Dejan4K
|
Imam problem, ki me tišči že 5 let. Včasih bolj, včasih manj. Ne vem pa, od česa se mi to dogaja in od kod prihaja ven... In včeraj sem moji dr. končno spregovorila o tem. Dala mi je recept za Helex in napotila k psihiatru na terapijo. Nekaj sem si že na netu prebrala o tej motnji, vendar me zanima, če se je še kdo srečal s tole psihično motnjo in kako se je spopadu z njo? Prav nič prijetno ni, ko kar naenkrat pride in me muči.. Znaki so po večini tile: povečan utrip srca oz. razbijanje srca, težko dihanje, vrtoglavica, bolečine v trebuhu, glavobol, slabosti, šumenje v ušesih, stemnitev pred očmi, potenje, bolečina v prsih oz. kot da bi mi nekdo kompresiral prsni koš - pljuča... Včasih jih je več skupaj, včasih manj. A takrat se počutim grozno. Hvala za kakršenkoli nasvet. Hej! Jaz sem se srečal s podobnimi simptomi – povečan utrip, vrtoglavica, bolečine v prsih, kot da ti zmanjkuje zraka. Grozen občutek, res. Pri meni so šlo za panične napade, pa sem si tudi že prebral kar nekaj o tem. Kar mi je pomagalo, je bila terapija, predvsem pogovor in razumevanje, od kod vse to prihaja. Dihalne vaje in sprostitvene tehnike tudi niso slaba ideja. Če se ti zdi, da je res hudo, je fajn, da nadaljuješ z obiski pri terapevtu. Če ti pomaga ti dodajamlink do terapevtke, ki je meni full pomagala: https://asjadominko.si/brezplacen-pogovor/ Lepo bodi
|