živa
|
Evo, jaz sem danes tečna in slabe volje. Ma ni ene noči, da bi normalno spala! Saj ne zahtevam, da bi mali spal celo noč, samo to, da bi pojedel in normalno zaspal nazaj do naslednjega obroka. Ampak ne, kot navit se zbudi ok. pol dveh in potem se do petih doji, nerga, joka, se zvija, tečnari, spi, podira kupčke, bruha, da si vsako noč preoblačim majico ... Danes sem bila očitno že tako utrujena, da sem se zbudila s hrbtom obrnjena proti njemu , pa sploh ne vem, kako mi je uspelo roko zvleči izpod njega - ponavadi zaspim z njim na roki v položaju za dojenje. In potem, ko je ob 5:20 zaspal, sem rekla, ok, vsaj do 8h bo spal - figo, ob pol sedmih je bil spet pokonci in ista zgodba do zdajle. Dobro, saj vem, da otrok ni kriv, ampak prav res mi včasih malo presede tole nespanje ... na primer danes!!! Mož je šel v trgovino, ker popoldne dobimo obiske, pa imamo prazen hledilnik - pa še ti obiski niso ne vem kako prijetni. Tašča je vzela večjega dol, pa imam še za to slabo vest, da se niti s tavečjim ne ukvarjam, ko mali spi, ampak raje visim na RR in pospravljam. Stanovanje je kot bomba. Skratka, da ilustriram: danes sem . Hvala, ker ste me brale. Obljubim, da bom naslednjič bolj prijazna in zabavna . Lp, živa
|