suzanamai
|
Joj čveke, ste se razpisale, vas komaj še dohajam. Elian čestitam za prve zobke Pandica ravno včeraj smo bili v Mb in so mi kar lušte naredili, sem šla naredit izmere za kuhinjsko steklo v takooo noro stanovanje, novogradnja poleg stadiona, hudo dobro, cena pa 1600. Nisem mogla verjet, sem mojemu rekla, da se selimo kar na Štajersko, pa še Pohorje je blizu, bi mali lahko vsak dan treniral. Poleg vsega je pri nas deževalo, pri vas pa tako lep sonček... Jasna a gresta danes tudi v nogavičkah na potep? Drugače pa , trmo je treba še v kali zatreti, drugače je joj. Posedanje, moja hoče na vsak način sedeti, se pa v posteljici tudi že sama skobaca do napo sedečega položaja, je prav smešna, ko je tako poklopljena. Noge ima čisto narazen, glavo pa včasih skoraj med nogami, potem se pa dviguje in reži. Jo poskušam čimmanj posedati, vendar v naročju noče drugače, kot sedeti. Če je dam v položaj zibelke, dobi kar pikce. Zato jo čez dan ne dajem več v lupinico ali ležalnik, uporabljava samo še igralni center. zobozdravnik, raje ne bi o tem, imam datume za odstranitev modrostnega, pa me je že sedaj groza, saj je na pol v sluznici in ga bodo verjetno razbijali. Sedaj pa še ena kavica, boste že izbrale svojo Danes namreč še nisem uspela spiti svoje jutranje doze, saj smo imeli cel halo v ulici. Je moja starejša soseda, ki živi sama skupaj z možem, ki je po kapi nepokreten, padla zjutraj ob 7h v kopalnici. Nekako ji je z metlo uspelo odpreti okno in na srečo jo je slišala soseda ob pol 8h. Rešilca smo čakali skoraj do devetih, revica pa na tleh na ploščicah dve uri. Bolj podrobno raje nebi, groza v glavnem. Izgleda si je zlomila kolk. Še dobro, da sva prišli, saj je ob Zoji pozabila na vse hudo. Prav hudo mi je, ženska je res zlata. Sedaj je Zoja zaspala, jaz bom pa eno turško z mlekom. Uživajte