Jenny Anny
|
Sem celo stran napisala, pa me je skenslalo!! Spanje: sem bila na obisku pri svojih starših, pa je tamala bla še bolj pridna kot doma , no ampak je včeraj vse nadoknadila (spala je 3x15 min), je bila tako utrujena, da je kar okol padala, ampak spat pa ne in ne. Menstruacija, no kosem jo fasala, je mleko čist presahnilo, potem pa sem začela piti brezalkoholno pivo v potokih in se je mleko vrnilo nazaj, ampak se mi zdi da ne tako kakovostno kot prej (že na pogled se mi je zdelo bolj vodeno). No tamali sem začela dajat dodatek, Novalac je vztrajno odklanjala, potem sem šla kupit še aptamil. Po tistem ko je visela več kot pol ure pri men na zizah, je zmazala še celih 60mL aptamila. No danes sem začela spet s polento, sezamom.... če se bo mleko kaj popravilo, če ne bo mela pa punčka pr men za crkljat, flaša bo pa taglavna?? No sam da še malo pr men, da se medve cartava. No tolažim se da sem vztrajala vsaj tako dolgo, moja sestra je imela pri prvem namreč samo 3 tedne mleko, tadrugega je mela pa 18 mesecev pr seb, je pa res, da je kmal morala začet dodajat, ampak crkljali so se pa dolgo Pumpica za nosek: jaz sem jo kupila tukaj prek RR od uporabnice Rije (isto kot jo ma tud Klaudia, pa še druge punce) in je res vrhunska, ne vem kako sem shajala prej. Priključi pa se na sesalec in vse iz noska ven pozauga. Dam pa ji v nosek kake 5 min prej mal fiziološke, da ji vse smrklje razmehča, potem pa kar letijo ven. Oktoberka in lane31, ko jamrata zarad spanja, naša je tud zdaj 2 dni kot osa kar se tega tiče in sem že razmišljala, da glede na to dA se bliža mlaj da to mogoče vpliva na , ker ko gre proti polni luni je čist podobno. A ste tud ve kaj podobnega opazile??
|