|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SRBENJE
17.12.2004 15:49:14   
zaskrbljena
Mojo štiriletno hčerkico pogosto srbi spolovilo. Poskušala sem že biti psebej pozorna na higieno, hrano, praške,... Ne najdem vzroka. Laboratorijske preiskave urina niso odkrile nič nenavadnega, lansko leto je bila tudi na UZ ledvic. Včasih ne more sedeti pri miru, ker je srbenje tako močno. V bistvu si ne pomaga tako, da bi se praskala z rokicami, ampak sede nekako drsa, vse skupaj izgleda podobno ježi.
Vem, tema je nenavadna, videti tudi ni prijetno, ampak hvaležna bom, če boste morebitne podobne izkušnje delili z mano. Ne vem več, koga naj vprašam. Ali so na forumu tudi pediatri?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   SRBENJE
17.12.2004 16:01:49   
Metuljčica04
Pozdravljena!
Mogoče pa ima glivično vnetje! Ste kaj v tej smeri zdravili? To je zelo neprijetno,srbeče...Je kar pogost pojav tudi pri otrocih.


Lep pozdrav!:rozica:

(odgovor članu zaskrbljena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   SRBENJE
17.12.2004 16:45:44   
Gina
Moja je prišla že s porodnišnice z vnetjem. Danes ima tudi kar naprej težave, pa hodi že v šolo. Namaži s Canestenom, ki ga lahko zmešaš s hladilnim mazilom. Pa Canesten se ne sme otroku preveč na debelo namazat, ker tanjša sluznico, vnetje moraš pa nujno zdravit. Taki nežni otročki lahko dobijo to tudi z umazano brisačo menda, tako da jih pridno prekuhavaj. Je pa res, da ljudje debelo gledajo, če se punčke praskajo tam spodaj, ne razumejo, da mazilo ne prime v enem dnevu, pa tudi ne, da se to ponavlja, če še tako skrbiš za higieno. Čim pade odpornost, se spet pojavi....sem že slišala, kako ne skrbimo zanjo, da je umazana in da ni vzgojena. LP:)

(odgovor članu zaskrbljena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...
Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...




Delo.
пеперутка16

Kdaj ste po porodu šle nazaj v službo?

Po 6 mesecih. (15%)

Po 12 mesecih. (60%)

Od 12 do 16. (10%)

Ne delam. (15%)


Število vseh glasov: 20

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!