Raho -> RE: Vam je pri partnerju pomembna... (6.11.2007 19:41:28)
|
Se strinjam s Piko. Jaz in moj soprog sva si v vsem kar ste napisale zelo različna. Od stopnje formalne izobrazbe naprej do plače do gibanja v različnem delovnem okolju... Pa nikoli nisem gledala na to. Meni je pomembno le to, da je človek z veliko začetnico, da je vedno, ko ga potrebujem ob meni, da me spoštuje in ljubi z vsemi mojimi dobrimi in slabimi lastnostmi in da jaz ljubim z vsemi dobrimi in slabimi lastnostmi njega. Da me zna postaviti na realna tla, ko je ptorebno in da z mano sanjari potem, ko se lovim po visokoletečih ciljih. Da me podpira pri vseh mojih neumnostih in da mi pove, da dobro izgledam tudi takrat, ko imam na sebi najbolj raztegnjeno trenerko in sem 30 kg težja kot bi lahko bila. Pomembno mi je to, da sredi noči odide s tečnim otrokom v dnevno sobo in se z njim igra, da se jaz lahko naspim. Pomembno mi je, da mi v največji paniki prinese skodelico kave in mi pove, da bo jutri boljše. Pomembno mi je, da se vedno postavi na mojo stran, četudi ve, da nimam prav. In najbolj pomembno mi je to, da je vedno, ampak res vedno, ko ga potrebujem, ob meni. Pa k. po izobrazbi in razgledanosti. Jaz ga sprejemam takšnega kot je in tudi on sprejema mene takšno kot sem. In tukaj je smisel življenja v dvoje. Ne v izobrazbi (formalni ali nefomalni).
|
|
|
|