živa
|
Hoj! Včeraj nisem prišla do računalnika, se je moj zabarikadiral pred njim in se jezil "na to kišto", ker nekaj ni delalo po njegovih načrtih. Včeraj smo imeli cepljenje; mere pri 4,5 mesecih, Klaudia: 7260 g 65 cm. Po cepljenju je bil malo tečen, je rabil več crkljanja, imel je malo vročine, danes je pa že dobrovoljček ... in tudi zelo prijazen do mamice, ki ji je kar malo nerodno : zjutraj (ob 7:30) sem ga dala na igralno blazino, pod loke, in šla "za 5 minutk" nazaj ležat ... in se zbudila ob 9:30 . Mali se je očitno pridno igral, vmes zaspal in se naprej igral . Grozna mama, a ne ? IZVIRNO SPOROČILO: jasna Živepo, kolikor sem pogruntala Neli ne bom dajala sedet, sploh pa ne obložene z blazinami. V naročju pa tako kot je napisala Klaudija. V položaju zibke. Ampak velikokrat kr pozabim, pol mi pa živa na srečanju nabije slabo vest . A jaz ? Zakaj pa? Daj no, tvoja Neli je res carica, vse obvlada, zagotovo ti je ni treba imeti ležečki kot jaz mojega . Ravno včeraj sem klicala fizioterapevtko, pri kateri smo bilio februarja, in naju naročila na še eno uro telovadbe naslednji teden. Mi je že po telefonu dala malce drugačna navodila, kot smo jih dobili v RA ; je rekla, da če bomo pasli kravice z iztegnjenimi rokami, se bo še bolj zategnil v ramenih in hrbtu; naj pase kravice samo na pol na boku (ena roka pokrčena, druga iztegnjena). Lane 31; ti si me enkrat prosila za vaje iz RA, ali ne? Pozabila sem ti odgovoriti. naše vaje so še tako specifične, da gibalno neproblematičnim otrokom ne pridejo v poštev (sproščanje rokic, pasenje kravic na boku, položaj lupinice na hrbtu, bokih ipd.). Ko bo kaj uporabnega, pa napišem. IZVIRNO SPOROČILO: jasna Ubadam se s 3 letno trmo . V vrtcu se ni hotel sam obuti, ampak je težil da ga jaz. Pa je šel bos domov . Je celo pot jamral da ga zebe, pa mokro je, pa kamenčki pikajo... Upam, da ne bo jutri vročina Bravo za načelnost. Ne vem, če ne bi jaz isto naredila . Vsaj upam, da bi . IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie* Za zajtrk kavica z mlekom in odločena, da je danes dan D za začetek hujšanja, ob 10 še nekaj volje za štart, ob 12h dovoljenje za manj kalorično kosilo, ob 2h pošteno kosilo, ob 15h kavica in piškoti....zvečer spoznanje, da kamor je šel bik, naj gre pa še štrik, sledi poštena večerja in po njej se pojavi strašna volja po hujšanju s štartom naslednji dan....vse tja do 12h! Rezultat ni zanemarljiv: Kljub polnemu dojenju, zagotovo + 1kg mesečno Odlična dieta . Jaz sem po kg priblično na istem kot pred 2. in morda imam kak kg manj kot pred 1. , ampak trebušček ostaja . Na telovadbo pa se mi ne daaaaaaaaaaaaaa; pri prvem sem že veselo trenirala . Kasija: Elianu za prva dva zobka. Meni je zobozdravnica rekla, naj jih že od začetka čistimo z zobno ščetko; najboljša je Cura Prox, posebna za otroke, se dobi v Sanolaborju. Zobne paste pa še ne rabiš. Sicer sem pa jaz pri zobozdravnikih tudi čisto trda od strahu, pa čeprav imam 1A zobarco (od Klaudie že ve ). Toliko za zdaj, moj prijazni mali že spet spi, večji se zunaj potepa s taščo, jaz grem pa malo polenarit ali kaj narest, bom še videla . Lp, živa
|