|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
28.2.2008 18:58:45   
jasna
Jao Valči, uboga Lara. Eno user posted image , da bo vse čim lažje prestalauser posted image . Glede odnosa osebja sem pa brez besed, oziroma bolj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jutri ne biti tiho in kar povej nazaj, da se tako NE DELA!

živa, saj bo kmalu pomlad in konec tega obdobja zbolevanja. Zdržiuser posted image

LP

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
   RE: Desetke007
28.2.2008 19:12:19   
lane31
Ulaa....sem te skoraj ven spustila.....zdaj vem čemu si skrivala Nikauser posted image .....boš huda tašča user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
   RE: Desetke007
28.2.2008 19:12:50   
oktoberka
Ojla bejbe!
Zarja zdele spi, pol ko se zbudi pa kopanje, hranjenje in spanje!
Dons je spet jedla krompirček, jutri ji bom pa bučke naredila.
Neki ste se pogovarjale glede spedenanosti- js se ne pedenam ful. Tok da vem da sem čista, oblačm se pa ne glih ful neki fensi- sploh zdej ko jemo GHuser posted image sem pol čist svinska.

Joj, vidm da nas bo na srečanju zlo velikuser posted image Super!
Tave, bova skupaj sedeli?user posted image

Sploh ne vem kva nej še kej napišem, ker sploh nč n eberem zadnje čase, tko da sem čist out in sploh ne vem kaj je zdej kej in.user posted image

Bom se potrudila, da vas bom mal bolj redno brala!

Klaudia, ti pa prosm že nehi enkrat s temi zajtrki!!!! Js kr vzhajamuser posted image

Lp


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
   RE: Desetke007
28.2.2008 19:57:01   
Ulaa
lane31: saj nimajo tašče zastonj spomenika v lj user posted image
valči: user posted image user posted image user posted image za tvoje dete. Kar se pa osebja tiče pa mislim da se z dotično ne splača pogovarjat, ampak preprosto zahtevaj nadrejenega, in razloži, da se na tak način ti ne pogovarjaš.
spanje:  jaz mislim, da če ni nič posebnega (cepljenje, kak bolan v bližini= otroci že vedo koliko morajo spat.
nočno hranjenje in dojenje:  jaz ga po noči ne hranim več, ker celo noč prespi. Dojim ga pa še vedno, kljub temu da skoz dodajava. Vendar me moja mama vedno, ko je pri meni vpraša, če ga mislim dojit, al mu da ona kar flaško user posted image user posted image . Jaz pa vsa navdušena, da se še dojiva, ker prvi se je pri 3 mesecih nehal.

nova10ka:
pedagogiko

No zdaj je pa naš user posted image lačen...

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
   RE: Desetke007
28.2.2008 20:07:30   
Kasija
Valči kaj pa zdravnica ve o vaši družini - čisto nič. Sploh sta krasna in skrbna starša, tako da jo kar odmisli, če bo šlo. Razumem, da si jezna. Upam, da bo lara čimprej doma!

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
   RE: Desetke007
28.2.2008 20:36:14   
Alina_alin
valči, upam, da se čimhitreje porihta Lara.  Ta zdravnica je pa res šla preko meje...socialna... sem brez besed. Pa kako si dovolijo kar tako s takimi??? Jutri ji kar povej kako je na stvari.
user posted image za Laro in zate. Upam, da Lara čimprej pride domov in da se  porihtate, da ne boste imeli več težav z zaprtjem. user posted image user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
   RE: Desetke007
28.2.2008 20:44:40   
valči
Dober večer!

Sem gledala albume vaših otročkov,pa so vsi taki lepiuser posted image ,to so pa naši oktoberčki.Mišk,ti imaš pa tako lepo pupo,da bi jaz kar slikice Daschi poslala,da objavi,ker takih las ne vidiš vsak dan,ja pa Bor od 2ursae ima tudi take laskeuser posted image Meni je to tako lepo,samo najbrž nepraktično,kar se tiče negovanja temenc in umivanja las.Naša malika pa nima skoraj nič laskov.

Pot,dobro,da si ukrepala in da te končno porihtajo.user posted image

Laro grozno pogrešam,nonstop mislim na njo,kaj počenja,kako skrbijo-če?,za njouser posted image Jutri definitivno zahtevam oddelčnega zdravnika in mu lepo povem vso zgodovino Larinega prehranjevanja in ne,ne bom tiho.Tudi dierektor bolnice dobi pismo,seveda,ko bo Lara doma,na varnem in pritožno pismo jih bo čakalo v skatli,kjer lahko na oddelku oddaš gradivouser posted image Drugič raje otroka peljem v Maribor,kjer sem že sina imela in sestrična dela na otroškem.Še me ni izučilo,da rinem v tisti pajzl.


Hvala vsem za lepe željeuser posted image
Rihtanje,
si lahko mislite,kdaj sem jaz na vrsti,preden tri zriham.Na otroke res gledam,da so dovolj oblečeni,vremenu primerno in da nimajo ravno pet barv na sebi,sploh za v vrtec in trgovino,ven,zasebe pa bolj švoh.Sploh,ker nosim le dvojne hlače,ker še imam dve kili viška,vendar 6 kil,da bom res tako,kot je treba.Če mi sploh rata.Ker nenehen stres vpliva kontra na kile.Takrat jem sladkarije in grešim.Trenutno jih imam 65 in to je čisto preveč,če bi bili številki obrnjeni,se pa ne bi nič branila.

Lahko noč,babike in bebice.


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
   RE: Desetke007
28.2.2008 20:46:03   
Alina_alin
Sem pozabila pohvalit Tjašo: danes se je prvič obrnila iz hrbta na trebuh. user posted image Evo, tudi mi se bomo kotalili. Do danes je obvladala samo iz trebuha na hrbet.  

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
   RE: Desetke007
28.2.2008 21:11:09   
mehurčica
Živa, upam da se Anže čimprej pozdraviuser posted image !

Valči, ne morem verjeti, da se je zdr. tako grdo obnašala.user posted image user posted image
Lari pošiljam polno user posted image user posted image user posted image in user posted image .

Tjaša, bravo za obrat!user posted image user posted image user posted image

Eni pa je včeraj dobila novo kapico "hello kitty", ker je do sedaj nosila same prevelike. Pa eno oblekico sem ji kupila, ker je bila znižana na 2€, ampak sem prišla domov in je na računu pisalo kar lepo 7,90€!user posted image Tako da morem zdaj še nazaj hodit, da mi vrnejo denar. Ma ful se mi ljubi v mesto rinit samo zarai ene njihove butaste napake.


Danes se mi ni ljubilo it nič ven in je Eni spala tako lepo, sladko, jaz sem jo pa mogla ob pol štirih zbudit(po dobrih 2 urah), ker sem imela v vrtcu sestanek z Davidovo vzgojiteljico. Ob 15:45 sem jo zbudila, previla in sva šli. Do vrtca imava cca.7km. In ravno taki cajt, ko je še kar gužva na cestah. Pa sva zamudili samo 3 minutke, pa še ena je bila notri pred mano. Ne vem če sem kdaj otroke tako hitro spakirala.user posted image
Je bil pa David pohvaljen, da je zlat fant, ki prav razvedri vse otroke ko pride v vrtec. Baje se vsi tako lepo igrajo, malo tu malo tam, ali jejo zajtrk in ko pride David: BUM! "DAAAAAVVIIIDD!!!!!!"user posted image user posted image Je rekel moj da prideta v vrtec in pridejo trije do njega, dva mu slačita bundo in mikco, en ga sezuje in je že opremljen za vrtec. Pa punčke:"David, lej kako kiklco imam danes."user posted image
Je pa rekel, da ni več zaljubljen v N, ker je ona v Do. In je zdaj on zaljubljen v T.user posted image user posted image user posted image Uf, pa sem jaz mislila, da sem hitro začela.user posted image




_____________________________

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
   RE: Desetke007
28.2.2008 21:14:32   
mehurčica
Sem vedla da bom nekaj pozabila.user posted image

Oblačenje: oblečem se preden zrihtam malecke/malecko. Sem pa itak bolj športni tip, tako da se v vsakem primeru oblečem tako, da sem za nekatere ne zrihtana. Namažem se pa s kremo že zjutraj, ko se umijem, ličil pa ne uporabljam.


_____________________________

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3560
   RE: Desetke007
28.2.2008 21:49:16   
2ursae
čer user posted image

živa, user posted image  za Anžeta, upam, da se v torek vidimo.

Danes sem šla z obema v Interspar - sem imela ognjeni krst za shopping z obema tamalima user posted image , na katerem sem se super odrezala user posted image . Borova lupinca se res lepo zagozdi na uno "otroško poličko" nakupovalnega vozička, je celo expedicijo prespal, Anže se je pa tud fajn imel v vozičku. Sem pa opazila, da je to bolj šparovna varianta, ker ne morem dat v voziček ravno veliko robe, ker Anže zasede tričetrt vozička - sem vzela le najnujnejše, za ostalo kramo pa ni bilo placa. Sem dala pod 40€, pa sem nabavila kar nekaj čistil user posted image . Na blagajni kar nisem mogla verjet. Tko da, bravo zame user posted image . Pa fajn se mi je zdelo, ker so ljudje res prijazni, sem mal zgubljeno stala med čistili, pa so me tri prijazne mlade prodajalke kar prišle vprašat, če kaj rabim in so mi vse razkazale user posted image , pa mal so otroka pogledale ... tko, fajn je bilo. Spar pa skoraj čisto prazen, ravno po mojem okusu user posted image .

ja pa hvala spet za pohvale mojga Bora in njegove krošnje (sem izbaral pravo ime, a ne user posted image ).

valči, jao, upam, da se ne sekiraš preveč, res, kaj pa drugi vedo o tebi in tvoji družini. jaz imam o tebi občutek, da si krasna mami. Se pa človeku svašta zgodi, žal. Pa hitro se pozdravite, da boste čim prej spet vsi doma user posted image user posted image .

nočko


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3561
   RE: Desetke007
28.2.2008 21:49:50   
pot
lane31, marca sem naročena šele pri moji G, najprej zaradi čišče, potem ji bom pa še vse ostalo povedala.

valči sem prebrala štorijo. Tudi jaz bi se jezila na tako predalčkanje, da bi mi pa še grozila s socialno, bi mi pa prekipelo, tisti trenutek, pa bi po moje kar obnemela. Kako si upa? Ali ne more najprej vprašati s čim vse ste že sami poskusili, da bi odpravili težave? Če ima težave doma, še ne pomeni, da jih lahko stresa na tvojega user posted image ! Upam, da bo z Laro hitro vse vredu.

Zdaj pa šibam našega cvilkota umit in spravit v pižamo, potem pa hranjenje...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
   RE: Desetke007
28.2.2008 21:50:14   
skuštrana
Pa eno oblekico sem ji kupila, ker je bila znižana na 2€, ampak sem prišla domov in je na računu pisalo kar lepo 7,90€!


Ja, v HM moraš full pazit, ko sem jaz letos na razprodajah kupovala mi je hotela vse po polni ceni zaračunatuser posted image Sem jo morala za vsak komad posebej opozorit..


Valči, ti se pa le malo pogregaj v bolnici..mislim kako lahko kaj takega rečeuser posted image user posted image Pa to tebi, povej ji kaj vse si prestajala da lahko otroka dojišuser posted image user posted image Ne morem verjet, no..


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3563
   RE: Desetke007
28.2.2008 22:06:58   
janja
valči - sem prebrala tvojo štorijo. Upam, da Laro hitro porihtajo in da bo čimprej doma. Vem, da ste storili vse, da bi lahko kakala. Nista slaba starša. Zato se tudi jaz pridružujem kritikam, da naj P pazijo preden nekoga nekaj obtožujejo.
Jaz tudi mislim, da je vzrok Larinih težav psihičen. Treba bo ugotoviti zakaj noče kakat - izvorni razlog. Da jo boli, je že posledica, to ni razlog. Jaz sem Andraža tudi na začetku zalotila, da je hotel zadrževati in ni imel časa kakat, pa sva se lepo zmenila, da kakat je treba, drugače boli trebušček in rita. Je pa res, da imajo otroci različne presnove. Nekateri gredo z lahkoto kakat, drugi pa to opravijo veliko težje, pa čeprav se oboji enako prehranjujejo. Zato se ne obtožuj, čimveč se pogovarjaj z Laro. Obljubi ji kako nagrado, če se bo pokakala. Ne vem, ti svojega otroka najbolje poznaš. user posted image

jasna - a tebi tudi noče izbrisat albuma?user posted image

pingi - mi imamo Milupine riževe kosmiče v katerih ni mleka.

živauser posted image user posted image user posted image


< Sporočilo je popravil janja -- 28.2.2008 22:09:10 >


_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
   RE: Desetke007
28.2.2008 22:26:09   
Klaudia
Joj kok bom jst danes živčnega fasala. user posted image

Vevrca se je začela gonit in na vse grlo kliče samca, (ki ga btw sploh ni!!). In to zgleda nekako tako kot da bi kombi vozil ritensko - cel dan. Pip, pip, pip, pip, pip, pip... aaaaaa!!! Dihej, dihej...

živa - user posted image  da boste čimprej vsi zdravi.
Tudi Lia je imela danes vročino, samo to je bila reakcija na cepljenje in je zdaj že ok.

valči - tudi tebi user posted image  da bo Lara čimprej ven iz bolnice. Tisti zdravnici pa le pokaži, da ni treba vse starše v en koš metat user posted image

spanje mamic - Lia gre spat ob 20h, jst pa kake 2urci za njo. Torej najprej grem spat ob 22h. Potem pa je vse odvisno od tega kolikokrat je ponoči lakota. Je pa itak tako, da naju samo zasukam na nasprotni bok, pa joško ven in spim naprej. Edin ko se prvič zbudi je treba v sosednjo sobo ponjo. Potem pa zjutraj vstaneva nekje od 7h pa do 8h. Torej spim kar dosti časa...

urejenost mamic - khm... za doma in okolico sem neprestano v trenirki. Pa tut če ma fleke gor, mi je vseeno (moj brat bi rekel: "Dol mi visi. A ne verjameš? Sej ti lahko pokažem!" user posted image  ). Ko grem pa kam ven, ali pa npr na srečanje... mi je isto vseeno user posted image . Oblečem najbližje kavbojke in eno od tistih dveh majic za dojenje user posted image  Ličim se pa tako ali tako nikoli ne. Večino časa se še počesat nimam časa...  pol pa tkole zgledam
user posted image

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 28.2.2008 22:31:00 >


_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
   RE: Desetke007
28.2.2008 22:28:48   
maja zarja
user posted image Večer........user posted image je zaspala......user posted image pa je pri prijatelju ker je danes rodila naša dobra prijateljica in seveda morajo moški to malo zapituser posted image ........mamica pa doma........aja malecka pa je rojena v 39 tednu in ima le 2400g in 46cmuser posted image ..........no sicer pa je zaenkrat okuser posted image -pa je dobila naša Zarja novo prijateljicouser posted image ........super..........v takih trenutkih pa dobim še kar lušte,da bi še imeli user posted image .
No , da poročam o našem odvajanju celi dan ok zdaj pa zopet zelo tekoče rumeno blato v neopisno veliki količiniuser posted image pa zelo prda.....user posted image in nerazpoložena je totalnouser posted image ....in danes je pojedla v celem dnevu le 500ml Aptamilauser posted image -kaj bi to bilo? včeraj v posvetovalnici je P. rekla,da je user posted image videti čisto zdrava........

VALČI-user posted image user posted image zate in malecko,za komentarje zdravnice pa nebi zgubljala beseduser posted image .
ŽIVA-user posted image user posted image user posted image
TJAŠAuser posted image za obrat!

Tak tdaj pa grem Zarji družbo delati!user posted image lahko noč

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
   RE: Desetke007
28.2.2008 23:08:14   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia
moj brat bi rekel: "Dol mi visi. A ne verjameš? Sej ti lahko pokažem!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ne se jezit zaradi veverceuser posted image

Tjaša bravouser posted image

Pri nas pa ta teden takole izgleda:
http://www.youtube.com/watch?v=lmGcinTHTNU

Spim pa bolj malo. Ko končno vse potihne, se kar ne spravim spatuser posted image .

Aja skuštrana, ful dobra slikca Arsenauser posted image

2ursae, čestitke za krstuser posted image

Nočko!

< Sporočilo je popravil jasna -- 28.2.2008 23:14:03 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
   RE: Desetke007
28.2.2008 23:22:05   
micla
Samo da vam še jst voščim lahko nočko.

Pravkar sem končala likat goro cunj. Utrujena sem do 100, user posted image  ni hotla zaspat pri mojemu in sem tko mogla vmes prekinit peglanje in še tamalo dat spat.

Moj vedno pravi, da ni lačna ker noče jest, ma ni čudno, da pa ko jo jst primem v roke vse poje in posledično tudi zaspi. On jo pa samo s čajem naliva  in ona je seveda nora na čaj in itak da mleka ne prime. Samo moj ne šteka, da je treba lih malo več vztrajat.  Ma ti moški..... IDRIJA.   Sej je zlati in oh in sploh, ma on bi vse tko na hitro in da bi bil naš otrok na gumb bi blo pa še najbolj fajn. Najbolj mi je smešen, ko jo ob 9 zvečer prime in reče, "o miška zdej pa spat"  Jst se samo smejim.user posted image Itak da ne bo spala na komando. user posted image      Ma ja, ni kej, mama je le mama. user posted image


Šibam pod tuš, ker moram še lase umit, pol pa ninat. Danes sem pa res trudna. user posted image

Pa pa, 


Valči.....user posted image

_____________________________

micla

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
   RE: Desetke007
29.2.2008 0:00:00   
nova10ka
ojla, no zdaj bom pa jaz vsem zaželela lepe sanje... ko vedno zajtrk zamudim :)

Valči upam, da bo lara čim prej doma in da boste lahko skupaj uživali

Tjaša
- čestitke za obrat - naša Tjaša zaenkrat pride le do boka, potem se pa naveliča.... Se je pa že začela sama uspavat tako zvečer v posteljici kot v vozički, enako kot pri Živi, malce pojamra, poduda in zaspi.

Jaz se zaenrat še uspem melce zrihtati preden se kam odpravim, sam men je bilo vedno to žur delat...3 mesece po porodu sem šla v nabavo in si kupila 3 hlače za doma (trenerke), ker sem ugotovila, da imam samo obleke za na job al pa za športe... pa seveda cel kup nosečniških oblačil. Saj res - kaj ste naredile z nosečnškimi oblačili? meni je sestrica tako lepe mikice šivala, mi je kar žal da jih ne morem več nosit. sam mi pa zdej mikice na preklop šiva, za lažje dojenje...









(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
   RE: Desetke007
29.2.2008 7:31:36   
mama06
Dobro jutro!!!!!!!!!!!!

Sem včeraj uspela SAMO prebrat zvečer, ker ste naklofale enga hudičauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj ponujam user posted image ali dve čaja, kave, kapučina, svežega pomarančnega soka ali vode. Hrane ne ponujam, saj se ne upam vmešat Klaudia v njene zdrave zajtrke. Če bi jaz ponudila za jest, bi bilo kaj domačega iz tunkeuser posted image user posted image pa sveži kruh iz kmečke pečiuser posted image user posted image


Midva sva bila pa včeraj v RA in je naš mali hipoton. Je P dejala, če je kateri bolj gibčen, da je delal špage. In odgovorim, da jaz, pa pogleda mojega, pa reče, saj gospod, po vas pa ima veliko glavouser posted image user posted image . Sva se z mojim tolk nasmejala pri dohtarci. Je ful v redu in sedaj bova hodila na fizikalno terapijo. Naš mali je kot da je iz čigumija, tako gibčen je. Ga je dohtarca s prsti na nogah praskala po ušesihuser posted image



(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
   RE: Desetke007
29.2.2008 7:32:27   
mama06
lane31 štemlat!!!!  - saj veš, da imava približno iste ure za vstajanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
   RE: Desetke007
29.2.2008 7:53:29   
lane31
Dobro jutro mačkice....moja je bolj zgodna ker hodi z kurami spat......nikakor da jo uspem bolj dolgo obdržat......ko je ura pol 8 več ne zdrži in zaspi tako trdno - pa je pred tem jedla ob pol 6 ......in jo moram ob 9h ven vzet ,umit in nahranit, in v šusu nazaj zaspi user posted image .....seveda je zato ob 7h že pokonci,ker je za njo že 11h spanja
Pravi zaspane je ta otrok....včeraj je največ v celem dnevu bila v kosu budna od pol 6 do pol 8.....celi 2h user posted image user posted image .....Zgleda da jo res zrak tako zdela.....no ja saj smo pod Pohorjem user posted image
No tisti zelenjavni pire ni bil muha enodnevnica.....sem ji včeraj dala kašico od alete (ker ni bilo časa kuhat) in mi je pustla noter dobro žlico user posted image .....izgleda da je kar naenkrat začela jest.....iz dveh žlic direktno na cel obrok.....tako se je napokala da še čaja ni mogla več spiti
Danes pa ji kuham krompir+ par zrn kuhane koruze dobi zraven
Mehurčica.....hvala za informacijo o medu- sem sicer vedela, a nič ne škodi da se spomnimo.....je še katera nevarna jed ???
David pa je slika na kvadrat user posted image  ima že zdaj podložnike user posted image user posted image
Aja pa lep večer danes.....miren in dolg user posted image
Jasna....Tjaša pa je le še minuto vstran od plazenja user posted image ....a to vse Tjaše tako hitro osvojijo user posted image
Spanje mamic....bi bilo idealno,če bi šla z njo spat.....tako pa čubim do polnoči in pol ostane le še malo h do jutra....čez dan pa v stanovanju ona ne spi več kot 45 min in se mi ne splača zraven iti .....bi pa pasalo.....škoda da ne morem na sprehodu malo odspat user posted image
Klavdija.....polovi še kakšnega samca user posted image ....in kak dolgo bo se gonila ?

Majazarja.....jz sem še vedno mnenja da je to zaradi cepljenja....upam, da se hitro uredi prebava.....
Čestitke še tvoji prijateljici...user posted image  je res malo manjša a bo že nadoknadla user posted image
No vidiš se ti že luštike delajo....čez leto dve,kdo ve user posted image user posted image .....jaz vama želim še eno tako, ko take lepe pupe delata user posted image

Kar se tiče H&M...meni se še niso zmotili.....sem pa videla kar 2 stranki ki sta se vrnili ta čas,ko sem bila na blagajni.....previdnost ni odveč

2ursae.....jaz sem že itak pred časom napisala da sta BOR in DONA popolen par desetk user posted image



(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
   RE: Desetke007
29.2.2008 8:03:50   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: mama06




Midva sva bila pa včeraj v RA in je naš mali hipoton. Je P dejala, če je kateri bolj gibčen, da je delal špage. In odgovorim, da jaz, pa pogleda mojega, pa reče, saj gospod, po vas pa ima veliko glavouser posted image user posted image .





user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
   RE: Desetke007
29.2.2008 8:05:50   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

IZVIRNO SPOROČILO: mama06




Midva sva bila pa včeraj v RA in je naš mali hipoton. Je P dejala, če je kateri bolj gibčen, da je delal špage. In odgovorim, da jaz, pa pogleda mojega, pa reče, saj gospod, po vas pa ima veliko glavouser posted image user posted image .





user posted image


A veš, da ima še pri ne 4-ih mesecih obseg 44. Sicer ni ful mišelinkouser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
   RE: Desetke007
29.2.2008 8:08:59   
sanosan
Dobro jutro!

Mama06, jaz pa bi nekaj iz domače tunke in dosti svežega kruha iz kmečke peči.user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Imena za fantke grškega izvora
Grčija je država s starodavno kulturo, s katero so povezana lepa ženska in moška grška imena bogov in mitoloških bitij. ...




Alergije
Michonne RR

Ali ima vaš otrok kakšno alergijo?

Ne (82%)

Da, na cvetni prah (12%)

Da, na pršice (0%)

Da, na hrano (6%)

Da, na več različnih (0%)

Da, drugo (0%)


Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!