Polonca s piko -> RE: Problemi s spolnostjo? (29.11.2007 9:56:51)
|
Ma, če mu v drugi rundi odpove ni nobene panike. No odvisno, kolk časa je med prvo in drugo rundo :) Nekaj časa traja tud refraktarna doba (obdobje ko se mora vsa telesna kemija in fizka nafilat, da spet deluje). Nama tud ne gre eno za drugo. To, da se samozadovoljuje tud ni nč nenavadnega (mislim, da kater moški trdi da tega ne počne, laže :) ). Samo, da se tako pogosto dogaja... mislim, da ni problem v seksu, problem je v odnosu. Kakšna partnerska terapija ne bi škodvala. Ni kriv samo on, nisi kriva samo ti. Moram reč, da tud jst nisem čist čist zadovoljna s seksom(pri čemer vem, da sem dobro tud sama kriva, ker sem rabila it čez določene zavore v lastni glavi), ampak mi partner daje tolk drugih (duhovnih) stvari, da me niti ne mot. Če si vzamva čas je pa pol tulk bolj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Najbolj noro je blo enkrat k sva ga oba mal spila :) najlepš pa takrat k sva bebico nardila (pa ni blo s tem namenom :) ). Nasvet? Začnita se ukvarjat čist na drugem koncu z odnosom, ne pri seksu.
|
|
|
|