Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Kaj pa izobrazba vaših otrok, vam ravno tako ni pomembna? Jap, tukaj sem pa jaz imela 5 ali 6 let kr mal problemov sama s sabo. Kao mi ni blo pomembno, ampak sem se zraven jezila, če se mi je zdelo, da ni take ocene dobil, kot si jo je zaslužil. Zdaj pa mislim, da sem v resnici prišla do točke, ko mi je vseeno, kolk dobi in kam gre naprej, oz. kaj misli postati, ker šola resnično ni nobeno merilo za nič. Zdi se mi fajn, ko ogromno ve, sploh sem ponosna, ker ga kakšne reči zanimajo, ampak tolk bom vesela, če bo šel točno izključno tja, kjer bo lahko post festum delal tisto, kar ga veseli. ker to edino šteje. Pa zaradi mene če je to poklicna šola al pa faks. Če moraš biti pa nekje 8ur na dan 40 let, pa te ne zanima, se ti pa lohk zmeša menda. Tako da...mislim da izobrazba niti za otroke ni pomembna - iz stališča koliko ti pomeni človek kot tak. Pomembna je izključno in samo takrat, ko sicer ne more iti na tako del. mesto, kot si ga želi. Vendar je za srednjo šolo v bistvu vseeno, če otrok prej ni bleščeč v šoli. Gre pač na eno bolj izi šolo, boljše se bo imel 4 leta, znal bo enako mnogo kot nekdo, ki hodi na bežigrajsko,(ker izobrazbo ti šola da samo v par procentih, vse ostalo odneseš od drugje) samo sekiral se bo pol manj. Tako da...vseeno mi je, kakšen je moj otrok po uspehu. Končno mi je v resnici vseeno in moram si čestitat. Aja, nalog z otroki pa nikdar nisem delala niti jih ne mislim, razen v primeru, da jim nekaj res ne bi šlo, bi imeli težave z razumevanjem. Jaz tega, da starši delajo z otroki sploh ne razumem niti ne odobravam. Otrok se mora naučiti odgovornosti in svojo šolo so starši že naredili, ni jim treba še ene. otrok jo mora.
|