Gina
|
O, jaz pa mislim, da smo ljudje zelo različni. Eni so zelo čustveni na nek način, drugi pa na drugega. Ene je treba skoz rinit naprej, da ti malo nežnosti pokažejo, drugi imajo to v sebi. Enim pomeni nekaj finančna varnost, drugim pomoč, ki ti jo partner nudi, tretjim pohvale, pogovori, četrtim crkljanje, petim pa čas, ki ga preživijo s tabo. Imela sem prej čustveno hladnega partnerja. In imela sem sicer marsikaj drugega, pa hvala lepa za tak odnos. Prej ko slej vse umre. V resnici so bistvene vrednote. In če je tvoja vrednota čustvena toplina, če se ob možu počutiš hladno, nesprejeto popolnoma, če ti nudi reči, ki ti ne pomenijo toliko, kot druge, ki ti jih ne nudi, boš slej ko prej spet spoznala nekoga, ki te vrline, ki tebi ogromno pomenijo, ima. Zato nikdar ne poslušaj nikogar, ki ti pravi, da tvoje vrednote niso ok, da so druge, kot je urejen dom, denar, kaj vem kaj še, pomembnejše. Morda ti je res, morda ti ni. V vsakem primeru moraš ti sama razmislit o tvojem odnosu z možem. A je to to ali to ni to? To je osnovno vprašanje zdaj. Če je odnos res fajn, potem ostani z njim, če pa ti nikdar ne bo nudil, kar rabiš, četudi navzven izgleda ok, potem pa itak nikdar ne boš v resnici srečna. Samo sebi moraš pogledati iskreno v učke, pa ti bodo vsi odgovori jasni.
|