Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dajmo rečt kako o darilih za triletnike 7.11.2007 8:23:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš triletnik ima decembra RD did aj mis samting? Sicer pa je Črt dobil en motor na akumulator in je ful navdušen, mogoče bi tudi Črtomir se navdušil? Kaj za ustvarjat? - recimo modele letala, da bo zaposlen še tati Mogoče Mali vedi (od 3. leta naprej) - naš Črt ga niti ne pogleda Kašno bundico ali toplo trenerko? Nekje sem zdaj videla , da imajo v akciji voki-toki? Kaj pa če bi ga peljali v kak zoo šop in bi si izbral eno čisto svojo živalco (npr papigo, ali hrčka, želvice)?
|
|
|
|
RE: Dajmo rečt kako o darilih za triletnike 7.11.2007 8:23:37
|
|
|
|
urška
|
kaj pa knjigice?
|
|
|
|
RE: Dajmo rečt kako o darilih za triletnike 7.11.2007 8:24:27
|
|
|
|
melanija
|
Že ima kolo, rolerje, skiro. Odloči se za večji nakup in potem naj vsak malo prispeva. Seveda če so zato. Mi ponavadi tako naredimo. Moja triletnica ima kolo in rolerje pa smo se poleti podili ko sto hudičev po dvorišču.
|
|
|
|
RE: Dajmo rečt kako o darilih za triletnike 7.11.2007 8:26:50
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: adelaide Kaj pa če bi ga peljali v kak zoo šop in bi si izbral eno čisto svojo živalco (npr papigo, ali hrčka, želvice)? to bi bilo sicer darilo za 3-letnika, pa full time job za mamo. I don't think so. kot bi rekel moj oče: najprej naj se nauči čuvat hrčka narisanega na papirju Raho, jaz si moram sam en par daril zmislit, pa sem čisto preč. najhujše pa je, da niti v trgovino ne morem in potem z glave naročam kaj naj mož kupi, pa mamo fehtam, da gre namesto mene... ma nimam idej nič. že tko sem čist "down", ker sem kot v kletki.
|
|
RE: Dajmo rečt kako o darilih za triletnike 7.11.2007 8:28:21
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: melanija Že ima kolo, rolerje, skiro. Odloči se za večji nakup in potem naj vsak malo prispeva. Seveda če so zato. Mi ponavadi tako naredimo. Moja triletnica ima kolo in rolerje pa smo se poleti podili ko sto hudičev po dvorišču. a 3-letniki so že na rolerjih? naša gre še na kolo s težavo. OK, še ni čist 3-letnica. skiro se mi pa zdi fajn ideja. knjigice so pa pri nas itak stalnica. bomo morali posebej knjižnico zanjo zgradit.
|
|
RE: Dajmo rečt kako o darilih za triletnike 7.11.2007 8:28:38
|
|
|
|
Raho
|
Motor na akumulator ima Za ustvarjat - je še premajhen. Malega vedija je dobil lani od tetice Pri nas so načelni, da se oblek ne podarja za RD in Božička (to prevzemajo kolegi) Želi si otroški telefon - s kabli in vsem ostalim (to dobi od naju za NL) - Sva prišla čez za 12 € . Živali se boji . Muco dobi, ko neha dokončno (čeprav je sedaj že tako redko) dudati . Knjigice - smo včlanjeni v f***ing ciciklub in se že obmetavamo z njimi. Pa še od svojega bratranca jih je podedoval enih 200 . In če mu jaz kaj med letom kupujem so to knjigice. SEm pa videla eno interaktivno knjigico, ki sama pripoveduje pravljice (v slovenščini) pa sem ga vprašala, če naj bi mu Božiček to prinesel in je rekel, da naj to raje prinese Luciji (moja krščenka)
|
|
|
|
RE: Dajmo rečt kako o darilih za triletnike 7.11.2007 8:29:44
|
|
|
|
Raho
|
Kje pa bi dobila otroške rolerje?
|
|
|
|
RE: Dajmo rečt kako o darilih za triletnike 7.11.2007 8:31:33
|
|
|
|
Anonimen
|
http://www.huda-mravljica.si/ Ta stran je fina, ker lahko izbereš glede na starost in ti pokaže primerne igrače, pa dobiš kakšno idejo.
|
|
|
|
RE: Dajmo rečt kako o darilih za triletnike 7.11.2007 8:32:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Hervis.
|
|
|
|
RE: Dajmo rečt kako o darilih za triletnike 7.11.2007 8:33:13
|
|
|
|
Raho
|
Hijenca, hvala za link. Najverjetneje bom pa tukajres kaj našla. In najverjetneje kar tukaj kupila. Ker naj bi jaz tudi mirovala, ampak več NE MOREM.
|
|
|
|
RE: Dajmo rečt kako o darilih za triletnike 7.11.2007 8:33:15
|
|
|
|
melanija
|
Jaz sem jih videla v Turbo Limač, v Intersportu, mislim da tudi v Arielu.
|
|
|
|
RE: Dajmo rečt kako o darilih za triletnike 7.11.2007 8:33:57
|
|
|
|
Raho
|
No, potem bomo pa šli pogledat v Ariel. Zavedajte se namreč, da jaz ne živim v LJ ali MB
|
|
|
|
RE: Dajmo rečt kako o darilih za triletnike 7.11.2007 8:40:45
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz bom letos pri moje triletniku najbrž naredila podobno, kot že pri ta starejšem. Ker dobivamo od različnih otroških trgovin debele "kataloge" vseh igrač, ki jih imajo, jih seveda dostikrat "listamo"....Ponavadi ta večjega napeljem, da mi pove, kaj mu je všeč(no ni ga treba napeljati, saj kar sam izusti ), "to bi imel, pa to tudi, to je tudi lepo"...no na vsaki strani je kaj "lepo" ....nato pa sva mu kupila nekaj izmed teh želja. Ko so sorodniki vprašali kaj kupiti, smo jim tudi pokazali katalog, ali pa jim stvar opisali. Upam, da mi bo mali tudi voljan povedati, kaj želi Aja. Tista darila, ki jih želi, ponavadi kar iz kataloga izreževa in nalepiva v pismo za Dedka Mraza za vsakega člana. In lani sem morala sovobrademu dedku dopisati, da naj "dragi dedek Mraz prinese TOČNO takšen avto"
|
|
RE: Dajmo rečt kako o darilih za triletnike 7.11.2007 8:46:04
|
|
|
|
Raho
|
Marogica, tvoja ideja mi je všeč! Mislim, da bom jaz tudi naredila tako - vsaj za pismo za dedka mraza
|
|
|
|
RE: Dajmo rečt kako o darilih za triletnike 7.11.2007 8:49:11
|
|
|
|
Marogica
|
Raho, temu se reče iznajdljivost (beri lenoba) in kako po najlažji poti optimirati in doseči rezultat.
|
|
RE: Dajmo rečt kako o darilih za triletnike 7.11.2007 9:00:25
|
|
|
|
LEJLA
|
Pri nas so vedno aktualne puzzle, se posebno sedaj, ko se je shladilo. Kaj pa kaksne nove barvice, pobarvanko, plastelin z modelcki,... Marogica...super ideja za pismo
|
|
|
|
RE: Dajmo rečt kako o darilih za triletnike 7.11.2007 9:04:55
|
|
|
|
natasaom
|
jest tud že zbiram ideje za dedka mraza...pa prav,da mu ne bo pisala,ampak mu bo povedala kaj bi rada,ko ga bo vidla za roj.dan sem pa kar vsem naročila igrače-puzle in pobarvanke..dobila je pa še barbike-zadetek v polno.. po moje da z rolerji ne morš zgrešit,,sej kupiš une ki imajo nastavljivo velikost,da jih ima lahko za neki cajta
|
|
|
|
RE: Dajmo rečt kako o darilih za triletnike 7.11.2007 9:05:47
|
|
|
|
Magi*
|
mi smo tudi pismo napisali. sam je bejba hotla imet igralno hiško, tako, da bo lahko ona notri, pa bo imela vrata...pa ne za na vrt. kataloge smo pregledali in nič pametnega našli (šotor je že imela, pa to menda ni to?). zdaj sem pa babicam dala nalogo, da poskusijo najti kaj takega, zraven pa še molimo, da bo pozabila na to
|
|
RE: Dajmo rečt kako o darilih za triletnike 7.11.2007 9:06:21
|
|
|
|
natasaom
|
aja pa za plastelin ni premejhen.moja že 1let ustvarja z njim..zamot se tud za 2 h
|
|
|
|
RE: Dajmo rečt kako o darilih za triletnike 7.11.2007 9:09:59
|
|
|
|
Naja31
|
Moj 2 in pol letnik že nekaj mesecev govori da mu bo Dedek Mraz prinesel Živalski vrt od playmobila. Je čisto nor na živali, doma jih imamo milijon, živalski vrt od Legota je dobil za 2. rojstni dan. Playmobil mu je zdaj zelo, zelo všeč in enkrat, ko sva kupila eno manjšo igračo, je bil notri katalog od playmobila, ki ga je sin totalno preštudiral (je njegovo najljubše branje pred spanjem , in ob tem seveda pove kaj bo mami kupila, kaj bo oči, kaj bo babi, in kaj bo dedek mraz prinesel), tako da smo za novo leto preskrbljeni. Zdaj moram samo ugotoviti kje dobim ta živalski vrt, ker ga ne držijo po trgovinah. Če pa naročim iz VB, pride samo poštnina 30 funtov. Torej, daj Črtu v roke kakšen katalog in sem prepričana, da si bo že sam kaj izbral. Pa ne samo telefon za 13 eurov
|
|
|
|
RE: Dajmo rečt kako o darilih za triletnike 7.11.2007 9:11:57
|
|
|
|
Jančika_
|
Lejla, tebe pa že dolgo ni bilo brati . Naš triletnik je trenutno ubrisan na avtomobilčke. Če bi jih imel sto, bi bilo verjetno še vedno premalo . Tako da po moje bo dobil kar to, od vsakega en avto, pa čao pero. Jaz kar malo živčna ratam ob misli na norijo, ki nas čaka decembra. Do zdaj se pri nas doma niti nismo obdarovali; z možem se tako ali tako nikoli ne, tamala dva pa dobita cele kupe stvari druge in se mi zdi čisto odveč, da dobita še kaj od naju. Ampak Vasja je zdaj že tako velik, da že šteka zadevo, tako da bomo morali malo razmisliti, kako bo to letos...
|
|
|
|
RE: Dajmo rečt kako o darilih za triletnike 7.11.2007 9:12:45
|
|
|
|
spelaz
|
Naš fant je pri 3. letih nor na: - puzzle - kolo - koš za košarko - vodene barvice - plastelin - risanke - pa kup avtov in duplo legic ma, kar pa ga ravno ne zamoti za dolgo časa, razen da vse razmeče Za darila (božiček) pa tudi sama nimam več idej - mogoče bi mu bil skiro všeč.
|
|
|
|
RE: Dajmo rečt kako o darilih za triletnike 7.11.2007 9:13:28
|
|
|
|
Marogica
|
Mogoče bi dodala še to. Midva otrokoma kupiva za RD ali NL VEDNO darila, ki si jih želita, pa če so še tako brezvezna(za naju dva). To je pač otrokova želja. In ko je večji, ni več tako enostavno, da mu kar "nekaj" kupiš, drugače bi mene ta večji vprašal, kakšen dedek Mraz pa je to, da mu ni prinesel daril, ki si jih je želel? Magi* pri takšnih "nemogočih" darilih (torej prevelikih ali resnično predragih) pa pride pri nas opisani katalog v poštev, ker otroka "zmutim" še z drugimi, ki so "primernejša" za najin žep ali zaradi uporabe . Vendar občutek pri otroku ostane, da si je on to darilo ŽELEL in to je važno
|
|
RE: Dajmo rečt kako o darilih za triletnike 7.11.2007 9:14:21
|
|
|
|
Raho
|
Naja31 - playmobilove stvari imajo v Mullerju (v njihovem katalogu je tudi ta dotični živalski vrt)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?