živa
|
Na srečo sta moja dva zaspala, da sem vas na hitro, ampak res na hitro preletela, ste kar preveč prečvekale . mama06, jaz tudi ne uvajam in ne mislim do 6. meseca oz. mogoče še kak dan dlje, ker bomo takrat ravno na morju . Patronažno moram poklicat, da mi pride spet malo razložit, kdaj se lahko kaj uvede. kinnie, jaz sem blizu LJ preseljena Gorenjka, občasno grem domov na obisk, pa se lahko takrat dobiva na kaki kavi. jasna, sem sicer uspela napisat eno recenzijo, drugače sem imela pa bolj dopust kot ne, sem bila na obisku pri mami . Plavanje dojenčkov: jaz sem zadnjič v KR spraševala, ko sem peljala večjega na plavanje, in naj bi že sprejemali prijave, vendar na spletni strani še nič ne piše; bom preverila magari še po tel. v LJ. Za otroke, ki se usločujejo, mi je pa vaditeljica rekla, da jih imajo starši npr. 15 minutk v obroču, nato pa jih dajo ven in so z njimi v vodi brez obroča, da se ne zategujejo. Problem naj bi bil, da na trebuhu zategujejo hrbtne mišice. Ker pa so meni v RA rekli, da moramo pasti kravice z iztegnjenimi rokami, po mojem 15 minutk na teden v obroču ne bo škodilo. Srečanje v CE: načeloma sem za, odvisno od dneva/datuma. Se pa ne spoznam prav nič, še kar sem poznala, sem pozabila, ker me že toliko časa ni bilo tam. Lp, živa
|