|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dajmo rečt kako o darilih za triletnike
7.11.2007 9:17:04   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Mogoče bi dodala še to. Midva otrokoma kupiva za RD ali NL VEDNO darila, ki si jih želita, pa če so še tako brezvezna(za naju dva). To je pač otrokova želja. In ko je večji, ni več tako enostavno, da mu kar "nekaj" kupiš, drugače bi mene ta večji vprašal, kakšen dedek Mraz pa je to, da mu ni prinesel daril, ki si jih je želel?

Evo, pod to se podpišem. Naš si noro želi traktor na akumulator in sva se zmenila, da mu kupiva to zadevo za RD, ker je vsakič, ko gremo v Pikapolonico, celi penasti. Je pa zanimivo, da pa ne izsiljuje. Samo vsakič se po trgovini odpelje en kroguser posted image . Čeprav je meni ta traktor na akumulator tako neumna zadeva...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.11.2007 9:20:06   
muki1
Tintije poznate? Barve za kopanje, barvna mila za oblikovanje,barvna pena.... vse na bazi naravnih stavin.
Moja starejša jih obožuje in je to tak potrošni material, da ga nikoli ni dovolj. Lahko enemu komot rečeš, da kupi en komplet tega ,,sranja,, user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.11.2007 9:22:52   
muki1
Kaj pa kakšen voziček za dojenčke, to ima?
Od prijateljice sin si je zaželel otroški voziček, pa sta potem šla na sprehod, on z svojim vozičkom in mamica z dojenčkom. Morda malo punčkasto darilo, ampak v vašem primeru ne tako mimo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.11.2007 9:24:50   
Raho
Tintije poznamo in jih s pridom uporabljamo.

Ta z vozičkom sploh ni tako slaba ideja. Res je malo punčkasto. Ampak če že ima dojenčka in kuhinjo in vse ostale pripomočke... Teh razlik ne delamo. Ne delimo vse na moška in ženska dela... Muki, super idejauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
7.11.2007 9:38:57   
Una
Za 3 leta je Lan od moje tete dobil knjigico Zverjasca in vsakič ko jo beremo, se ful smeji, tako da smo za NL že zmenjeni, da mu (dedek Mrazuser posted image ) kupi Zverjaščka.

Zadnje čase pred risanko skače, da bi imel tiste hama perlice, ker "pol bi naredu slona pa kona pa leva, a veš, mami?".

Potem so pa še kakšni ustvarjani "kovčki" od npr. Crayole...

Aja pa traktorji (raznorazni, vseh firm in vseh velikosti, najraje ima John Deere ali Steyr), smetarji (ne vem, kako to, ampak moj otrok bi bil rad smetar, ko bo velik user posted image user posted image user posted image ) in zmaji od duplo.

To je to z moje strani, mogoče se še kej spomnem.

LP, Una

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 30
7.11.2007 9:39:36   
Una
Pozabla sm vprašat: kaj so to Tintiji? Kje se kupijo?

LP, Una

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 31
7.11.2007 9:42:11   
Anonimen
Zakaj je pa premajhen za ustvarjanje? user posted image  Barvice, voščenk, pobarvanke, hama perlice, itd....a tega tudi ne uporablja user posted image

(odgovor članu Una)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
7.11.2007 9:53:09   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Una

Pozabla sm vprašat: kaj so to Tintiji? Kje se kupijo?

Műller pa še kje se dobijo. To so barve za kopanje user posted image .

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 33
7.11.2007 9:57:30   
muki1
Kaj pa otroška tabla? Mi imamo tisto iz Ikeje, je na eni strani tabla, za risanje s kredo, na drugi pa papir. Pa čopiče zraven, krede, kakšen predpasik plastificiran.......

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 34
7.11.2007 9:58:43   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Una

(ne vem, kako to, ampak moj otrok bi bil rad smetar, ko bo velik user posted image user posted image user posted image )

To željo je imel tudi moj mož, ko je bil majhen. Da bi se vozil na tistem velikem tovornjaku user posted image .

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 10:16:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
7.11.2007 10:52:52   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

meni so pa ti "kugelbani" super

http://www.haba.de/Kugelbahn.kba.0.html?&tx_habaproducts_pi1[

ampak verjetno se bo z njimi očka bolj igral kot otrok user posted image

O Sivkamivka user posted image  user posted image .
Delaš user posted image ?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 11:00:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
7.11.2007 11:35:29   
Natas@
Naš je predkratkim praznoval 3. RD in je dobil:

- kolo in čelado, se vozi po stanovanju in je ves navdušen
- tablo riši briši od Tomija - še bolj navdušen
- SES perlice (podobno kot Hama)- mu je tudi zelo všeč, samo mu ne pustimo, da sam "ustvarja", ker bi potem imeli preveč dela
- zdravniški kovček - to si je najbolj želel in se skoraj vsak dan igramo zdravnike
- tablo za risanje s kredo, občasno kaj nariše in z veseljem pobriše
- igro Spomin, mu je še kar všeč, samo spet mora biti nekdo zraven, pa še "goljufa" zraven
- šotor, notri se kar precej igra

sem sigurno še kaj pozabila. Sicer pa oboćžujev risanje, na vsake toliko kupimo risalne bloke in ful riše, njraje s temperami. Obožuje raznorazne avtomobilčke (sploh ne vem koliko jih ima, ker jih je toliko), rad gleda risanke,...

V glavnem za 3 letnike se da dobit ogromno stvari, moraš pa vedeti, kaj ga vsaj približno zanima.

Je pa pametno darilo tudi kaj za obleč, samo to je bolj za nas.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 39
7.11.2007 11:36:38   
Natas@
Muki; naš bi bil tudi smetaruser posted image

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 40
7.11.2007 12:49:19   
daša
Joj, naš bo pa konec decembra štiri leta star. Si je zaželel za Miklavža bobne. Me že zdaj glava boli, ko se spomnim kaj me čaka. No bobne je sestra že kupila v Avstirji na akciji, ker če nebodo za Miklavža, jih mu bo pa ona za RD dala. Ampak zdaj ko imamo bobne (poceni), je prešoltal na trobento. Še huje. Sploh ne vem kaj naj. Najbrž ne bo dobil nič. No tukaj bi rada nasvet. Gospodič se noče naučit ne križa naredit, ne molit "angelček  moj". Pa nismo nič pobožni, ampak pri nas Miklavž hodi po hišah in je tako treba. Že lansko leto ni hotel naredit križa, kljub vsemu mu je Miklavž dal viličarja (tovornjaka pa ne, ker kao ni naredil križ, ampak ga tudi kupila nisem, ker je bilo že vse too much).

No, zdaj pa prosim nasvet, kaj naredit z darilom za miklavža. Če ne bo hotel sodelovat, ga dobi ali ne???!! Kaj je zdaj vzgojno, kaj pa malo preveč hudo vzgojno. Nimama pojma kaj naj, ampak slutim, da mali bo ostal pri svojem NE - je kozorog z veeelikimi rožički in je trmast kouser posted image .

Pa soory ker mal smetim, ampak ne tako hudo.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 41
7.11.2007 13:03:36   
Samrela
Naš bop imel kamlu 4, pa vendarle... Pred tedni je dobil plastelin, in sicer v lončkih, zraven modelčki za izrezovanje, pa dva varjarčka in najpomembnejše!!!! tak stiskalnik iz katerega potem pridejo raznorazne kače (kakršen koli vzorček si izbere). Res super zadeva!

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 42
7.11.2007 13:25:47   
iva01
naš bo mev 18.11. tretji RD...  sigurno bo od naju dobiv veliko posteljo tako z lojtrcami in toboganom, mogoč še kakšnega traktorčka zravn, teh nima nikoli dovolj.
Drugače pa vedno reče da si za rojstni dan želi velikega bagera katerpilerja z kiblo ki ima pedala za poganjat, pa kocke ma tud rad, pa kakšne dvdje z risankami, teh se tud vedno razveseli.

(odgovor članu Samrela)
Neposredna povezava do sporočila: 43
7.11.2007 15:01:35   
Anonimen
Smucke, sestavljanke

Tamali od fanta si letos za dedka mraza zeli barbiko in se enega dojencka. Ampak bova naredila tako kot ze lani - lepo reklame v roke, pokazi kaj bi rad imel, smo izrezali, nalepili in poslali DM. Je pa lani pri 2,5 dobil dojencka (mini Baby Born) in vozicek marelo in bi on zdaj imel boljsi vozicek in se enega dojencka user posted image  

Sicer pa koneckoncev - zakaj bi bile puncke in vozicki punckasta darila? Saj si najbrz vse zelite/zelimo da vam vas partnerji pomagajo pri otrocih in da imajo enkaovredno delo/vlogo kot ve, a ne? Zakaj bi se potem to pri igracah moralo deliti na spole? Saj mora tuci ocka znat kuhat, pa pospravit, pa posrkbet za otroke, je tako?

Letos (3,5) bo dobil blagajno (s tekocim trakom, mikrofonom, citalcem pip-pip ...) in se razmisljava o istem turisticnem poletu iz Brnika s tamalim avionckom, samo ceno je treba precekirat. Ker je pac nor na letala in helikopterje.

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
7.11.2007 15:03:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daša

Gospodič se noče naučit ne križa naredit, ne molit "angelček  moj". Pa nismo nič pobožni, ampak pri nas Miklavž hodi po hišah in je tako treba. Že lansko leto ni hotel naredit križa, kljub vsemu mu je Miklavž dal viličarja (tovornjaka pa ne, ker kao ni naredil križ, ampak ga tudi kupila nisem, ker je bilo že vse too much).

No, zdaj pa prosim nasvet, kaj naredit z darilom za miklavža. Če ne bo hotel sodelovat, ga dobi ali ne???!! Kaj je zdaj vzgojno, kaj pa malo preveč hudo vzgojno. Nimama pojma kaj naj, ampak slutim, da mali bo ostal pri svojem NE - je kozorog z veeelikimi rožički in je trmast kouser posted image .

Pa soory ker mal smetim, ampak ne tako hudo.

Ja, valjda, da mu boš dala darilo. Kakšen pogoje pa je to, če bo naredil križ ali ne user posted image

(odgovor članu daša)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
7.11.2007 15:06:53   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: daša

Gospodič se noče naučit ne križa naredit, ne molit "angelček  moj". Pa nismo nič pobožni, ampak pri nas Miklavž hodi po hišah in je tako treba. Že lansko leto ni hotel naredit križa, kljub vsemu mu je Miklavž dal viličarja (tovornjaka pa ne, ker kao ni naredil križ, ampak ga tudi kupila nisem, ker je bilo že vse too much).

Pa kaj ti to resno? Seveda, naj dobi darilo, kaj maltretirate otroka...Eni ste pa res čudniuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu daša)
Neposredna povezava do sporočila: 46
7.11.2007 15:09:25   
Anonimen
in se razmisljava o istem turisticnem poletu iz Brnika s tamalim avionckom, samo ceno je treba precekirat. Ker je pac nor na letala in helikopterje.

Aha, s temle sem pa jaz počakala do letos poleti, ko je bil star debelih pet let. Kaj pa vem, nisem želela riskirati, da mu morda ne bi bilo všeč alli bog ne daj, da bi mu bilo slabo in da bi se mu zadeva zamerila. pa moram reč, da je zelo užival v letalu in da bi itak ponovil še enkrat. Pa tudi ostali, ki jih poznam, ki se ukvarjajo z letalstvom, niso želeli dati svojih otrok prehitro v letalo ravno iz razlogov, ki sem ti jih naštela.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
7.11.2007 15:15:58   
Anonimen
Aha, hvala za nasvet. V bistvu je bila to samo ena od idej zadnjic, prav gledala res se nic nisva. Imava itak ze kupljeno posteljnino s Carsi, ki jih obozuje, ampak ima tamali se tamalo postlco 140x70 in v tisto mu nekak ne mores 140x200 kovtra stlacit. Al kolk pac so kovtri. In sem pac rekla dragemu, da mu tega naj ne daje za NL, ker kaj mu bo taka posteljnina, ce je ne more uporabljat. Ce jo bo pa on dal na svojo posteljo ali babica na svojo, potem pa itak ne bo hotel v svoji postli spat. Za novo postlo pa kao ni placa. Kao user posted image  

Dobro, da zacnem ze septembra razmisljat o darilih user posted image  No sej, na koncu bo pa po moznosti dobil knjige (Muca Copatarica, Macek Muri itd.), ki bi jih tudi imel.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
7.11.2007 16:13:58   
dory
Za tretji rd je pa moj dobil kolo...scwinnovega tigra :)

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 49
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?