|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   taaaaaaaaako sama :-)
8.11.2007 21:46:41   
Anonimen
Dans me je mal napeljalo k razmišljanju...lih k sem v zagonu.

Okej razumem, da človek ostane sam od vseh pozabljen, ko se mu kaj grdega zgodi. Razumem, da to pač niso bili prijatelji... Dobro - to razumem.

Ampak da ostaneš sam, ko se ti zgodi nekaj lepega...to mi pa nekako ne gre v račun.

Sej ne narobe razumet se ne pritožujem al kaj sam tko mal razmišljam...

Dans se mi je zgodilo neki res lepega in pomembnega. Ko sem končala sem poklicala domov, da so nehali skrbet. Pol pa kolege in prijatelje...

Okej kolegice, ki so noseče/doječe/delajo na bebici, no nanje pač ni za računat. Na tiste ki živijo na drugem koncu Slovenije tud ne... Mnogim 'prijateljem' in 'kolegom' pa je pot od LJ do KR predolga...

In zdej tle sedim za compom, pijem brizerja in svoji novi tituli nazdravljam sama (če izvzamem čvek) in se sprašujem če je bilo vredno ... hodit tko daleč, med tuje ljudi, kjer bom tujec vedno... Mal sem žalostna...ker kljub temu, da se mi je končno neki lepga zgodilo ni žive duše v bližini, ki bi se veselila z mano in z mano spila kozarec vina na uspešno delo - za nazaj in v prihodnje....

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: taaaaaaaaako sama :-)
8.11.2007 21:55:00   
nicnic
Čestitke za novo titulo! user posted image

Mogoče boste pa ornk zalili to čez vikend. No, jst bi na brizerja vsekakor prišla. Tamalga bi pa možu pustila... joj, bi se mele luštno!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.11.2007 21:55:19   
Anonimen
A to pomeni, da si naredila izpit?? user posted image

Cestitke.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.11.2007 21:59:24   
malecka
Na nas lahko vedno računaš. No pa spijmo eno računalniško user posted image  

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.11.2007 22:03:17   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

...ker kljub temu, da se mi je končno neki lepga zgodilo ni žive duše v bližini, ki bi se veselila z mano in z mano spila kozarec vina na uspešno delo - za nazaj in v prihodnje....

Simpl ko pasul. Ko se ti zgodi kaj lepega je redko kdo, ki ti to od srca privošči. In zato je tako malo ljudi, ki so sposobni/hočejo prevozit nekaj km in se ti pridružiti v tvojem veselju. Če pa se ti zgodi kaj slabega, tudi ni nikora blizu. Ker nihče nima cajta za tvoje jadikovanje. Edino za hrbtom se naslajajo in se veselijo.

Hvala muki, da si redka izjema.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.11.2007 22:03:48   
cmokec
Najprej naj ti čestitam. user posted image

Verjamem, da si potrta, jaz bi bila tudi. Počakaj, morda pa za vikend pride finiš. Brezveze pa itak ni bilo, ker si to naredila zase in ne za druge. Čestitke še enkrat, ene ste res tolk pridne. user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.11.2007 22:13:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Ko se ti zgodi kaj lepega je redko kdo, ki ti to od srca privošči.
Če pa se ti zgodi kaj slabega, tudi ni nikora blizu. Ker nihče nima cajta za tvoje jadikovanje. Edino za hrbtom se naslajajo in se veselijo.

A tko hudo mislis da je? user posted image

.. nekam si crnogleda dons..

A si si lase pofarbala al kaj? user posted image user posted image   Sori.. samo to pa res ni noben problem.. user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.11.2007 22:17:41   
Marogica
Eh, pikec0, saj ti nisi sama, ti si trenutno samo malo osamljena. Vendar tudi to  mine. Zakaj pa ne pokličeš onega ex-sodelavca-simpatijo, da ti sprazni brizer do konca?user posted image  

In vedi, kot sem ti že pred selitvijo rekla, tukaj boš našla tega, ki bi pregnal tvojo osameljenost. Samo ne prehitevaj. Saj vem, da je meni lahko govoriti, ko imam TIgra zraven sebe....tudi zate se bodo enkrat vrata džungle odprle...user posted image

Tdui jaz ti čestitam, sicer ne vem, za kakšno titulo gre...nisem spremljala.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.11.2007 22:18:34   
Olivija
Ej, Pikec lahko se tukaj do mene sprehodiš. Otroci spijo, naš je pa na pohodu, jaz pa premišljujem, ali naj si en čaj naredim ali pa en Smile odprem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.11.2007 22:19:47   
lelaval
Čestitke za titulo. user posted image user posted image
Jaz bi pa z veseljem spila s teboj brizerja. Bi se kar zapeljala do tebe, a kaj ko je moj službeno odsoten že cel teden (no, saj jutri zvečer pride domov, pol pa naju do nedelje ni na spregled user posted image  user posted image ).
Sem si malo prej natočila jegra (zdaj mali že spijo, pa si lahko privoščim user posted image ), zato NA ZDRAVJE.
P.S.: Mogoče pa te res kdo preseneti za vikend (vsaj pri nas je tako, če smo med tednom "odsotni").

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.11.2007 22:21:04   
Miss Piggy
Čestitke tudi z moje straniuser posted image , nazdravli boste pa že čez vikend- jutri je še delavni dan..user posted image

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.11.2007 22:22:01   
Anonimen
Ej olivija zdej je pa že pozno - jutr nimam dopusta in grem delat....pa tkooooooooooooo bi pašalo spat in lenart cel dan...še prej pa flet postravit user posted image

(odgovor članu Olivija)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
8.11.2007 22:25:57   
Maxica
Morda si res še premalo časa tukaj, na novi lokaciji, in še nimaš pač novih vez vzpostavljenih. Ampak tu za računalnikom doma jih tudi ne boš vzpostavila. Šibaj na eno pijačo, sama, v en fajn lokal, pa si privošči. Boš videla, kako boš zanimiva, zihr boš našla kakšno novo poznanstvo. Ok, danes je malo pozno, pa jutri. Petek je dan za zadetek.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.11.2007 22:26:44   
Olivija
 Pozno je pa res že - sej sem mal gledala, če te bom kaj vidla, ker sem dostikrat šla mimo tebe.

Si pa res kdaj cajt vzem za en kofi. Sem pa jaz največ vaščanov spoznala, ko smo psa dobili, prej sem mi je bila pa cela vas ena velka neznanka, še teli sosedje, ki živijo za našo hišo.

... od Lare mamo sem pa spoznala, ko je naš pes ves zaljubljen zahajal k njihovi psički.  user posted image Na srečo je bila pa zelo razumevajoča. user posted image

< Sporočilo je popravil Olivija -- 8.11.2007 22:28:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.11.2007 22:41:03   
Anonimen

Ja jst si kvečjemu Vesi lahk sposodim user posted image user posted image user posted image user posted image .... Sej že zdej zmir nori, če je odprta in me vidi.

K boš pa mim hodila lahk tud pozvoniš, ne?

(odgovor članu Olivija)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
8.11.2007 23:11:10   
mami_miki
ja...ti bi rada srečo delila z drugimi, pa ni nobenega, ki bi jo sprejeluser posted image
sreče ne moreš imeti sam, moraš jo znati razdeliti še drugamuser posted image iz ene pesmi....

sam šment, ko ni nobenega...

veš kaj, deli jo tokrat sama s sabo...

pa jaz sem s tabo...ne morš bit sama pri 6 miljardah ljudiuser posted image  glej kolk nas je tu gor!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.11.2007 0:10:44   
Anonimen
O, Pikc, čestitke :)).

Ti povem, da je doma glih tako lušno kot zunaj user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
9.11.2007 7:11:02   
gumbek
Čestitke še od mene user posted image user posted image

Firbec sem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.11.2007 7:46:39   
Anonimen
Tudi jaz čestitam, samo ne vem zakajuser posted image

Drugače pa je pri nas drugače. Vsak, ampak res čisto vsak uržh je treba zapiti in narediti fešto. Ali samo v dvoje ali vseh šest prijateljic. Če je treba tudi sredi tedna, pri nas to ni panike. AMpak to smo res prijateljice. Joj, se spomnim lani za  novo lesto, sem bila sama doma, mali je spal, tastar je pa šel k frnedom potem okoli 10 tiih, ker ima isti dan še rojstni dan....bla, bla, bla, ...in je bilo vse v redu dokler ni odbilo polnoč. Potem je pa tudi mene malo zvilo, mater, čist sama sem. Pa si voščiva s prijatlejico po GSM in hudič babji, je bil čez 15 minut že pri meni. Čeprav ima doma deca in otroke. Vidiš, to so meni prijatleji. Pikec, škoda, ker nisem tvoja prijateljica, bi midve nazdravljali novemu naslovu.

(odgovor članu gumbek)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
9.11.2007 9:06:29   
ulani
čestitke tudi od mene......verjetno si vložila kr nekaj truda....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.11.2007 9:19:20   
Anonimen
Čestitam... In, nisi sama... Imaš RR, čeprav ni isto, kot real prijateljice...

(odgovor članu ulani)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
9.11.2007 10:21:34   
piščanc
ko si malo starejši si veliko raje v svojem okolju, zato smo vsi malo bolj zapečkarski, kar sigurno velja tudi zate, drugače ne bi bila doma.

zakaj pa se ti ne odpelješ do lj?

osamljenost je tako pozitivna kot tudi negativna. vzemi jo kot pozitivno, pa bo svet precej lepši. če ti pa ne ustreza, potem pa sigurno ti ne bi smela čepeti doma pred compom.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
9.11.2007 10:28:54   
Anonimen
Še tu ČESTITAM.

Sej vem, da ti ne bo v tolažbo. Sam, pomisli na to, da bi imela partnerja, ki ne bi imel "denarja"user posted image  za to, da bi prišel k tebi in se veselil s teboj.

No neki takega se meni dogaja. user posted image

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
9.11.2007 10:31:24   
Anonimen
Piščanc sej ni šlo za to da ne bi hotla doma sedet. Ampak se je šlo za to da sem nardila strokovni izpit - zajebane sorte.

In ga ni bilo človeka, ki bi hotu it z mano neki spit. Pa čeprav za pet minut. Sej ne gre za osamljenost, kolegov in čvekov mam dovolj. Gre za občutek od vseh pozabljenosti, ko ni nikogar oz. se nikomur ne zdi vredno it s tabo neki spit ob posebni priložnosti. Jst sem šla iz KR v LJ, ko je kolegica ta izpit nardila, da sva šle neki spit. Mi ni bil problem. Iz KR v LJ tud njej ne bi bil, ampak bejba je doma na drugem koncu Slovenije.

Samo v bližini ni nikogar...oz. so v LJ pa se jim ni dalo pridet iz LJ v KR. In to je to, da se nobenmu 'ne da', pa to ni zapečkarstvo, ker gremo večkrat ven in niti niso zapečkarji. Ampak, da se ljudem ne da ob taki priliki.

Sej vem. Sodim po sebi. Meni se za tako priliko ni problem usest u avto in it...drugim pač je. In pol maš občutek, da si od vseh pozabljen... Ker nisi več v 'centru' dogajanja.

Sam to. dans je boljše. Sem se že naspoala in nisem več tako prekleto utrujena.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
9.11.2007 10:32:42   
Anonimen
No neki takega se meni dogaja.

Pridem jst....user posted image .

ZDEJ SE PA UČIT PEJT!!!!!!! Da me šišnešuser posted image . Pol ne boš rabla partnerja, ker ga bove medve pile.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?