Anonimen -> RE: Vam je pri partnerju pomembna... (6.11.2007 22:43:49)
|
Izobrazba mi ni pomembna. Ne zame osebno ne za partnerja. Ker sem mnenja (in v moji praksi je to preizkušeno), da formalna izobrazba ne pomeni popolnoma nič. Oba s Kamikazo imava dokončano samo osnovno šolo, pa jaz zaslužim cca. povprečno slovensko plačo, Kamikaza pa krepko nadpovprečno. Mi je pa pomemben poklic. Dokler lahko izbiram, ne bi izbrala nekoga, ki bi nosil svojo glavo naprodaj (saj jo vsi takorekoč povsod, ampak tukaj mislim predvsem na policiste, vojake in raznorazne plačance), nekoga, ki ga po več tednov ali mesecev skupaj ne bi bilo doma (pilot, mornar, specialec,...) ali nekoga, ki bi delal npr. po 16 ur na dan, plače pa ne bi imel takorekoč nobene (to so pa ponavadi tisti, ki so zaposleni pri sorodnikih in jih le ti izkoriščajo). Od Kamikaze ne pričakujem, da ima magisterij in nekaj tisoč € plače, pričakujem pa, da dela (ne maram lenuhov) in da zasluži toliko, da lahko poskrbi za otroka. Zame mu ni treba, ker sem samostojna in ker niti nikoli nisem iskala nekoga, ki bi materialno skrbel zame.
|
|
|
|