|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje
16.12.2004 21:08:10   
Tipi
Lahko da katera kakšen nasvet kako uspavati otroka ne da bi ga nosili. Naša princesa ne zaspi drugače kot da se nosi, razen včasih, ko se doji.:( :( Mami in atiju bodo počasi roke odpadle. :)-:)-
Smo poskusili z masiranjem:)-, poslušanjem pesmi:)-, eno uro pred spanjem uvedli obred ... a se moremo še vedno nositi če hočemo spati.:)-:)-:)-

lp:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spanje
16.12.2004 21:09:19   
Erika 1
Hja, pr nas je bilo kombinacija petja, mrmranja in zibanja, pa dude.

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spanje
16.12.2004 21:10:56   
Tipi
Naša dude ne prime. Zanjo je to ena izmed igrač.

Lp

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spanje
16.12.2004 21:11:59   
Erika 1
Ja, namaži dudo z mlekom. Ali svojim ali aptamil. Bo primla, bo.

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spanje
16.12.2004 21:14:05   
Primoza
Ali ste jo poskusili polivati z vodo po telesu (npr. s skodelico) med večernim kopanjem?

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spanje
16.12.2004 21:20:15   
Tipi
Namazali dudo z mojim mlekom, pa ni šlo.:)-:)- Ona jo enostavno prime v roko in se z njo igra. Ne moreš verjeti, a je res. Ja, Primoza mi to počnemo iz zabave. Zakaj naj bi to pomagalo, lahko poveš.

lp:sloncek:

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spanje
16.12.2004 21:28:03   
Primoza
Vsaj našega to izredno utrudi in spi kot ubit, v povprečju kakih 10 ur v kosu od 2 meseca do 7 meseca.

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Spanje
16.12.2004 21:31:29   
Tipi
:bravo::bravo::bravo: ne vem če bo pri nas kdaj tako. Mi smo v kosu največ spali 7 ur. To se nam je do zdaj zgodilo, mislim, da 4X.

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Spanje
16.12.2004 21:54:49   
Jančika_
Naš sicer vedno lepo zaspi v svoji posteljici, danes pa ga je nekaj matralo (vreme?:zmeden: ) in je jamral pa jamral. Pol sem pa kar tako za štos prižgala fen (imam ga obešenega na previjalni za sušenje ritke) in ga je v pol minute knockoutiralo. Tudi muksnil ni več, samo puf, pa je spal. Poskusi, škodit ne more.

Čeprav tako lepo zaspi, pa se ponoči 2-3x zbuja za dojenje. Upam, da je to lakota, ne pa razvada:)-. No saj je še majčken...

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Spanje
16.12.2004 22:01:44   
saba01
oj
Mi smo imeli tidi probleme čez dan ponoči je sicer sama zaspala podnevi pa nikakor tako ,da smo si jo podajali iz rok v roke:((:((:(( .Pa sem na RR-ju zasledila ,da nekatere devajo spat otročke čez dan v voziček in smo tudi mi poskusili.In povem vam,da nimamo več problemov .Naša Staša čez dan zaspi kar v vozičku.:bravo::bravo:
LP,Sabina:rozica:

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Spanje
17.12.2004 8:56:36   
mojcanaja
Mi damo našo najo v ležalnik, malo potresemo, damo dudo pa spi. Prej smo počeli vse mogoče in že čisto obupali nad njenim spanjem. Ležalnik pa full pomaga.:sloncek::sloncek::muca:

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Spanje
17.12.2004 10:24:38   
janjja
Mi pa Aljo nosimo po kako uro prej ko zaspi in nikakor ne drugače ko na rokah pa še to se joče, dude ne mara, in tudi z ničemer se ne potolaži razen z čajem, vendar tudi tega noče nevemkako piti, tako da imamo kar probleme. Da pa bi v posteljici zaspala pa ni šans in tudi v nobenem drugem pripomočku ne. s tem sem mislila na voziček in ležalnik.:((

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Spanje
17.12.2004 11:16:30   
BARBARA R.
Jaz sem Kristino noila samo prve tri mesece zaradi krčkov.Sedaj jo enostavno položim v posteljico,k obrazu ji stisnem ninico in gremo.Morda kaj malega zapojem a običajno jo to bolj predrami.Dam jo pa spat takoj,ko si začne mencat oči,praskat ušesa in cuzati palček.Če to zamudimo spanja ni nadaljnih 5 ur.

Uspešno uspavanje!

:muca:

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.