|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Štajerske julijke
17.12.2004 9:15:54   
malika
Res sem prav prijetno presenečena, ko vidim koliko nas je julijk. Lepo. Gre katera v to materinsko šolo za zgodnjo nosečnost, prvo sredo v januarju?

In kako počutje, ste že bile na UZ,...?????Trebušček že raste?
Jaz ne vem ali sem napihnjena ali ga res že imam. Res je to moja druga nosečnost in se bo prej videl-hecno. Pa nobenih hlač več ne spravim skupaj, kile pa so še iste:)-

:nosecka: 8,0/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Štajerske julijke
17.12.2004 20:26:16   
PBJ
Mi lahko poveš, kaj predavajo v materinski šoli za zgodnjo nosečnost? Res me zanima.:)

Sicer pa se jaz bolj slabo počutim,ker mi je še zmeraj zelo slabo, želodec me boli, zgaga peče, danes imam še grozen glavobol, da komaj gledam v monitor.:(
Trebuščka še nimam le včasih sem malce bolj nepeta. Danes sem poskusila jeans hlače(so streetch),ki sem jih nosila pred nosečnostjo pa so mi še čisto prav.V sredo imam drugi UZ. Prvega sem imela konec 8.tedna (1,13cm). Sedaj sem drugi dan 11.tedna...
Kako si pa kaj ti?
Lep večer tebi in vsem :nosecka:.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Štajerske julijke
17.12.2004 20:42:38   
sky
Pozdravljene tudi z moje strani:). Sem se odlocila, da se vama pridruzim...izkusnje so vedno dobrodosle.

Tudi mene zanima v vezi z materinsko solo (nasploh). Ginekologinjo imam namrec v Zalcu, pa se mi ne zdi ravno pametno, da bi se se v solo vozila v Zalec, tako da moram najti ustrezno solo v Mariboru (to bo moj prvi in verjetno edini porod).

Jaz sem pri pocutju na boljsem kot PBJ. Ocitno je ta hudo ze mimo in se izboljsuje, ceprav k sreci nisem imela nekih ful hudih tezav. Sem pa proti veceru "fasala" glavobol:((, tako da sem si ravno namazala glavo s kapljicami.

Trebuh je za moje pojme prevelik:zmeden:! Hvala nekomu za stretch kavbojke:bravo:! Tudi jaz se pasem notri, ceprav ze nabiram kilograme.

Jaz sem imela prvi UZ tudi konec 8. tedna, tako da sta najini pikici s PBJ dosti skupaj (1,15 cm), jutri pa zacnem 11.teden. Jaz imam 3.1. nuhalno v Domžalah, potem pa 18.1. drugi redni pregled. Sem optimist, edino malo me skrbi, da ne bi fasala gestacijskega diabetesa, ker jem prevec sladkarij:zmeden:.

To bi bilo zaenkrat vse, pa upam, da se se veliko beremo...

Pozdravcek obema in vsem, ki se bodo se pridruzile!

Sasa

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Štajerske julijke
18.12.2004 10:14:43   
malika
Materinska šola za začetno nosečnost je v Zdravstvenem domu-Vošnjakova, v 6 nadstropju(v tisti veliki predavalnici) vsako prvo sredo v mesecu.Ampak sem pametna uro pozabila. Mislim, da je ob 15.30 ali 16.30.
Upam, da bo katera vedela točno uro.
Materinsko šolo za pozno nosečnost pa iz lastnih izkušenj skoraj bolj priporočam v bolnici.Ampak do takrat je še čas.;)

Blagor vama za kavbojke:)- . Saj jaz jih tudi še spravim gor, samo potem ne morem dihat, tako me vse tišči in še trebuh me začne ponavadi bolet.Drugače pa je bolje te prve mesece pretrpet v kakšni trenerki ali raztegljivih hlačah, kot pa kupovat eno št. večje. Tiste večje so ti prav čez trebuh, drugače pa visijo:)-:)-:)- .

Slabo mi ni nič, edino utrujenost me tu in tam daje, pa uboge mandarine in pomaranče-vse pojem kaj vidim.

pridne bodite, pa se še kaj beremo:)

:nosecka:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Štajerske julijke
18.12.2004 10:17:52   
pravljica
še ena mb...pri prvi nosečnosti nisem hodila v nobeno materinsko šolo...zdaj pa ne vem...in kako to zgleda v zgodnji nosečnosti? pa kje to sploh je?
moj trebušček, ravno toliko, da prej glih prav tesnih jeans ne spravim več skupaj, oz preveč tiščijo...mam ene take strech, včeraj sem pa že kar v h&m nosečniške kupla, navadne črne z elastiko po trebuhu...za novo leto pa še razmišljam, kaj naj dam gor...bom mogla v la vie, da vidim, če bo kaj lušnega, pa ne preveč nosečniškega :)...kako boste ve rešile zadevo takrat? v navadnih cotah bi me tiščalo, pa še taka bajsa bi zgledala...tako bi se pa vsaj malo videlo, da sem nosečka :)-
aja...11t 4 dni, pregled v pon, NS pa 27. v domžalah, komaj čakam

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Štajerske julijke
18.12.2004 10:36:42   
malika
Pravljica kaj pa kakšna oblekca? Nič ne tišči in vleče pa še lepo je. Jaz ravno kupujem kakšno raztegljivo ali še bolje iz pletenine, pa bi jo lahko nosila še spomladi.
Za novo leto, pa bomo mi doma, ker imam 11 mesečnika, pa občutek imam, da ne bom dočakala polnoči budna:)- .

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Štajerske julijke
18.12.2004 12:03:59   
Anonimen
sicer imam rok konec maja, pa me vseeno zanima kdaj naj grem v materinsko solo:ups:, ker ze imate debato o tem..kdaj je najbolse it?:kuza:

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Štajerske julijke
18.12.2004 15:46:18   
Blink1
O Nina

Kakšen mesec pred rokom že... Jaz sem imela rok letos kones julija, pa sem šla že 1. junija. Hvala bogu.

julijke...priporočam materinsko šolo nekje maja, ker v tisti predavalnici v bolnici je fulll vroče, čeprav dela klima. Je pač na vrhu bolnice in cel dan na soncu in verjemite, da v zadnjem mesecu vročina ni dobrodošla:)

Čauči
Nina&Neja:sloncek:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Katero ime vam je bolj vseč ?
jagooda

Katero ime vam je bolj vseč?

Klemen (25%)

Luka (41%)

Nejc (34%)

Število vseh glasov: 266

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!