|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
15.12.2007 15:17:59   
valči
mehurčica,
najbolj praktične kiklice res niso,imam sedaj drugo pupo in se mi zdi,da bo še manj v krilu,kot je bila Lara.Njo sem imela pri dveh mesecih že v kiklici,pa na krstu,pa poleti,jeseni...Pozimi sploh ne,ker je že v vrtec hodila.Pol pa spet spomladi,poleti.Vendar boš videla sčasoma,kako nepraktične so,sploh,ko hodit začne in plazit.So tud v hlačah luštne,da le kajuser posted image user posted image Naše pupike zlateuser posted image user posted image


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 876
   RE: Desetke007
15.12.2007 18:08:09   
*Lana*
snegec pada user posted image , kak je lepo zunaj !

moj korenjak spi, ga je popldan mal zviajlo, je zdaj utrujen user posted image .
jaz sem 100%, da ga zvija po ad3 kapljicah, čeprav zdravnica trdi, da po teh kapljicah ne zvija, saj so narejene na vodni osnovi, ne na oljni kot včasih. bo že minlo, do 3 mesecev pravijo, a ne?
mi2 sva bla pa danes pri babici in dedanu na kosilu, ker je ati v službi. jutr pa smo mislii v Mb pa ne bo šlo, ko tak sneži, se ne bomo izpostavljali na cesti.
bundico v H&m sem dobila, a sam številko 68, 62 nimajo. bomo že.

kaj ste ostale dans počele?
mi2 sva imela mal težave z bruhanjem, je nazaj vrgel skisano mleko - skuto, ki je bla obaravana rjavo, verjetno je mal krvi popil iz moje boleče bradavice user posted image  Še kr ni bolš, za znoret, sam jaz vztrajam.

a ma katera od vas pumpico za nosek? js se Riji poslala sms in jo bom naročila, ker mu s palčko več ne morem fajn ščistit noseka.

zdaj me čaka pa zlaganje plenic, jih ne likam user posted image

grem, veselo na delo.

pa pauser posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 877
   RE: Desetke007
15.12.2007 21:42:49   
tave
Lana - pumpica je zakon! Boš vidla.

No da se še jaz pridružim v klub tistih, ki so že dobile user posted image . Sem bla prav besna. Pa kr jetrca letijo od mene.

Srečanje - jest bi še s sabo pripeljela še eno svojo prijateljico, sicer je septemberka, če nima nobena nič proti.

Ja sneg pa kr naletava. Upam da ga ne bo preveč, da bomo še vedno lahko hodili na sprehode.


lp,tave

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 878
   RE: Desetke007
15.12.2007 21:49:05   
Jenny Anny
user posted image Najprej vse najboljše vsem našim decemberkamuser posted image
 
mehurčica jaz sem našo tud že oblekla v kiklco in je prav luštna, ampak za ven se mi pa res absolutno zdi premal samo žabice, tako da sem jo mela samo not tako.

micla kje si, a si odšla v Idrijo, če si, mi rezerviraj mesto. Pri nas je še vedno hudo, kar se tiče večernega "zaspanja". Sicer smo muke že skrajšli, prej je zaspala pred enajsto, sedaj pa zaspi pred deveto, ampak še vedno joka da je joj. Sedaj imamo ustaljeno rutino, ob pol sedmih začnemo s "telovadbo in igro - mal se razmigavava skupaj na povijalni", potem se kopava, nato masirava z oljčkom, potem pa greva v spalnico, privijeva Avsenikove uspavanke in jeva. No in potem že skoraj zaspi in podreva še kupčka, jo dam v posteljico in nato se začne kalvarija, jok da je joj. Je že full zaspana ampak spat pa ne in ne. Sklenila sem, da je nikakor ne bom vzela iz posteljice, ampak ko pa tako joka in jo nikakor ne morem potolažit. Potem jo vzamem ven, potolažim, dam nazaj in spet jok......

Punce dajte mi prosim svetovat kaj glede zadnjega dela, ko jo dam v posteljo, ker takoj začne jokat, ker ve da bo treba pančkat. Mislila sem že, da bo jo kasneje dajala spat, ampak je že ob tej uri utrujena. Prosim svetujte mi kaj.
 
Zdaj ko naša punčka lepo spi, grem pa končno pisat čestitke za novo leto. A ste ve že poslale čestitke, al vas to še čaka??
 

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 879
   RE: Desetke007
15.12.2007 23:22:03   
mama06
Jenny Anny  mene tudi še to čaka. Pa vsaki dan pozabim. Hvala, da si me spomnilauser posted image

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 880
   RE: Desetke007
15.12.2007 23:52:00   
noa1
Tudi jaz še nisem napisala čestitk. Blagor vam, ko vam bebe spijo.... mi mamo spet hajko (sedaj jo nosi moj). Vsako noč je isto....sploh noče zaspat. Sprva je zaspala ob 10. ali 11., zadnje čase pa nič pred polnočjo. Ko jo dam v posteljo, se zaćne jok in stok. Pa sem jo zjutraj zanalašč prej zbudila, pa celi dan smo hodili okoli in se ji je full dogajalo, pa še zmeraj noče prej zaspat.
Sem probala tudi jo v postli pustit in jo božat pa lupčkat in ji govrit pa tudi to ne pomaga... se dere kot nora. Še zizika ne pomaga več....se kljub temu joče. Saj vem da jo dajejo krči ampak se mi zdi, da je že tudi malo razvajena.

Grem.....sem sedaj jaz na vrsti za nošenje... pol pa spat. Od napornega dneva sem jaz bolj utrujena kot moja pupauser posted image .

Nočko

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 881
   RE: Desetke007
16.12.2007 9:00:49   
skuštrana
Mehurčica, kiklce so bolj luškane kot prektične user posted image Sploh pri telih čist malih...Liza jih je začela nosit, ko je shodila, potem že nekako izgleda, prej pa...Jih pa full nosi poleti, pa ko smo se odvajali plenic...

Joj, ko vas takole berem kako ne spite se mi full smiliteuser posted image user posted image Kar se tega tiče je naš Arsen res super, odkar sva doma še eno noč ni jokaluser posted image ...No, sicer pa zarečenega kruha se največ poje, bomo mogoče že danes mel zurkouser posted image

Uživajte v snegu


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 882
   RE: Desetke007
16.12.2007 9:55:24   
živa
Evo, jaz sem danes tečna in slabe volje. Ma ni ene noči, da bi normalno spala! Saj ne zahtevam, da bi mali spal celo noč, samo to, da bi pojedel in normalno zaspal nazaj do naslednjega obroka. Ampak ne, kot navit se zbudi ok. pol dveh in potem se do petih doji, nerga, joka, se zvija, tečnari, spi, podira kupčke, bruha, da si vsako noč preoblačim majico ... Danes sem bila očitno že tako utrujena, da sem se zbudila s hrbtom obrnjena proti njemu user posted image , pa sploh ne vem, kako mi je uspelo roko zvleči izpod njega - ponavadi zaspim z njim na roki v položaju za dojenje. In potem, ko je ob 5:20 zaspal, sem rekla, ok, vsaj do 8h bo spal - figo, ob pol sedmih je bil spet pokonci in ista zgodba do zdajle. Dobro, saj vem, da otrok ni kriv, ampak prav res mi včasih malo presede tole nespanje ... na primer danes!!!

Mož je šel v trgovino, ker popoldne dobimo obiske, pa imamo prazen hledilnik - pa še ti obiski niso ne vem kako prijetni. Tašča je vzela večjega dol, pa imam še za to slabo vest, da se niti s tavečjim ne ukvarjam, ko mali spi, ampak raje visim na RR in pospravljam. Stanovanje je kot bomba.

Skratka, da ilustriram: danes sem user posted image user posted image user posted image user posted image  .

Hvala, ker ste me brale.

Obljubim, da bom naslednjič bolj prijazna in zabavna user posted image .

Lp,

živa

 

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 883
   RE: Desetke007
16.12.2007 11:30:48   
mama06
noa1 to smo mi dali skozi prejšnji teden. Sedaj je malo bolje, ampak še ne čisto. Spet se bolje dojiva in počivati je potrebno veliko!!! Saj sama vem, kako je to težko, samo če dojiš, potem je to NUJNO potrebno. V tolažbo ti povem, da sva se midva tudi izmenjevala in da smo zaspali med 12 in 1 zjutraj. Potem sva se eno noč dojila celo na uro ali max uro in pol. Sedaj se stvari umirjajo in spet zaspi okoli 9(razen včeraj je imel krče, zato po komaj ob 10) in spi od 4 do 5 ur. Od 6-ih zjutraj dalje pa se dojiva na 2-2.5 ure.



(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 884
   RE: Desetke007
16.12.2007 12:07:45   
noa1
mama06. včeraj je zaspala enkrat po 1. uri - je bilo kar naporno. Drugače pa ponoči ne smem nič rečt. Ko enkrat zaspi je pol OK. Je spala včeraj oz. danes potem do 6.30 in sva se podojili pa nazaj spat. Naslednje dojenje je bilo ob 9.30 in sedaj še zmeraj spi v moji postelji. Samo vem, da ko bo treba iti zvečer spat bo spet isto. Drugače pa se dojiva nekje na tri ure, proti večeru pa vedno bolj pogosto, tudi na pol ure včasih.

Letos pa imamo sneg. Pri nas je vse beli in še kar sneži. Zelo mi je všeč ko je sneg za božič in NL in še posebej ko na božično noč sneži. Upam, da bodo hitro splužili ceste in bomo kmalu lahko šli na sprehod v to belino z vozičkom.

Pa še moji podatki 24.9.1975

Pa VSE NAJBOLJŠE VSEM DECEMBERKAM!!!!!!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 885
   RE: Desetke007
16.12.2007 12:35:57   
mama06
noa1 enako je pri nas. Čez dan je dojenje po nekem ustaljenem redu, proti večeru pa lahko tudi na pol ure ali no uro. No danes ponoči je zaspal ob 10.-ih in se zbudil ob enih, sva se v petih minutah podojila in je potem spal do petih zjutraj. Tudi tako mi odgovarja.



(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 886
   RE: Desetke007
16.12.2007 13:34:37   
Jenny Anny
Danes bom pa res popuser posted image . Končno napišem, pa me skensla!

No pa da še enkrat naklofam:

oktoberka in noa1 kot zgleda smo čist na istem, kar se tiče večernega spanja. Vse drugo, sam zaspat pa NE IN NE. Saj ko zaspi potem spi, sam zaspat pa noče. Imam občutek, kot da jo je strah zaspat, pa ne vem zakaj, saj ji bo potem boljše, revca je čist utrujena spat pa noče in noče, pod nobenim pogojem. Jok in stok, ko jo dam v posteljo......
Kaj čem razlagat, saj obe vesta kako je to.

Po pravici povedano se vsako jutro že kar bojim večera, ko vem kaj bo. Kako naj revci dopovem da se ni treba tako dret ko je treba it spat, da ko bo zaspala in se naspala potem ne bo več utrujena.

Kaj čmo, upamo lahko sam da se čim prej unesejo.
No mi je že mal lažje.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 887
   RE: Desetke007
16.12.2007 14:15:59   
kmarija
Lep zasnežen pozdrav user posted image
Mi smo pa danes spali user posted image  od polnoči do osmih user posted image user posted image user posted image
Je bilo pa včeraj cel dan za user posted image , jo je zvijal, smo se sel dan nosili, jokali...... sem bila že čist na koncu z živci. Pri nas je tko, da čez dan spi največ eno uro pol pa ponoč nadoknadi. Tudi to bo minilo user posted image
Še 1 mesec, pa nej bi se ti krčki nehal user posted image
Jutri mamo kontrolo kolkov. A je katera že imela kontrolo kolkov? Kako zgleda?
Danes pa smo našo Nino peljali na Dedka Mraza user posted image , ves čas predstave je gledala, pol pa k je bila v naročju Dedka Mraza pa je spala k ubita user posted image
Je blo kr luštn, sprva sploh nisem hotla, da bi šla, pa je moj user posted image  ves navdušen, da jo  bo peljal na Dedka Mraza (v službi) pa smo šli.
Uživajte v zimskih radostih user posted image  (kidanje snega)

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 888
   RE: Desetke007
16.12.2007 14:24:36   
noa1
Jaz sem bila na kontroli v MB. Izgledalo je tako, da je full gužva pa štiri previjalne mize. Ko se katera sprosti, otroka slečeš od pasu navzdol in ga neseš v ordinacijo na UZ. Je šlo vse full hitro, vendar pa sva midve bile same in je bilo nekoliko neprijetno zame. Otroka slačit pa iz vozička in torbe jemat stvari in ko greš v ordinacijo (je sicer vse odprto) pustiš vse zunaj. Čeprav je izgledalo veliko ljudi, je šlo zelo hitro, res pa je večina imela koga ali pa dva še s sabo za pomoč.

Sam pregled pa je bil brzinski. Je naredil UZ obeh kolkov, povedal da sta 1A, eden pa da ni "akademski" in da naj do naslednje kontrole, ko bo stara 3m vseeno široko povijam (zakaj pa je pol kontrola?) kot sem do sedaj.

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 889
   RE: Desetke007
16.12.2007 16:07:42   
2ursae
živa, ful sočustvujem s tabo user posted image . že meni je blazno težko skombinirat moj čas za oba otroka, pa je ta večji super priden, mali pa dobrovoljček in precej nezahteven. Drži se, pa nič ne imet slabe vesti da si na RR, konec koncev rabiš tudi nekaj zase, a ne user posted image . Pospravljanje pa tudi jaz kolnem, men se zdi, da skoz nekaj pospravljam, pa je kljub temu razmetano user posted image . Včeraj smo bili pri tašči, ima tko lepo pospravljeno in okrašeno, pol pa pridemo domov v naš brlog, kjer o veselem decembru ni še ne duha ne sluha. Sem danes vsaj ene par svečk prižgala, tko za vzdušje, če že ne utegnem kaj bolj okrasit, moja2 ta starejša moška pa pečeta medenjake ... komaj čakam, da zadiši user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 890
   RE: Desetke007
16.12.2007 18:22:59   
oktoberka
Voščilnice sem že napisala, jutri jih še pošljem.

Smrečica je že okrašena.

Stanovanje v razsulu... Nč se mi ne ljubi- sem pravi gnojuser posted image

Uz kolkov mava jutri ob 8.30 v zd Bežigrad.

Tave ti kar pripelji prijeteljico.. Več kot nas je, boljš se imamo!

Klaudia, mi zvečer nimamo težav s spanjem.. Imamo jih bolj čez dan. Pa še to smo zdej pogrunatli da ji ninico dam čez obraz, da se umiri, potem pa kar hitro zaspi, potem pa ji umaknem stran, ker me je strah da se ne bi zadušila.

Včeraj smo bili pa na obisku spi prijateljih in nas je bilo 12. Zarja je lepo spala v svoji košari in je bla ful pridna. Mi smo se pa drli pa nabijali tv, ker smo gledali Kmetijouser posted image To je pa res bla ena kmetija.user posted image user posted image Domov smo prišli pa ob 00.00. Ah, zdej je pač veseli decemberuser posted image

Joj, zdej pa grem, ker se je Zarči zbudla . Počas se bomo tud najedli pa se šli kopat.

Aja, dons sm ji dala za jest ene 5 žličk banane pa mlekca. Po žlički. In bla je tok navdušena , da ko sem jo nehala futrat, da je začela noret in se dret, vreščat kot norcuser posted image user posted image
Bomo vidl kaj bo prebava rekla.user posted image

lp




_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 891
   RE: Desetke007
16.12.2007 19:46:37   
skuštrana
Aja, dons sm ji dala za jest ene 5 žličk banane pa mlekca. Po žlički. In bla je tok navdušena , da ko sem jo nehala futrat, da je začela noret in se dret, vreščat kot norc


Oktoberka, kako to misliš? A prave banane? Tega jaz ne bi počela, saj dojenčkova prebavila še niso zrela za to user posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 892
   RE: Desetke007
16.12.2007 19:53:26   
skuštrana
Punce, tole ko se otroci zvečer jokajo je lahko od tega, ker so sedaj že večji in se že malo zavedajo okolice ter sprejemajo dražljaje iz te okolice. Ker je teh dražljajev za naše male sončke preveč so frustrirani, potem pa pač zvečer te frustracije izjočejo. Tako kot se ve derete, če ste jezne user posted image Tako majhni še niso razvajeni. Naša Liza je imela eno tako obdobje, pomaga nič, smo jo pa nosili in nosili in to je to...Mineuser posted image

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 893
   RE: Desetke007
16.12.2007 19:57:09   
*Lana*
mi imamo uz kolkov januarja. bo mi prav čudn, ko bom nehala povijati na široko.

dejte mi neki povedat. kupla sva varuško angelcare 420, ful fajn, sam kaj nardit, ko se kr neka muzika tu pa tam sliši, pa ko tv gledava, se včasih pojavi zvok tv - ja preko varuške.
za znoret.

danes je blo ful fajn, smo bli zunaj na snegu, jupi.
sem pa utrujena in grem počasi ajat.

lahko noč user posted image


(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 894
   RE: Desetke007
16.12.2007 22:03:51   
janja
Srečanje -

18.12.2007 ob 11. uri v Areni Vodafone.


Prijavljene:
  • janja
  • oktoberka
  • tave + prijateljica septemberka
  • jasna
  • kasija78
  • pingi
  • klaudia
  • suzanamai
  • živa
  • majoli
Mi smo po starem. Pridno papamo, pančkamo, se previjamo in vmes deremo. Ne vem kaj naj naredim. Ta otrok se samo dere kadar je buden. Igračke ga sicer zanimajo, a je takrat najraje v naročju ali pa se mora nekdo ukvarjati z njim. Podnevi sicer spi - tako na obroke, pa se hitro zbudi. Zato ga najraje popokam v voziček in gremo ven. Le takrat spi po 3 - 4 ure skupaj. Še dobro, da nam ponoči spi, in takoj po hranjenju tudi nazaj zaspi.

Tave - si že sprobala sling?

živa - se mi kar smiliš, ko berem kakšne nočne žurke imate. Kaj čmo vsi otroci niso isti. Pa saj bo. Glede starejšega pa - tudi mene dostikrat peče vest, ker se ne morem več toliko ukvarjati z njim, moram pa ga pohvaliti, da je do mlajšega bratca izredno prijazen in mi veliko pomaga.


_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 895
   RE: Desetke007
16.12.2007 22:07:58   
živa
2ursae, hvala za user posted image . Zdaj sem že boljše volje in jutri je nov dan, moja dva bosta še en dan starejša ... saj bo.

oktoberka, to sicer abosultno ni moja stvar, ampak vsaj do 4., še bolje do 6. meseca ne priporočajo dajanja goste hrane oz. česarkoli drugega razen materinega ali adaptiranega mleka; niti malčki ne rabijo druge hrane, saj jim mleko popolnoma zadostuje.

Spanje: naš otrok, če ga ne zvija ali ga ne matrajo kupčki, zaspi sam praktično kjerkoli, podnevi in zvečer user posted image . Je pa to bolj redko user posted image .

Ginekologa imam v torek, pa ne vem, kdo bolj željno čaka ta pregled, jaz ali mož user posted image .

Kiklce so meni ful luštne, sploh ko imam same fante user posted image , ampak se mi pa smilijo punčke v kiklcah pozimi. Poleti so mi pa zakon pa za navajanje na kahlico morajo biti tudi precej bolj praktične kot hlačke user posted image .

*Lana*, morda imata varuško nastavljeno na preobčutljivo, pa lovi zvok iz dnevne sobe? Razen če je ista frekvenca kot od TV oz. radia, ali jo lahko spremeniš?

Lahko noč,

živa




< Sporočilo je popravil živa -- 16.12.2007 22:13:16 >

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 896
   RE: Desetke007
16.12.2007 22:14:35   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: janja

Ta otrok se samo dere kadar je buden.



No, tole me pa sploh mori, pri nas se dere še v naročju. Včasih si mislim, veš kaj, kar naprej te pa ne more zvijat, potem se mi pa čez 5 minut pokaka in vsaj za kratek čas umiri. Se sploh ne uspem kaj dosti pogovarjati z njim, kaj šele, da bi se igrala. Dojenje, podiranje kupčka, zibanje, nošenje v količnem položaju, pa spet dojenje in tako naprej in tako naprej. Starejši postane vidno živčen in začne metat igrače po tleh ali pa se sam meče po tleh, ko mali kar naprej tuli. Se mi oba smilita, pa očitno ne znam pomagat ne enemu ne drugemu - malega nosim, zibam, dojim, z večjim se pogovarjam, da razumem njegovo jezo in žalost, pa da bo kmalu bolje, pa da malega boli trebušček, pa se poskušam čim več z njim lubčkat in crkljat in igrat - pa pomaga samo do naslednjega dretja user posted image .

Zunaj je dokaj mir, ampak večjega ne morem imeti tri ure zunaj, ker ga zebe - na triciklu, toliko časa mi namreč še ne bi sam hodil.

Lp,

živa 

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 897
   RE: Desetke007
16.12.2007 22:28:16   
mehurčica
Oj punce. Da še jaz malo naklofam.

No, tudi jaz imam končno sling. Hvala skuštrana!!!user posted image Zdaj pa gruntat kako si ga naštimat.

Jaz tudi mislim, da niso več pri vseh naših tamalih zvečer krčki. Jaz vidim pri moji, da če se ji dosti dogaja čez dan, zvečer težje zaspi. Včeraj je bila sploh nemirna. Je jamrala do 1h zjutraj. No, je pa pol spala 9 ur skupaj!

Pa 4 dni se že obrača iz trebuščka na hrbet!user posted image user posted image user posted image En mesec in tri tedne....haloo?  A se kateri od vaših tud? Ker naš starejši je to pogruntal komaj pri 3 mesecih, obratno pa pri 4.

Evo, pa me malecka že kliče. Je danes šla gledat dedka Mraza in ga zgleda že sanja. user posted image




(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 898
   RE: Desetke007
16.12.2007 22:41:08   
Ulaa
Joj kok ste carice ker vam uspe toliko pisat!!!
Sama vas komaj uspem prebrat. Ampak danes se bom potrudila user posted image .
Tako bi prisla malo kofetkat v Lj vendar imamo 18. ravno uz kolkov, ceprav so bili 1a.
Voscilnice: se narejenih nimam dovolj, kaj sele napisanih, mogoce jutri user posted image
Smrecica: sem bila prepricana da bomo imeli letos tako tapravo, taveliko v novem stanovanju, pa ocitno ne bo nic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Morajo izvajalci se nekaj popravit in verjetno to ne bo do bozica.
Kavbojke: no vsaj nekaj, cunje so mi ze 14 dni prav, tudi kavbojke, sicer so fino popolnjene ampak je kar o.k. Sem pa pridna in sem zacela delat trebusnjake. Upam da se mi bo trebuh se malo skrcil.

Sicer pa nas Nik kar pridno spi in je. Se mi zdi da zadnje dni podaljsuje spanje. Zvecer nam uspe tam od ene 21 pa do ene 3 zjutraj spat v enem kosu, potem pa je in spi do 5-ih, sicer se niti ne zbudi samo malo joka in se kremzi, mu dam parkrat dudo v usta in spimo vsaj so 7h. Ne vem mogoce pa ima takrat krcke?
Sicer je pa najbolj srecen ce se lahko h komu stiska, tak mali cartavcek je. Se mi zdi da je vecja maza od bratca. Danes je sar 2. meseca in sem za spomin naredila odlitek nogice.
Moj rd. 11.1.74
bozic in novo leto:  doma, smo se ne vem v katerem domu user posted image
mandarine: sem se zmotila in pojedla 2, je Nika tako zvijalo, da je joj, pa ga samo delno dojim. Kar pazim kaj pojem. Mi pa zeloo pase sladko, bom nadoknadila za celo nosecnostuser posted image user posted image .
masaza dojenckov:  mi je sestra posodila navodila, in sem ga ravno danes premeckala - mu je pasala, no vsaj pritozeval se ni nicuser posted image user posted image . Bom nadaljevala po vskem  kopanju. (ce jih katera zeli imeti, jih lahko poskeniram in posljem, javite se na zs).
Sedaj pa spat, nocko!


(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 899
   RE: Desetke007
17.12.2007 9:40:59   
Klaudia
Lep pozdrav po dolgem času!

Včeraj sploh nisem imela prižganega računalnika, pa skos smo okoli letal. Zjutraj prvo vaja za krst, potem smo šli v Leclerc, ker je imel 20% popusta na vse. Popoldne je imela pa kolegica rojstni dan. So vsi hvalili Lio kako je pridna, ona je pa res imela najbolj tečen dan do sedaj user posted image  Kaj bi rekli šele takrat, ko je res pridna.

Jenny Anny - spanje zvečer - tudi Lia začne jokat ko jo položim v posteljo, ampak spimo skupaj. Takoj ko me zagleda utihne in zaspi. Bo najbrž kar kruto, ko jo bomo hoteli prestavit v njeno posteljo.

čestitke - sem rekla da jih bom letos pošiljala z Lio v božičkovi opravi, pa sploh še nisem slik naročila user posted image . Danes jih moram nujno. No vsaj kuverte sem že spisala, pa šeleshamer razrezala...

kontrola kolkov - smo bili prejšnji teden v ZD Vič. Imajo dve ogromni previjalni mizi, tako da so notri po 4 hkrati. Potem pa ena zdravnica dela UZ. Gre kar hitro skozi. Tam imajo še par igračk pripravljenih, če bi otrok jokal, ampak naša se je kar smejala. Je zdravnica kar gledala user posted image

tave - kar pripelji kolegico. Bodo imeli ljudje okoli malo več za buljit user posted image

oktoberka - jst jo pokrijem s tetra plenico čez dan, da lažje spi. Tam se zagotovo ne bo zadušila. Ker ninica je pa kar debela ja...

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ko misliš, da ne boš več prespala noči ......
Ko se ti zdi, da ne veš več, kdo si, ko se nočeš videti v ogledalu. Ti si oseba, ki jo bom iskal, ko bom nekaj dosegel, ...
Kravje mleko nima dovolj hranil za zdrav r...
Pravilna prehrana malčkov po 1. letu je ključna za zdrav razvoj. Mlečne formule, kot sta Aptamil 1+ in 2+, zagotavljajo ...




Pedagogi.
пеперутка16

Kakšno je vaše mnenje o pedagogih (strokovnih sodelavcih) v naših vrtcih in šolah?

Dobro. (67%)

Slabo. (33%)

Ne vem. (0%)


Število vseh glasov: 3

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!