lepo, pa bomo pol šli kar na sprehod. Mah bomo že nekako, samo res me je ful strah pa sem mogla mal pojamrat. Aja pa da me ne boste čudno gledale, pri tašči ga pustit mi ne diši zato, ker ko jo 1x nekaj prosiš, potem ni več miru - pol vsak dan pride težit in se vsiljevat, da sej ga ma pa lohk ona, pa ga lohk ona ven pelje itd....pa ne zaleže tud to da ji 100x poveš da če bomo rabli bomo rekliuser posted image . Ma, kompliciram saj vem....

Zdej moram pa šibat, se je začel neki oglašat.....čau pa en deževen pozdrav.... 

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 1629
17.1.2008 9:58:28   
nicolina
Dobro jutro,
ajtak hvala za kavico in tortico... mmm bi si jo kar privoščla user posted image

Scuba, a to je bla skrivnost user posted image user posted image  Zato pa Taj od Nayye spi celo noč, pa Lana tudi, bomo še mi poskusli...user posted image

Šibam, alarm se oglaša...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
17.1.2008 10:15:05   
tintin
Jutro,
evo ena kafica še od mene. Spali kar okej.
Jaz pa razmišljam o cepljenju za Rotavirus. Sploh ker bo šel z 11 meseci v vrtec in res nočem, da ga faše. Od danes naprej uvajamo tudi obvezno umivanje rok za obiske. Sploh ne bom komentirala, da se jih skoraj nikomur ne da it umit....za pop....user posted image No, zato sem kupila v lekarni Skinman Soft (tisto razkužilo,  ki ga imajo v bolnicah, ZD in pobija bakterije, viruse...) in bomo imeli pač to, pa naj si vsak mal na roke špricne, če se boji vode. Tudi moje roke so vse kaput, ker si jih skoz umivam.user posted image Nevem zakaj bi potem izpostavljala malega razni svinjariji. Saj vem, da bo tašča spet nos vihala (če bo sploh kaj prišla na obisk, že 3 tedne je ni bilo - od tistega incidenta), ampak briga me....
Aha J&J Sivka je potem magična formula za spanje. Meni je J&J nasploh fajn. Jaz imam za kopanje njihovo emulzijo Top to Toe in pa pogosto tudi robčke za ritko (ful so super).
Aja, sprobala sem tudi plenice iz Tosame (Bebe Cash - Top Changes). So še kar. Sicer niso to plenice, ki jih imajo v kranjski porodnišnici (tam majo neke druge, ki so mi bile še boljše), ampak za porabit bodo. Mogoče so malček trde, imam jih za čez dan. Za čez noč pa uporabljam Pampers Active Fit in mi zdrži od 20-9.
Toliko za enkrat. Ah ja, zunaj je res bednouser posted image Če ne drugače, bomo šli ven s "palerino" (če bo kakšen premor, zgolj z rosenjem).

LP tintin

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
17.1.2008 10:24:35   
scubadiver
Ajtak hvala ti za tortico, se še kar oblizujem tko je bla dobra. Pa še krasno zgleda in tko hitro si jo spekla user posted image user posted image

Debeluška sem ti pozabila odgovort okol slikc. Odpreš slikco s programčkom paint. Greš na "image" in izbereš resize/skew tam pa pomanjšaš procente na recimo 20% in ponovno shraniš slikco pod drugim imenom. Če bo še prevelika pa ponoviš vajo dokler ne bo dovolj majhna da ti jo bo sprejelo. Upam da ti rata.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
17.1.2008 10:27:18   
ninocka
Dober dan, se vam samo na hitrco javim, ker se mali pocasi zbuja.
Mi smo se sli vceraj slikat za osebno in jo dat delat in moram ful pohvalit refernetke na trzaski, ker so naju kar cez vrsto vzele - pa zadnja sem prisla, not sem sla pa prva user posted image user posted image user posted image Se mi je zdelo ful lepo, pa tud vse skupi je blo v 5 min zrihtano.Sem se odlocila, da jim bom eno pohvalo napisala.
Fotograf mi je pa slikce zapekle se na CD, poleg tega mi jih je dal pa se 8 zastonj (po 2 od vsake razvite) user posted image user posted image user posted image
Tole je pa se ena izmed slikc za osebno:

user posted image

Drugac ma pa revcek cist zabasan nosek, komaj diha, mu je kr cez noc ratal tolk zabit. Bo spet Rijina pumpica v igri user posted image

Tko, grem se mal pospravit, ker se bo itak zbudu v roku 15 min.
Se beremo...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
17.1.2008 10:58:25   
potepinka
Jutro
No mi smo spali super od 23-7.30 ob 4 je še vmes Mark jedel in takoj zaspal nazaj.
V nedeljo imamo krst in posledično letanje po trgovina,sem dobila zelo lepe stvari za Marka za oblečt bo pravi frajerček,bom v ponedeljek prilepla slikico.

zalivančki kaj to pomen
IZVIRNO SPOROČILO: nayya29
Otroci ki se ne dojijo

Sej vem,da sem za luno,ampak a mi lahko ena napiše postopek za temenca....kaj naj nardim,bom danes izvedla user posted image user posted image .
Jaz uporabljam mandljevo olje ga zvečer namažem po lasišču in potem dopoldan umijem glavico.Do zdaj sem to naredila 2x in je veliko boljše

COPATKI-moja prijateljica vedno kupuje pri Škratku in so super
ISABELA-ČESTITKE ZA 3 MESECE
LAUBICA-upam da se čimprej pozdraviš
nicolina-upam da je menstra
TJAŠ-ČESTITKE TUDI TEBI ZA 2MESECA
RORAVIRUS-TUDI MI IMAMO že od vsega začetka razkužilo SPITADERM
NINOCKA-kakšen lep fantičuser posted image user posted image

btw to sem pisala 1 uro

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
17.1.2008 11:15:16   
murencek
Živjo!
ninočka, kako cotkan je tvoj pobček! Za pojest!
Kateri fotograf ti je pa slike zapekel na CD? Se spomnim, smo se s setrama par let nazaj slikale - darilo za starša za 25let poroke. In smo šle k Majheniču v Domžalah. Pa ni hotel zapeči na CD. Je rekel, da imajo v arhivu. In ko bomo spet rabli to slikco - naj kar pridemo in bo še eno naredil. Kreten user posted image ! No, ampak slika je pa uspela!

obdelava slik - moj mi gre na PhotoFiltre - ta program mi je naložil na rač (brezplačno user posted image ). Je v slovenščini in baje boljši kot angleški (so ga delai slovenski strokovnjaki in ima veliko funkcij: obreži, odreži, kontrast, meglenje, negativi...). Ga pa poznam, ker sem imela izobraževanje iz fotografije... Jst sm s pomočjo tega programa zmanjšala Straševo slikco k jo mam v profilu.
Aja, ta program je super, tko d priporočam. Jst ga zmeri uporabim, če je katera slikca za popravit.

cepljenje za rotavirus - mi smo se že cepili za tistih 5 znanih (ošpice, influenca...), o rotavirusu ne vem. Za tuberkulozo je rekla, da se mormo iti cepit v P Postojna. SAmo potem, ko bo minilo 6t po zadnjem cepljenju (no, drugega mamo šele začetek maja). A se rotavirus lohk cepiš kadarkoli?
(sej moram pediatrinji mal po telefonu zamorit!user posted image )
LP

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
17.1.2008 11:30:05   
Laubica
Pozdravljene-joj kolko ste že naklofale ne folgam bratuser posted image Jaz sem še zmerej cela žnodrava,še iz oči mi tečeuser posted image sem vse stranke prenaročila za drugi teden.
Skuba-mi imamo tudi to sivkino kopel in losion -pa ne spimo celo nočuser posted image
N ocoj pa je bila sploh katastrofa od noči-še nikoli se mi ni zbujal na 1.5 ure nocoj pa celo noč -tak da sem čisto hin,sem mu poskusila dat dodatek pa je tako ven cucel tiščal in ni bilo šanse da bi jedel iz flaše samo zizouser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
17.1.2008 11:44:18   
naraščaj
Včeri ni blo nč časa, saj sva se skos potepali. Bli skor 3h na sprehodu, s tem da sva se vmes pri moji mami previli in najedli. Sam spala pa je lih 15min v vozu user posted image . Popoldne smo šli še pa k moji saestri na kofe, ko smo priššli domov, je pa mela krče, tak da sva jo nosla po rokah. Sva jo pol skopala in nahranla in zaspala ob pol11ih in spala do 5ih, ko sva jedli in pol spet ob mal čez sedem, ko sem jo vzela k seb v poslo in sva še mal jedli in tak zadremali do 9ih, ko je že 3jič nekdo zvonil sem le vstala in bla je patronažna. Je prišla sam neki iskat - zdr. kartico ažurirat, ker je takrat še nisva imeli. No zdele pa je zaspal av ležalniku, jaz pa sem skoristla gužvo in skočla mal vas prečekirat. Pa juhco sem dala že tut kuhat, sam ne vem kaj bi pa še pol skuhala. Kaka ideja???

Tjaš, sam da je ratalo se pos...user posted image user posted image   in  user posted image    za 2meseca.user posted image  in tut vsem ostalim, ki kakorkol praznujete.

NIcolina tud jaz ful držim pestke da je M. in da ti ne bo treba na čisčšenje. Upam da se ti vse zrihta. Laubica zate pa da se hitro pocajtaš.

Vanja, upam, da ti rata skombinirat glede varstva. Saj bo, Na začetk se mal loviš pol pa gre. Saj vse zmoremo ane?!?

ninocka, super ste zrihtali in prav cartkana slikca. user posted image

O rotavirusu tut razmišljam. Morm poklicat P.

PLAVANJE: v CE v Golovcu imajo se začne že zdaj enkrat. pride 75eur. stari morjo bit 5mesecev poteka po istmu principu kot od plavalne zveze, neopren obleko dobiš tam. Sam za enkrat mi še ne mormo it (preemali), ne ve pa če bo pol še kaka skupina, ker začnejo sedaj prvič. Je rekel naj pokličem še marca, če bo kaj novega(nova skupina). Je bil ful prijazen gospod. Problem je v tem, da majo sam do junijija odprto, ker pol se odpre pa letno kopališče tam pa nimajo. Pol se pa začne zopet oktobra, sam takrat pa bomo me že šle v službo. Sicer bi pa naj potekalo ob sobotah. No tolk, če kero zanima pa prilagam tel.:03/4282641

No tolko. se še kaj oglasim.

Neposredna povezava do sporočila: 1637
17.1.2008 11:46:16   
barika
Dobro jutro,
tudi mi smo se zbudli naspani... od 23.30 pa do 7.30 je spal, se najedel, zaspal do 11user posted image , zdej se pa z rožicami kregauser posted image user posted image user posted image

Ajtak vse najboljše za Tjašev 2 mesečni RDuser posted image

Tintin, eno vprašanje, kako jim na lep način poveš (oz. dopoveš) da si nej umijejo roke --> imaš kakšen recept??
jaz vem, da ko bodo prišl na obisk bojo mel nos do tal, ko jih boma prosla nej si jih umijejo (to je naloga od mojga, da jih stera v kopalnico), sam se ne bom sekirala, nej zamerijo kolker čejo, lahk pa tud ne hodijo na obisk (vedno vsi pametujejo, nej pije vodo, pa čaj, pa kot to pa ono..user posted image user posted image user posted image user posted image

Da se vam malo potožim, sem ful žalostna (pa tega za 1x na ven še ne pokažem). moj dedi je v umetni komi in lahko samo še čakamo, če se bo stanje poboljšalouser posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
17.1.2008 11:46:48   
Tanayya29
Dober dan,

Scuba ane,deluje?user posted image user posted image Super,samo da je Lani pasalouser posted image user posted image .
Mi smo spali od 22-10h,no vmes je bil ob 6h zajtrk.
Ninočka super fantek(meni se zdi fulll tebi podobenuser posted image .)
Nicolina držim pesti,zate,da je menstra.
murenček RV,prvič cepljen pri 3 mesecih,drugič pa hmmm a pri 6h?Je pa za plačat(140 e).
debeluška joj,upam,da se zdravje kmalu povrne v celoti.user posted image user posted image
vanja v. tle v jonson kopeli so tut kamilice in sivka.hrastovo lubje?Zmeri hočem vprašat,kaj neki je to?Men zgleda,kot da moraš v gozd ,pa poiskat hrast in nabrat lubje od hrastauser posted image user posted image ,A je to tko?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
tatoo od mojga lubija uspeluser posted image user posted image .Mu je pa delal 4 ure.No,sedaj ves zadovoljen hodi po bajti in se kr naprej gleda v špegu,na 4 ure more mazat z bepantenom in si ga umivat z mojim intimnim milom(user posted image user posted image user posted image ,je antibakterijsko).   Tako,da ga mal hecam,da je tko kot,da bi dojil,ko mora na 4h cel postopek ponavljat.Edin ponoč mu ni treba ustajat.user posted image user posted image Je pa odločen,da ne gre nikol več,ker boli(user posted image ).
tintin jaz tudi težim za roke,in je prav tako.

Vprašanje...koliko ve kupujete številko cunjc za otročke?Men se 62 niti ne splača več,pa kupujem 68....
Še to...kdaj nehajo tko rast(po 4cm na mesec)user posted image .

TJAŠ IN IZABELAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mamice ubogat!

Ajtak hvala za tortice,super so!
Potepinka kdaj greš na operacijo?A kej veš koliko časa boš notri ostala?

En lep pozdrav vsem!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
17.1.2008 11:48:41   
Tanayya29
Barikauser posted image user posted image Zate in tvojga dedija.Da se vse dobro izide!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Murenček a je imel Staš ,kakšno reakcijo na cepljenje?
Laubica tudi zate,da čimprej ozdraviš....user posted image user posted image
aja  laubica eno frizersko vprašanje...imam full suhe lase,pa hitr mastne,kaj naj uporabljam?Pa velik las imam.Si jih pa po vsakem pranju zlikam,ker mam full velik las in lase na paž.če si jih ne zlikam sm kot ena gobauser posted image user posted image user posted image .A jih likalnik masti?A veš za kakšen fajn šampon ali pa masko za lase?Sej to,ko mam mastne me ne moti,si jih itak umijem,ampak mam tok suhe....user posted image user posted image user posted image help mi

< Sporočilo je popravil nayya29 -- 17.1.2008 11:51:51 >

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

Neposredna povezava do sporočila: 1640
17.1.2008 11:59:21   
Laubica
Najprej hvala vsem za lepe želje in nasvete-sem klicala dr. pa pravi lekadol in čaje
Vsem ki praznujete user posted image user posted image user posted image user posted image
Naya-veš tako kot za obraz kremco si tudi za lase moraš sama najt -oz. ugotovit kaj jim najbolj odgovarja-likalnik ti pa konice suši nikakor ne masti,mastijo se ti lasje zdaj od hormonov če prej nisi imela teh problemov,ali nervoze vse tvoje počutje se pozna na laseh -če boš imela vročino -ti bodo še 3 mesece izpadali(pa ne vsi nič bat)lasje so kot neka antena našega telesa.
Samo nam pa res žal ta kopel ne pomaga spat-diši pa super
Barika-za dedijauser posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

Neposredna povezava do sporočila: 1641
17.1.2008 12:15:08   
scubadiver
Joj barika ful ful mislim nate in na tvojega dedija user posted image . Srčno upam da se stanje hitro izboljša. Nikar ne misli na najhujše ampak samo z optimizmom glej naprej.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
17.1.2008 12:16:14   
tintin
Barikauser posted image za dedija!
Lep način za povedat, da je treba roke umit....haha, ne me to spraševat, ker smo imeli s taščo pri nas na to temo pravi incident. Je malega šlatala po rokah (naš pa ful roke tlači v usta) in ji je rekel na ful lep način, da bi bilo še bolje če bi roke umila - je zamerila 100 na uro. Jaz imam mojega zadolženega za to, se sama nočem izpostavljatuser posted image
Ampak zdaj se bom za začela, ker me je ta Rota čist zamoril. In bom preprosto rekla ROKE UMIT!
Nayya: jaz imam že nekaj časa super šampon za lase, ker imam precej obč. lasišče hkrati pa so se mi hitro zmastili lasje. Je pa iz Mullerja (drugje nimajo) in se imenuje Lanosan Med (blagi šampon za vsakodnevno umivanje). Stane cca. 4 evre. Lase perem 2-krat na teden, gor dam še balzam od Gliss Kur Oil Nutritive (rumena flaša) za dolge lase (proti suhim konicam in cepljenju) in je zakon.  So pa lasje res indikator zdravja, saj sem imela v l.2006 ful slabe lase zaradi male doze kemoterapetika, ki sem ga dobila zaradi izvenmat. nosečnosti.
Kuhanje: danes bodo pur. zrezki v zelenjavni omaki in kuskus.
Ninočka: krasen fant. Tudi mi se mormo it slikat.
Debeluška: držim pesti za zdravje!
nicolina:upam, da je M in da ne bo treba na abrazijo.
LP vsem!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
17.1.2008 12:33:34   
barika
Punce, hvala za lepe želje. user posted image  jaz tudi upam, da bo vse ok. mi je pa ful bad, ko ga ne morem it pogledatuser posted image

sej bo, dejmo se kej bolj veselega pogovarjatuser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
17.1.2008 12:35:02   
Laubica
Hitro -da se pohvalim -moj lepi sin se mi že 2 dni na glas smeji-mogoče sem mu v tej maski takooo smešnauser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
17.1.2008 12:43:29   
naraščaj
Barika, ne obupaj. držim pesti, da se stanje popraviuser posted image user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
17.1.2008 12:44:21   
potepinka
nayya-28.12 grem na operacijo,će ne bo hujših krvavitev grem isti dan zvečer domov,drugače pa bom morala par dni ostati v bolnišnici

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
17.1.2008 12:45:09   
potepinka
popravek-28.01. narobe napisala

Neposredna povezava do sporočila: 1648
17.1.2008 13:53:27   
barika
Potepinka, držim pesti da bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1649
17.1.2008 13:54:39   
Oranža
Dober dan.

Barika user posted image user posted image za tvojega dedija.

vanja v. tle v jonson kopeli so tut kamilice in sivka.hrastovo lubje?Zmeri hočem vprašat,kaj neki je to?Men zgleda,kot da moraš v gozd ,pa poiskat hrast in nabrat lubje od hrastauser posted image user posted image ,A je to tko?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image Joj si me nasmejala nayya, jah ne vem no, lahko tud tko narediš, če se ti da, lahko greš pa v lekarno kupit. To je v bistvu čaj.

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Vanja, upam, da ti rata skombinirat glede varstva. Saj bo, Na začetk se mal loviš pol pa gre. Saj vse zmoremo ane?!?

Naraščaj hvala za razumevanje, včasih mislim da sem mal ku ku k tko kompliciram. Ja sem zrihtala, sem ga kr doma pri tašči pustila, ker je tko lilo. Ko bo pa suho vreme, bo šel pa z mano.

Punce jst sm pa sling dons naročila - tistega od Barike - se mi ful dopade - pa se mi zdi da tud če gre dežek, greva lohk mal ven pod marelouser posted image .

Kosilo: Danes bo krompirjev golaž, pa za Eneja in user posted image  še palačinke.

Potepinka naj mine čimhitreje ta operacija in čimbolje user posted image .
Nicolina  upam da je M.

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?