Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zobje in lasje v nosečnosti 20.11.2007 20:18:10
|
|
|
|
tteeaa
|
Meni lasje izpadajo približno enako kot pred nosečnostjo. sem pa že takoj na začeku nosečnosti opazila, da mi lasje veliko prej postanejo mastni. hormoni pač delajo svoje Z zobmi zanekrat nimam težav, imam pa ogromno preglavic z mozolji . pa kaj hočemo, je vredno potrpet .
|
|
RE: zobje in lasje v nosečnosti 24.11.2007 16:28:43
|
|
|
|
portugalka
|
sm v 13t in meni tudi lasje kar izpadajo....kaj šele bo po porodu? zobe pa preventivno preverjam pr zobozdravniku....
|
|
|
|
RE: zobje in lasje v nosečnosti 24.11.2007 16:31:16
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Jaz sem v 8 tednu in se mi lasje zelooooo mastijo, tako da si jih perem na 2 dni.
|
|
RE: zobje in lasje v nosečnosti 24.11.2007 16:32:13
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Aja, z zobmi pa nimam težav, tudi pred kratkim sem bila pri zobozdravnici in mi je rekla, da je vse ok.
|
|
RE: zobje in lasje v nosečnosti 24.11.2007 16:33:14
|
|
|
|
portugalka
|
joj martiniščica meni tudi. in sem v 13t totalno. pa pravijo, da naj bi imele nosečnice tako bajne lase... a se to kaj kasneje popravi?
|
|
|
|
RE: zobje in lasje v nosečnosti 24.11.2007 16:59:01
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Nimam pojma, jaz sem se tudi sicer umivala lase vsak 2 dan, ampak je sedaj bistveno slabše. Sedaj bi si jih v bistvu morala vsak dan, če bi hotla imet normalno frizuro. Drugi dan imam namreč že čist mastne. Pomoje tisto o svetlečih laseh v nosečnosti pomeni - mastne lase . Ko sem se pa špikala s hormoni za rast foliklov pred zaositvijo, sem imela pa super lase, se mi jih 4 dni ni bilo treba umit, pa tako gosti so bili. Žal ni dolgo trajalo. Čakam na sijajne lase.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?