Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: taaaaaaaaako sama :-) 9.11.2007 10:37:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR No neki takega se meni dogaja. Pridem jst.... . ZDEJ SE PA UČIT PEJT!!!!!!! Da me šišneš . Pol ne boš rabla partnerja, ker ga bove medve pile. Že greeeeeem. Sem dobla motivacijo, ko sem vdla svoj novi podpis
|
|
|
|
RE: taaaaaaaaako sama :-) 9.11.2007 11:10:36
|
|
|
|
biba77
|
Pikec RR, cestitam. Ti pa povem, da tocno vem, kaj gres skozi. Od mojega dober prijatelj je maja postal 1. ocka in je, seveda vsem javil in bil vesel. Od VSEH, ki jim je javil, je samo moj moz tisti popoldan/vecer prisel k njemu. Ker je bilo sredi tedna, ker imajo otroke in morata oba bit doma z njimi, ker jim je dalec 15 km voznje, ker so zaposleni (niti eno urco casa...)... Jaz sem se pridruzila sele okoli 22. ure zvecer, ker sem pac malega morala dati spat in se potem pripeljati do njega. Ampak, ne bom nikoli pozabila, kako se nama je zahvaljeval, da sva prisla. Je rekel, da se je prav slabo pocutil, ko ni imel s kom te srece delit in da je full hvalezen. Je ze res, da ljudje potrebujemo prijatelje v stiski, a tudi vesele dogodke radi delimo, ne? Upam, da si danes boljse volje... Lp, b77
|
|
RE: taaaaaaaaako sama :-) 9.11.2007 11:21:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Je ze res, da ljudje potrebujemo prijatelje v stiski, a tudi vesele dogodke radi delimo, ne? Viš biba in prav zarad tega zmeri grem, če kdo tko pokliče... in nemalokrat sem ena izmed redkih prišlekov... dostikrat je bilo krivo to da sem živela v LJ pa sem vedno lahk uletela. In sem VEDNO. Mi ni bilo škoda ne časa ne stroškov. In še danes grem, če se le da pa čeprav štartam iz KR, pa ni ravno blizu (pa razumem kolege, ki so iz NM, MB ali GO, ker je res daleč ampak da se človeku iz LJ v LJ ne da it ven al pa iz LJ v KR, ne vem no).
|
|
|
|
RE: taaaaaaaaako sama :-) 9.11.2007 11:24:59
|
|
|
|
r1ta
|
Pa so ti prijatelji res prijatelji?
|
|
RE: taaaaaaaaako sama :-) 9.11.2007 11:35:08
|
|
|
|
biba77
|
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta Pa so ti prijatelji res prijatelji? Verjetno ne...
|
|
RE: taaaaaaaaako sama :-) 9.11.2007 11:40:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Pravi prijatelji so daleč....od njih pač ne pričakujem, da bojo ob klicu ob 19:30 v četrtek zvečer skočili v avto in prevozili 100km da pridejo spit eno pijačo... Kolegi in 'kolegi' so pa druga stvar...
|
|
|
|
RE: taaaaaaaaako sama :-) 9.11.2007 11:48:24
|
|
|
|
biba77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Pravi prijatelji so daleč....od njih pač ne pričakujem, da bojo ob klicu ob 19:30 v četrtek zvečer skočili v avto in prevozili 100km da pridejo spit eno pijačo... Kolegi in 'kolegi' so pa druga stvar... Jaz sem pa en cuden clovek , ki bi se, ce bi le slo, tudi 100km peljala. Pa, saj sploh ni tako dalec dandanes, ko smo vsak dan mobilni. Saj se ne peljes vsak dan proslavit takega dogodka...
|
|
RE: taaaaaaaaako sama :-) 9.11.2007 13:23:35
|
|
|
|
baguSka
|
Ko se ti zgodi kaj lepega je redko kdo, ki ti to od srca privošči. In zato je tako malo ljudi, ki so sposobni/hočejo prevozit nekaj km in se ti pridružiti v tvojem veselju. Tocno tko. In pikec, tud ce bi zivela pri sosednjih vratih, vprasanje, ce bi se jim dalo nardit ta dva koraka... Ni vedno ovira le razdalja...
|
|
|
|
RE: taaaaaaaaako sama :-) 9.11.2007 13:28:52
|
|
|
|
baguSka
|
iz LJ v KR men je pa prou fino.. ko sem zmenjena, se usedem v avto in sem hitreje v KR, kot na drugem koncu LJ.. porabim do tja cca 15 min po AC.. po stari pa tud ni dosti vec pomoje.. ce je taka ura sevede..
|
|
|
|
RE: taaaaaaaaako sama :-) 10.11.2007 9:05:20
|
|
|
|
resnično srečna
|
veš kaj...trudila si se zase...ampak kolegi in frendi, ki se jim ne ljubi deliti tvoje sreče...niso kolegi...torej je čas, da dvigneš sidro...saj tujina ni bav bav...in tujcev okrog tebe je toliko, kolikor jih ne spustiš do sebe... v glavnem bejbi...čas je, da si najdeš nov krog...krog pravih prijateljev...ki bodo delili s tabo, ko boš srečna...in jokali, ko ti ne bo šlo...in ti so žal prekleto redki...ampak SO... dokler pa pravih ni...pa se veseli raje sama s seboj...veš...tako vsaj veš, da je veselje odkritosrčno... pa ČESTITKE....
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: taaaaaaaaako sama :-) 10.11.2007 15:36:53
|
|
|
|
rija
|
ZDEJ SE PA UČIT PEJT!!!!!!! Da me šišneš . Pol ne boš rabla partnerja, ker ga bove medve pile mogoče pa so dobili občutek, da si sama sebi dovolj
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?