drobižek
|
Dober večer! En dan ne pogledam, pa imam že tri strani za prebrat! Včeraj smo cel dan vandrali okoli in je bila zelo, zelo pridna; pa še skoz smo jo pa v lupinico, pa v voziček, pa spet nazaj...v avtu je tudi pridna. Razen, če predolgo stojimo, potem postane nemirna (bi rada gledala okrog)! Danes sva celo dopoldne nabirali vodo. Dajo takšno vrečkico (jaz sem jo kar domov prinesla, da se nisva izpostavljali blizu bolanih), nalepiš in čakaš, da kaj priteče. Pol pa pogledam , pa rečem ja super in čez nekaj časa spet, pa ni blo več nič noter - je take delala, da je šlo vse ven (telovadila ), no potem nama je le nekako uspelo zbrati. Je imela pred 14.dnevi en dan vročino in so ji našli neke bakterije, zdaj bodo pa ponovno vodo pregledali...jutri kličem okrog 12., da povejo kako je... lane 31 - veš, da sem ti mogla nazaj vrnit klasične užitke . Ti meni v obliki kart, jaz tebi na drug način! Upam, da se ni kaj polomilo...in da je prišlo do tebe v celem kosu! Pa še eno in od mene in vse najboljše ti želim! jasna - super za kamne valči - kašice - le zakaj kupit v lekarni V lekarni je vse najdražje - od adaptiranega mleka in vseh ostalih stvari. Jaz nisem mogla verjet! Zdaj pa zanalašč hodim drugam mleko in ostale stvari kupovat, če je le možno. In to niso male razlike - tudi po par eurov. Je pa res, da se novalac ne da nikjer drugje dobit kot v lekarni...ne vem zakaj, a je tolko boljši od vsega drugega mleka al kaj? Pa nam sploh ni pasal, smo zamenjali, zdaj je pa super in redno kakamo in nimamo nobenih krčev skuštrana - jaz sem tudi skoz lačna, pa ne dojim - se pa zato redim! sprehodi - jaz že tudi komaj čakam, da zaštartamo s športnim delom vozička. V tej košari nima več nič prostora. Počakamo, da bo bolj toplo. mama06 - naša ima tudi včasih vročo glavo pa nima vročine - mogoče jim je res pretoplo. Sem pa zadnje dni opazila, da ima tudi rdeča lička in nosek, včasih samo lička, včasih še pa nosek zraven. kmarija - mi smo imeli cepljenje pri 3. mesecih, naslednjič imamo čez mesec in pol. cepljenje - jaz tudi nisem nič dajala (sem upala, da bo vse ok) Meni pa nenormalno izpadajo lasje. Kjer sedim, tam pustim za sabo...a se še kateri to dogaja? Želim vam še lep preostanek valentinovega večera , pa se slišimo jutri. Lahko noč!
|