sky -> Štajerske julijke (17.12.2004 20:42:38)
|
Pozdravljene tudi z moje strani:). Sem se odlocila, da se vama pridruzim...izkusnje so vedno dobrodosle. Tudi mene zanima v vezi z materinsko solo (nasploh). Ginekologinjo imam namrec v Zalcu, pa se mi ne zdi ravno pametno, da bi se se v solo vozila v Zalec, tako da moram najti ustrezno solo v Mariboru (to bo moj prvi in verjetno edini porod). Jaz sem pri pocutju na boljsem kot PBJ. Ocitno je ta hudo ze mimo in se izboljsuje, ceprav k sreci nisem imela nekih ful hudih tezav. Sem pa proti veceru "fasala" glavobol:((, tako da sem si ravno namazala glavo s kapljicami. Trebuh je za moje pojme prevelik:zmeden:! Hvala nekomu za stretch kavbojke:bravo:! Tudi jaz se pasem notri, ceprav ze nabiram kilograme. Jaz sem imela prvi UZ tudi konec 8. tedna, tako da sta najini pikici s PBJ dosti skupaj (1,15 cm), jutri pa zacnem 11.teden. Jaz imam 3.1. nuhalno v Domžalah, potem pa 18.1. drugi redni pregled. Sem optimist, edino malo me skrbi, da ne bi fasala gestacijskega diabetesa, ker jem prevec sladkarij:zmeden:. To bi bilo zaenkrat vse, pa upam, da se se veliko beremo... Pozdravcek obema in vsem, ki se bodo se pridruzile! Sasa
|
|
|
|