|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
6.12.2007 19:20:59   
jasna
user posted image Iane31, saj veš da je verjetnost minimalna. Lahko pa čez 14 dni narediš testuser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 626
   RE: Desetke007
6.12.2007 19:27:30   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

user posted image Iane31, saj veš da je verjetnost minimalna. Lahko pa čez 14 dni narediš testuser posted image


Jaz tudi tako mislim....user posted image

Končno sem naredila ALBUM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lahko gledate.....pohvale sprejemam user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 627
   RE: Desetke007
6.12.2007 19:34:23   
2ursae
no, kako ste se imele na user posted image ?

klaudija, mišk in lane: user posted image user posted image  za ful luštne otročke. Ja, Mišk, na slikci z banjo je tvoja ful podobna mojmu: črna čupca pa velike okice user posted image .
Po fotkah vidim, da vaši kar pridno dudajo ... jaz sem pa Borčiju včeraj prvič dala dudko, pa jo je tko ven spluval, da je joj user posted image . Ne bom obupala, morda po jo bo nekega dne sprejel ...

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 628
   RE: Desetke007
6.12.2007 19:48:57   
suzanamai
Na čveku je bilo fino, mi je bilo kar žal, ko sem morala šibat. Vsi user posted image so cortiš, mamice pa tudi fit. Moramo hitro ponovit. Sedaj pa moram malo zrihtat in šibat po malega na trening, me je dragi tako lepo prosil, da nisem mogla rečt ne, saj veste moški, je šel na košarko, še prej pa na pijačo. No pa saj ni blema.

Pridne bodite, pa se beremo in tipkamo...

_____________________________

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 629
   RE: Desetke007
6.12.2007 20:02:32   
mišk
Ko je meni ginekolog na pregledu ponudil kontracepcijo sem ga zavrnila. Nekaj časa nameravava "pazit", pol mamo pa kr namen kmal spet kej uštimat!user posted image
Ja, pri 30-ih nameravam met tri otroke in sive lase, haha!!user posted image  Pa žvet od 170 evrov porodniške, ker nisem bla še redno zaposlena...user posted image user posted image
Hvala vsem, ki pohvalte našga bebača!user posted image  Sam ko bi še vidle kak zna bit s hudiča!user posted image  Glih zdej mi glasno protestira na desni roki, z levo pa pišem. Pa kak močan glas ima!!

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 630
   RE: Desetke007
6.12.2007 20:18:47   
valči
MIŠK,pol boš pa tako kot jaz,ki imam pri 28. letih že tri,in sploh ni rečeno,da je Nina zadnjauser posted image No,najmanj pet let bom sedaj mirovala z user posted image ,če mi ne bo Mirena kaj zagodlauser posted image

LANE 31,
vama pa se dogajauser posted image Sicer pa moj ginekolog tak pravi,da tri mesece je ziher,ne vem,kje je to pobral,menda nima nobene take nosečke,ki tako hitro zanosi in na podlagi tega je tako ziher.Sicer pa skoraj sigurno nisiuser posted image
Ko sem Nino rodila,je isti dan rodila mamica,ki je imela hčerkico staro en teden manj kot leto dni.Se pravi ,tri mesece po porodu je bila user posted image Tako da je vse možno.Pa ti se ne zato sekiraj,glavno da vama je fajn ratalouser posted image

_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 631
   RE: Desetke007
6.12.2007 20:21:56   
majoli
Na srečanju sem se mela zelo fajnuser posted image .  Mamice in bebice super. Upam, da se kmalu spet vidimo.
Naš Maks je imel danes skoraj cel dan ful krčke zaradi kapljic in definitivno mu AD3 ne dam več. Gremo po Olevit al pa bomo počakal do 3. meseca. Itak pa dodajam Novalac. Revček se mi tolk smiliuser posted image .

Lahko noč!


(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 632
   RE: Desetke007
6.12.2007 20:28:04   
mišk
Men je pa tak žal, da se (zaenkrat še) ne morem udeležit teh srečanj! Čez par mescev bo vse lažje.user posted image

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 633
   RE: Desetke007
6.12.2007 22:05:11   
mama06
Klaudia mere za 1. mesec: 57cm in 4710g


Za ostalo nimam časa, ker malega dajejo krči in se z dragim izmenjujevauser posted image



(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 634
   RE: Desetke007
6.12.2007 22:07:32   
kasija78
Pozdravljene,

Na srečanju je bilo res prijetno. Koliko dojenčkov in mamic. Drugim gostom so skoraj oči popadale iz jamic, so mislili da večkratno vidijo user posted image . Klaudia komaj čakamo fotke od tvojega.  Pa vodafon je bil super lokacija, ker res ne vem, kje drugje bi lahko stlačili okrog miz toliko vozičkov. Lepo vas je bilo spoznati. Pa počvekati o takih temah, ki zanimajo samo mamice - pleničkah, sorojojencih, slingih... Upam, da se še kaj dobimo.

user posted image  Kako dojenčku sčistiš, če ima smeti za nohti? Pa ne mislim postrišt nohtov, ampak kar sebi očistiš z vrhom pilice pod nohti.


(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 635
   RE: Desetke007
6.12.2007 22:28:19   
janja
Meni je bilo tudi super na srečanju. Žal mi je edino, da sem morala iti ven, ker naš Urban ne prenese, da je vse mirno. Ga je moralo malo pretresti, da je vsaj malo zaspal. Drugače pa Klaudija, tudi jaz čakam slike. So pa vse bebice taki cukrčki.

Vse tisti, ki ste bile na srečanju in tiste, ki se ga žal niste mogle udeležiti, naj povem, da Daschi pripravlja srečanje v januarju. Toliko mi je namignila, več pa vam bo povedala sama, ko bo čas za to.

Mi imamo pa zvečer take težave, da zaspimo. Se skopamo, podojimo, potem pa gledamo kot čuki. On bi zaspal kar z mojo joško v ustih, ko mu jo pa vzamem je pa cel user posted image . Vidim, da bom morala po tisto knjigo od Elizabeth Pantley, da preštudiram njegov vzorec obnašanja zvečer. Še dobro, da potem, ko enkrat trdno zaspimo, res spimo.

živa - te držim za besedo, da greva v Škofjo loko po tiste majice za dojenje. Sicer pa se dobimo za kak sprehod.

Zdaj grem pa spat...jutri imam G.


_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 636
   RE: Desetke007
6.12.2007 22:34:29   
micla







Ojla,

vidim da ste se imele lepo na srečanju. Sej nasploh je bil danes ful lep dan. Tle pri nas v Gorici prou lepo in toplo sončke.

Danes smo bile pri pediatru na kontroli višine in teže in moji sumi so postali realnost. Naša prinčipesa se ni dovolj zredila. Zadnjič smo ble 13 novembra tam in je imela 4.535, danes pa 4.990 (torej razlike 455 v treh tednih) kar pa ni glih najboljš, zato imamo naslednji teden v sredo spet kontrolo, ko bo en mesec razlike. Samo glede na to, kako mi noče jest zadnji teden že vidim, da ne bo dosti dobila, sploh pa ne 150, kar bi morala, da izpolni mesečno normo 600. Ne vem kaj jo daje zadnje dni, ma čez dan mi sploh noče jest. Ponoči, zjutraj in zvečer je kar uredu, dnevne obroke pa se samo ihti in sploh noče jest. komej komej ji silim da poje vsaj 60, mogla bi pa 120 user posted image . Ma ne vem kaj naj, ker v bistvu ni nič sitna - torej ni lačna, ker sicer bi tulila, ampak ona se je preprosto odločla, da čez dan ne bo jedla.
Včasih se tko ihti, da mi že prou najeda živce. Upam,da bo ta faza kmalu mimo, ker res ne vem kaj naj, ali ji kljub njenemu upiranju silit al kaj. Ma bi jo mogli videt kake face dela in kako se z vsemi štirimi upira mleku.

Klaudia....torej so naše mere 58cm in 4990g.

Šibam hitro pod tuš in še jst spat, ker sem res crknjena. Včeraj sem zelo slabo spala, kar nisem mogla zaspat do 1, čeprav je naša user posted image  pridno pančkala do 4,30.
Mogoče sem čakala, da pride miklavž. user posted image

Se beremo jutri,

_____________________________

micla

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 637
   RE: Desetke007
6.12.2007 23:08:34   
Jenny Anny
Da se se jay mao javim. Spravila sem se k svojim starse malo. Sem pakirala pol dneva, Skustrana prav obcudujem te, ko si nekaj casa v SLO in nekaj casa na Hrvaskem, da uspes vse spakirat (se opravicujem za same s je, ampak ne najdem sumnikov, ker ni moj racunalnikuser posted image user posted image )

Vidim, da ste se imele prav fajn na srecanju user posted image

No meni je pa yacelo primanjkovat mleka, tako da nasa tuli ko zver, ampak flase pa noce. Pravijo, da ko bo dovolj lacna, da bo ze zagrabila, ampak jaz pa studiram, kaj pa ce ji mleko ne pase!
Uporabljam Novalac1, mi svetujete katerega drugega (Aptamil, Bebe?)
Prav smili se mi revca, o cuza prst, ampak flase pa noce, ne in neuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 638
   RE: Desetke007
7.12.2007 0:44:37   
živa
Sem rekla, da grem danes zgodaj spat, evo, naš joka, odkar sem šla s srečanja. Zvija ga nenormalno, na srečanju je bil pa tako priden, da boste mislile, tale pa nakladauser posted image user posted image . Katastrofa.

Janja, velja za majice, bom preverila za popuste.

Lahko noč vsem, ki spite, vam zavidam, kolikor morem user posted image ,

živa

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 639
   RE: Desetke007
7.12.2007 8:12:24   
oktoberka
Evo še mene! Luštno je blo na srečanju, ja! TO MORMO OBVEZNO PONOVIT- IN TO NA BOLJ POGOSTO, NE ENKRAT NA POL LETA!!user posted image
Otročički so prav fletni, mamice pa super simpatične!

Midva sva včeraj prvič user posted image . Je blo super fino... Sva že stokrat hotla, pa se vedno tamala začela jokat. Kt da bi vedla, pa nama ne bi pustila tega užitkauser posted image user posted image

No, zdej pa šibam. Morem še neki napisat za eno revijo.

Lp


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 640
   RE: Desetke007
7.12.2007 8:25:45   
lane31
VALČI- tvoj ginekolog je pa faca da take strelja user posted image user posted image
Sama poznam kar dva para- dve sestrici in brata+sestro med katerima je -
reci in piši točno 10 mesecev razlike .Se pa neverjetno dobro razumejo,
so kot dvojčki user posted image
Tako da.....živim se vse zgodi user posted image ......upam,da meni ne user posted image
Če pa že.....a bom lahko še naprej čvekala z vami,saj me ne boste ven vrgle user posted image user posted image
MICLA- prosim nehaj se sekirat....ni vse v teži, dokler je detece zadovoljno
in ni bolan.....naj govorijo kar čejo, mene več ne morejo prepričat da so vsi otroci enaki....če bi bilo tako bi bili sami suhci ali sami debeluhi
Eni otroci ....moja sestra naprimer je bila tako neješča do 11 leta starosti...
prava grinta suha user posted image ....pol pa kar naenkrat začela full jesti,vse ji je bilo dobro
in pri 20 letih že prva shujševalna user posted image
Ti morem rečti da moja tudi malo štrajka pri hrani 2 dni čez dan...pa je flašo 15 minut pa pol ure pavze pa hoče spet,pa 2krat potegne in konc
Tak da pije zdaj čez dan 100.....prej pa po 140mluser posted image
Ji že tak paše user posted image

Joj jaz pa skoraj nikoli ne grem pred 1h spat...pa si vsak dan rečem jutri pa bomuser posted image ....danes sem šla celo ob dveh.....če so se pa forenziki začeli ob 1h user posted image
Pol se pa ob 6h jezim....ko micena hoče jest user posted image

JENNY ANNY -Jaz ti svetujem BEBE1, ker ga ima večina otročkov zelo rada,
pa še za črevesno floro ima dodan bifidus,pa kolike redko povzroča.
Samo,da ti nebo pol tvoje mleko zavračalauser posted image
Mogoče poskusi več pristavljat.....ker če ima poskok v rasti,morda samo več rabi in se ti bo mlekec povečal v dnevu ali dveh....tako vsaj trdijo user posted image


(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 641
   RE: Desetke007
7.12.2007 8:34:59   
lane31
Še nekaj MICLA....če je za dojenega minimum pridobitve teže 150g tedensko, zakaj bi bilo za naše drugače????user posted image user posted image user posted image
Čisto vredu sta....glavno da rasteta user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 642
   RE: Desetke007
7.12.2007 8:36:53   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

Evo še mene! Luštno je blo na srečanju, ja! TO MORMO OBVEZNO PONOVIT- IN TO NA BOLJ POGOSTO, NE ENKRAT NA POL LETA!!user posted image
Otročički so prav fletni, mamice pa super simpatične!

Midva sva včeraj prvič user posted image . Je blo super fino... Sva že stokrat hotla, pa se vedno tamala začela jokat. Kt da bi vedla, pa nama ne bi pustila tega užitkauser posted image user posted image

No, zdej pa šibam. Morem še neki napisat za eno revijo.

Lp



Pa sta poskrbela za zaščito ??user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 643
   RE: Desetke007
7.12.2007 11:33:24   
maya5
Pošiljam vam naslov zavoda TAMALA (www.zavod-tamala.si), kjer imajo po celi Sloveniji vadbe za mamice in dojenčke in kjer se mamice v živo s svojimi sončki dobivajo na druženjih. Malo potelovadijo mamice, pa vključijo še dojenčke, potem skupaj zaplešejo in nato se še o različnih temah pogovorijo, vsa kar mamice zanima, skrbi, razveseljuje. Tako delijo občutke in to lepo obdobje, ki pa je marsikdaj tudi zelo naporno, ob podpori pa je res lažje in še lepše.

VADBA:user posted image
Gre za pridobivanje in vzdrževanje psihofizične aktivnosti v obdobju po porodu
- Z vadbo pridobivamo in vzdržujemo psihofizično kondicijo v poporodnem obdobju.
- Ob prijetni glasbi z elementi pilatesa utrjujemo tiste mišice, ki so tekom nosečnosti in poroda oslabele.
- V vadbo vključujemo tudi vaše dojenčke, s predavanji in z izmenjavo izkušenj pa najdete podporo pri negi in vzgoji otrok.
- Vadba je namenjena mamicam z dojenčki (po otrokovem 8.tednu starosti).

Lokacije, kjer se vadba izvaja, si lahko pogledate :
http://www.zavod-tamala.si/Sola.aspx#Vadba

KOLIKO STANE? 8EUR/h, 30EUR/mesec, ob plačilu za tri mesece vadbe pa je cena le 81 EUR.

KJE SE PRIJAVIM? Na tel. številki 051 369 900, 040 523 537 ali po e-mailu info@zavod-tamala.si
Nudijo tudi pomoč in podporo pri negi vašega dojenčka, ter vam svetujejo o vzgoji otrok.

Podrobnosti si lahko ogledate tudi na naši spletni strani www.zavod-tamala.si, ker so objavljene vse novosti okoli vadbe in DARILO-BON ZA MAMICO, ki ga lahko podarite prijateljici, novi mamici, kot malo drugačno darilo!
POZDRAVČEK :D

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 644
   RE: Desetke007
7.12.2007 13:16:46   
lane31
Samo en vic pripopam,da pridemo na prvo stran.
Tukaj dežuje.user posted image  ven ne moreva.....upam da bova z pikico lahko spali popoldan,ko bo ati v službi user posted image .....in kje ste čvekice????

IN ŠE VIC

Zgodila se je prometna nesreča. V Jožetov 5 let star Clio se je zaletel Ferrari, ki ga je vozila seksi blondinka. Blondinka je predlagala, da mu bo plačala 5.000€, da bi se izognila policiji.

Jože se je strinjal. Iz radovednosti jo je še vprašal:
"Ali vam lahko postavim še eno vprašanje?"

"Seveda." je odgovorila blondinka.

"Veste, jaz že 30 let delam v še kar uspešnem podjetju in imam samo tega starega Cliota. Vi ste pa tako mladi in že vozite Ferrarija. Ali mi lahko poveste kako vam je to uspelo?"

"Seveda. Svojim strankam nudim spolne usluge."

"To je tako po domače, da se jebete za denar?"

"NE! To se imenuje nudenje spolnih uslug. ****nje za denar je tisto, kar vi že 30 let delate v vašem še kar uspešnem podjetju!"
user posted image

(odgovor članu maya5)
Neposredna povezava do sporočila: 645
   RE: Desetke007
7.12.2007 14:14:24   
Jenny Anny
Lane31, ta pa je res vrhunski.

No meni se je končno vrnilo mleko (verjetno posledica menstre, ki sem jo dobila v sredouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak je čist šibka, samo za dnevni vložek????)
No pa včeraj sem začela pit pivo, najprej sem zdrla enga brezalkoholnega (tavelikega), potem mi ga je pa zmanjkalo sem pa še enga alkoholnega (tamalga), danes mam pa takšnega user posted image , da je kar user posted image  in to po enem malem pivu, hallllo????
Res pa je da prej nikoli nisem pila, ker ga ne maram, ampak za otroke nardimo pa res vse, tud pivo pijemo, važno da je spet mleko, da je moja punčka spet zadovoljnauser posted image

Mi je blo res hudo, ko sem ji tlačla flašo in ni hotla potegnt, sam na bruhanje ji je šlo, ko sem jo dala pa na zizo je pa vlekla da sem kar zvezde vidla, no povpraševanje je spet enako ponudbi, oz. ravno obratnouser posted image user posted image

Jaz sem bila danes že dopoldne na sprehodu, še fajn, ker sedaj že dežuje.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 646
   RE: Desetke007
7.12.2007 14:18:42   
skuštrana
Punce, ko bodo slikice iz srečanja pa jih še na net dajte, da jih še mi vidimo user posted image ...Plissss...

Jaz pa nimam nič več časa za tole našo RR user posted image
Uspem prebrat kar je napisano, ko hočem pa kaj napisat je pa konec...Je ža kakšna akcija kje. user posted image

Smo največ zunaj, ker je pri nas bilo tele dni full lepo vreme, danes je bolj kislo user posted image ...Sedajle imam 5 min, mož kuha kosilo user posted image , Arsen spi - upam, ker je v sobi, čujem ga ne, je tiho, Liza je sicer tule poleg in mi non stop nekaj govori...
Včeraj smo šli gledat Miklavža pa se ga Liza boji kot 100 user posted image ...Arsen je pa itak spal v slingu kot polhek.

Je pa drugače vse ok, Arsen ni prevelika tečnoba user posted image , no, vsaj ponoči spimo, če že čaz dan bolj slabo.
Joj, še par dni pa bo stra že 2 meseca..Le kam beži ta čas.

Valči, tale tvoj G je pa res malo za luno...

2ursae, naš tudi ni nek ljubitelj dude...Mu jo moraš v ustih držat potem jo ima, drgač jo pa kr ven pljune. No, tu pa tam mu jo uspem poturit user posted image

Lane31,na 27 stopinj ti je rekla stanovanje ogret user posted image ..Jaz ga kopam kar v dnevni pri cca 23-24 stopinjah, potem ga pa hitro v brisačo zavijem in posušim...






_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 647
   RE: Desetke007
7.12.2007 15:48:28   
mehurčica
No, pri nas je enako kot pri Skuštrani. Mala spi v sobi, David mi kalkulator kaže, jaz pa sem si vzela 5 min cajta. Prebrala sem, ker včeraj nisem sploh prižgala rač., za napisat pa bol težko. Se morem it naprej z Davidom igrat.

Vreme - kriza. Sem mislila, kako bo fajn, bomo šli lepo ven, mala bo spala, David se bo na igralih znorel,... In nič.user posted image

Morem it.... Pa-pa

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 648
   RE: Desetke007
7.12.2007 15:52:08   
skuštrana
Jaz sem pa sedajle nekaj razmišljala (medtem, ko gledam tale naš orbitrek parkiran v dnevni sobiuser posted image ). A ste tiste, ki imate orbitreke ali kakšno napravo za telovadbo za eno akcijo - da se medsebojno dogovorimo koliko bomo vsak dan naredile potem pa se spodbujemo... Ker če imaš neko spodbudo je full lažje se gor spravit...Kaj pravite na to??

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 649
   RE: Desetke007
7.12.2007 15:54:12   
Klaudia
 Lep pozdrav!

Slikice bodo... danes se zal ne, ker smo danes v Trzicu na obisku. Zjutraj smo bli pri P. Z Lio je vse OK. Tezka je 5840g in velika 59.5cm. Kaj vec bom pa raje napisala jutri ali pa danes zvecer, ko pridemo domov. Slikice se bom pa potrudila, da bodo najkasneje do jutri zvecer...

Za tiste, ki greste v Skofjo loko po majice - popusta ni vec. Smo sli ravno danes tam mimo, da sem si kupila dve majcki.

LP vsem

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Nakupovanje
Ela123

Ali radi nakupujete?

Da (73%)

Ne (27%)


Število vseh glasov: 293

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!