|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rengen pljuč v nosečnosti
6.11.2007 19:59:11   
nejci
Pozdravljeni.
Osmi dan po ovulaciji sem imela rtg slikanje pljuč, seveda nisem vedela, da sem noseča. Tri tedne kasneje sem naredila test in je bil pozitiven Otrok bi bil zelo zaželjen. A je splav v tem primeru potreben. Lepo prosim nekoga, ki se spozna na to, da mi odgovori, ker mi vsak pove drugače in me zelo skrbi!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rengen pljuč v nosečnosti
6.11.2007 20:08:51   
eva1
Ne nič ne bo narobe...prve tedne gre po načelu-vse ali nič..kar pomeni, če zarodku škodili žarki bi umrl, ker pa je vse ok, pa ne bo posledic!

(odgovor članu nejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2007 20:09:48   
NancyF
Pojdi do svoje ginekologinje in se pogovori kako in kaj, ona bo vedela kaj je v redu za to.
Upam pa, da za to res ni nujno potreben splav.
Sporoči kaj bo novega.
Upam na najboljše!user posted image

(odgovor članu nejci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2007 20:16:42   
Anonimen
8. dan po O je še prekmalu po mojem, da bi to kaj škodilo.

Še odgovor Pušenjaka na podobno temo: Kar zadeva trajanja nosečnosti si razlik v trajanju nosečnoti, ki so manjše od 8 dni ne bi upal potrjevati. Če gre zgolj za to, da je bil v teh dneh opravljen RTG pregled, naj vas to ne skrbi, saj bi ob vsakem najmanjšem vplivu zarodek odmrl, če preživi, pa bo ostal brez posledic tega vpliva.

(odgovor članu NancyF)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2007 20:23:11   
sončnica14
Ne bi te rada strašila ampak nekje sem brala, da zna biti rentgen zelo problematičen.
Svetujem ti, da se čimprej pogovoriš z G.  Tako boš zagotovo vedela, pri čem si, poleg tega boš bolj pomirjena, če ti bo G. rekel, da to ni  problem. Lahko pa tudi vprašaš Pušenjaka.
Želim ti dober odgovor, lepo user posted image  in zdravega user posted image . Držim pesti!!

(odgovor članu NancyF)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.11.2007 20:29:58   
nizy
Pozdravljena ,
tudi jaz sem imela rentgen gležnja ,pa nisem vedela ,da sem noseča .Po podovoru z mojim G , smo nosečnost nadaljevali. zdaj sem noseča 28t, pa je menda vse bp.Pogovori se  s svojim G.

(odgovor članu sončnica14)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.11.2007 20:30:13   
bina30
Pa ne! Ni panike! Saj je zgoraj kopiran odgovor Pušenjaka, ki pravi, da če bi bilo kaj narobe, bi zarodek odmrl, sedaj pa je vse ok.

(odgovor članu sončnica14)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.11.2007 20:36:43   
nejci
Joj! Najlepše se vam zahvaljujem za odgovore.Samo ma je ful strah na ne bi bilo kaj narobe ker si z možem otroka res zelo želiva!user posted image

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.11.2007 22:38:38   
Pia77
Upam pa, da za to res ni nujno potreben splav.

Da ne bi slucajno mislila, da se moras  sekirat!
Punce - hothien, eva1 in bina28 - so ti pravilno povedale.
Zaradi enega RTG pc ne bo nic narobe, itka pa gre za FUL majhno dozo sevanja (za primerjavo - na leto vsak od nas dobi dozo za okoli 300 takih slikanj!)

(odgovor članu NancyF)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.11.2007 1:13:40   
saša80
nejci...

sama sem bila na začetku nosečnosti in sem mogla nujno na slikanje pluč, pa  je nosečnost še vedno prisotna  in  mala dva pridno rasteta v trebuhu, tut nuhalna  in morfologija sta  ok, tako da si lahko brez skrbi..

lp

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?