valči
|
janja,to,kar ti pišeš za Urbana,sem jaz z sinom dala skoz.Namreč driske od 1 meseca dalje,pri petih tednih sva pristala v bolnici na infuziji zaradi dehidracije,ker mi je driskal ful.Do desetkrat na dan in to z šusom,da sva z možem slikala,ko me je pokakal in se smejala,vendar mi pol več ni bilo smešno. Potem še je vsak mesec fasal driske,ki so trajale,na brezmlečni dieti oba,ker sem ga do 13. meseca dojila.V tem času je hudo zbolel.Tako driskal je,da je tašča,ki ga je pazila,mislila,da bo dete umrlo,ker je vse letelo z njega.Me stisne,ko pomislim.Po hitrem postopku gremo v Marobor na gastroenterološki oddelek,kjer mu po mnogih testih ugotovijo hudo intoleranco na laktozo,kar ni alergija,kar niso mogli ugotovit.Takrat je Miha tehtal borih 8500 gramov In do dveh let ni užival mlečnih izdelkov,mleka še sedaj ne mara. Oprosti,ker ti dolgovezim,vendar,če karkoli sumiš,da ni vredu,ukrepaj takoj,da se ne bi izteklo,kot pri nas,da so 13 mesecev rabili,da so ugotovili,otrok pa čisto izčrpan od celoletnih drisk Če Urbanu hitro ugotovijo,ne bo toliko trpel.Držim pesti,da uredite. Mišk,ja mož je dal tisto forasto sliko z smešno dudo Mi je taka dobra,nisem pa vedela,da se da kupit.Če jo kje dobiš,mi javi,z Nino prideva v Brežice 26.11.ker imava pediatrinjo.Ti pa javi,kako Dona napreduje.