2ursae
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka Drgač pa morem priznat da zelo simpatična!! In super te je bilo spoznat! anede , sem že včeraj mojmu rekla, da sem na trebušnih spoznala eno fajn punco, s katero sva se takoj ujeli . Pa itak, da ste vse punce zakon ... no, za Štajerke ne vem , ampak sem zihr, da ne zaostajate . Fajn, da je P v redu in da je stanje z Zarjo boljše Naj naznanim, da smo začeli klofat po visečih igračah . S hrbta na bok se prevali že zelo elegantno, s trebuha na hrbet se tud že celo večnost, pa ne vem, a mu čm priznat, ker ne gre čist po reglcih iz RA . IZVIRNO SPOROČILO: teka Kupljene kašice - se strinjam, da se doma narejene najbrž bolj zdrave (odvisno kje dobiš sadje in zelenjavo) in cenejše, vendar sem pri starejši vseeno kombinirala s kupljenimi. Mi je bilo bolj praktično kadar nismo bili doma. Ker pa sem slišala za primere, da otroci, ki so jedli domače kašice, na poti pa dobili kupljene, le-teh niso marali, je mogoče dobro tu in tam kupljene ponudit, da so navajeni na okus... Se strinjam. Jaz sem Anžetu kar kakšno dala, če smo bili na izletu, sicer sem striktno kuhala. Zdaj ne vem, a sem naivna, sam sem kupivala Bio Hipp (ta nemške v Mullerju), ker je gor pisalo, da je iz naravnih sestavin in brez konzervansov ...Drgač smo imeli pa tud za s seboj npr. jogurt pa banano ali drugo sadje, narezano na koščke, baby kekse ... uf, saj se ne spomnim več ... Sem pa na začetku kupovala v trgovini Kalček, kjer imajo naravno sadje in zelenjavo, pol se mi pa ni dalo več, pa še precej dražje je. Moram pa priznat, da se tega uvajanja niti ne veselim preveč, ker mi še ni jasno, kako mi bo uspelo kuhat različno za dva otroka - jaz tud stavim na Klaudijo teka in živa, hvala za idejo glede Črnega Petra, bomo zihr sprobali