|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obloženi topli kruhki
9.11.2007 14:03:52   
altati
Malo nasvetov prosim.
Rada bi naredila kruhke iz francoske štruce in jih namazala, ter popekla.
Kaj vse lahko dam gor?
- kisla smetana, koruza, tuna...
- kisla smetana, šunkica, sir, kisle kumarice

kaj vse mi predlagate?
Hvala, hvala, hvalauser posted image !
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obloženi topli kruhki
9.11.2007 14:11:28   
jerikou
Imam mljaska recept.
Naribaš sir (lahko Jošt), naribaš parmezan, kisla smetana,malo soli, rožmarin,narežeš šunkico vse skupaj zmešaš naložiš na kruhke vržeš v perico (ene 10-15 min, na 180) tok da se lepo zapeče in potopi.........Mljaska joj kako sem lačna..
Lp

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Obloženi topli kruhki
9.11.2007 14:13:37   
Anonimen
Mi smo včasih gor dajali jajce, šunko in sir, če pa daš še origano, bo pa že čisto kot pizza.

(odgovor članu jerikou)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Obloženi topli kruhki
9.11.2007 14:15:38   
malecka
Tudi jaz včasih, ko se mi ne da mesit testa naredim to z kečapom, šunko in sirom user posted image

_____________________________

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Obloženi topli kruhki
9.11.2007 14:16:55   
mojsoncek
Bom kar skopirala enega s sosednje teme, da ne bom se enkrat pisala:

Crostini iz pecice - tuno ali sardone zmeckas z vilico in primesas maslo. Zmes namazes na rezine kruha. Mocarelo narezes na tanke rezine in oblozis namazane rezine kruha. Peces cca. 5 minut, da se sir stopi. Preden postrezes, se popopras.

Kaj vec pa mogoce najdes na tej temi:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2040264

Drugace pa jaz ponavad kar malo hladilnik "popucam" in naredim iz tistega kar najdem user posted image


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Obloženi topli kruhki
9.11.2007 14:22:45   
muki1
Mocarelo,  češnjev paradižnik(rezino), baziliko.

Pršut, sir, gobico.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Obloženi topli kruhki
9.11.2007 14:25:07   
altati
Punce zlate steuser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Obloženi topli kruhki
9.11.2007 16:18:12   
kaycha
-sir+paradiznikova mezga, origano, poper, tuna, lahko mal zelene paprike- za 5 min v pecico
-majoneza+tuna+kisle kumarce
-sir+paprika+paradiznik+tuna+kisla smetana+mickeno ajvarja (lahko olive)- spet v pecico za 5min
-sir+sunka+paprika- 5min v pecici
namest sunke full pase pecen oz. kuhan prsut

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Obloženi topli kruhki
9.11.2007 17:44:41   
Naja30
Zakaj sem odprla tole temo? Moram it nekaj pojest user posted image

(odgovor članu kaycha)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?