Spanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Tipi -> Spanje (16.12.2004 21:08:10)

Lahko da katera kakšen nasvet kako uspavati otroka ne da bi ga nosili. Naša princesa ne zaspi drugače kot da se nosi, razen včasih, ko se doji.:( :( Mami in atiju bodo počasi roke odpadle. :)-:)-
Smo poskusili z masiranjem:)-, poslušanjem pesmi:)-, eno uro pred spanjem uvedli obred ... a se moremo še vedno nositi če hočemo spati.:)-:)-:)-

lp:sloncek:

Erika 1 -> Spanje (16.12.2004 21:09:19)

Hja, pr nas je bilo kombinacija petja, mrmranja in zibanja, pa dude.

Tipi -> Spanje (16.12.2004 21:10:56)

Naša dude ne prime. Zanjo je to ena izmed igrač.

Lp

Erika 1 -> Spanje (16.12.2004 21:11:59)

Ja, namaži dudo z mlekom. Ali svojim ali aptamil. Bo primla, bo.

Primoza -> Spanje (16.12.2004 21:14:05)

Ali ste jo poskusili polivati z vodo po telesu (npr. s skodelico) med večernim kopanjem?

Tipi -> Spanje (16.12.2004 21:20:15)

Namazali dudo z mojim mlekom, pa ni šlo.:)-:)- Ona jo enostavno prime v roko in se z njo igra. Ne moreš verjeti, a je res. Ja, Primoza mi to počnemo iz zabave. Zakaj naj bi to pomagalo, lahko poveš.

lp:sloncek:

Primoza -> Spanje (16.12.2004 21:28:03)

Vsaj našega to izredno utrudi in spi kot ubit, v povprečju kakih 10 ur v kosu od 2 meseca do 7 meseca.

Tipi -> Spanje (16.12.2004 21:31:29)

:bravo::bravo::bravo: ne vem če bo pri nas kdaj tako. Mi smo v kosu največ spali 7 ur. To se nam je do zdaj zgodilo, mislim, da 4X.

Jančika_ -> Spanje (16.12.2004 21:54:49)

Naš sicer vedno lepo zaspi v svoji posteljici, danes pa ga je nekaj matralo (vreme?:zmeden: ) in je jamral pa jamral. Pol sem pa kar tako za štos prižgala fen (imam ga obešenega na previjalni za sušenje ritke) in ga je v pol minute knockoutiralo. Tudi muksnil ni več, samo puf, pa je spal. Poskusi, škodit ne more.

Čeprav tako lepo zaspi, pa se ponoči 2-3x zbuja za dojenje. Upam, da je to lakota, ne pa razvada:)-. No saj je še majčken...

saba01 -> Spanje (16.12.2004 22:01:44)

oj
Mi smo imeli tidi probleme čez dan ponoči je sicer sama zaspala podnevi pa nikakor tako ,da smo si jo podajali iz rok v roke:((:((:(( .Pa sem na RR-ju zasledila ,da nekatere devajo spat otročke čez dan v voziček in smo tudi mi poskusili.In povem vam,da nimamo več problemov .Naša Staša čez dan zaspi kar v vozičku.:bravo::bravo:
LP,Sabina:rozica:

mojcanaja -> Spanje (17.12.2004 8:56:36)

Mi damo našo najo v ležalnik, malo potresemo, damo dudo pa spi. Prej smo počeli vse mogoče in že čisto obupali nad njenim spanjem. Ležalnik pa full pomaga.:sloncek::sloncek::muca:

janjja -> Spanje (17.12.2004 10:24:38)

Mi pa Aljo nosimo po kako uro prej ko zaspi in nikakor ne drugače ko na rokah pa še to se joče, dude ne mara, in tudi z ničemer se ne potolaži razen z čajem, vendar tudi tega noče nevemkako piti, tako da imamo kar probleme. Da pa bi v posteljici zaspala pa ni šans in tudi v nobenem drugem pripomočku ne. s tem sem mislila na voziček in ležalnik.:((

BARBARA R. -> Spanje (17.12.2004 11:16:30)

Jaz sem Kristino noila samo prve tri mesece zaradi krčkov.Sedaj jo enostavno položim v posteljico,k obrazu ji stisnem ninico in gremo.Morda kaj malega zapojem a običajno jo to bolj predrami.Dam jo pa spat takoj,ko si začne mencat oči,praskat ušesa in cuzati palček.Če to zamudimo spanja ni nadaljnih 5 ur.

Uspešno uspavanje!

:muca:

Stran: [1]