|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Grosupeljske mamice z okolico
21.1.2008 13:58:50   
Nenny
Helimaša, pa res je to najina prjatlca. Ampak noče bit več "medo pu" ampak "kot pri babici". Je res ista številka. JAo, jao...

http://customglitters.com/cust/119676336983927.gif

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 301
21.1.2008 14:14:41   
ZmajTolovaj
Ja, Nenny, po Brinju smo šetal, pa se vmes ene 4x ustavli, Eli ni ustrezal položaj user posted image  Ji je sonce v obraz sijalo, pol je hotla mal višji naklon, pol duda, v glavnem preden smo prišli na glavno cesto do ZD, ste bli vi že dol skor pri knjižnici.
Ela je spala 2,5 ure user posted image  sem jo šla kar malo preverit, kaj je zdaj to, se že dolgo ni zgodilo čez dan. No, tako da greva šele zdaj malo ven, joj kako je lepoooooo user posted image .
Helimaša, upam, da ste naredil kakega bratca user posted image user posted image user posted image . Pridna!

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 302
21.1.2008 14:18:23   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Ja, Nenny, po Brinju smo šetal, pa se vmes ene 4x ustavli, Eli ni ustrezal položaj user posted image  Ji je sonce v obraz sijalo, pol je hotla mal višji naklon, pol duda, v glavnem preden smo prišli na glavno cesto do ZD, ste bli vi že dol skor pri knjižnici.
Ela je spala 2,5 ure user posted image  sem jo šla kar malo preverit, kaj je zdaj to, se že dolgo ni zgodilo čez dan. No, tako da greva šele zdaj malo ven, joj kako je lepoooooo user posted image .
Helimaša, upam, da ste naredil kakega bratca user posted image user posted image user posted image . Pridna!

user posted image user posted image user posted image user posted image .....ne vem če bo kej iz tega.....smo bl mal delal......ni blo cajta, k ma moj en tok dobr hobi da je biu do pol enih v delavnici.....tko da pol k je on za mano pršu, sm jst že skor spala.....in pol seve da ni blo ničuser posted image ........user posted image user posted image user posted image .....jst tud študiram če bi šla še enkrat mal vn...
.Nenny kakšno je stanje pr vas doma....Matic spi....

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 303
21.1.2008 20:34:06   
Dajadada
Midva se priporočava za jutri za kakšen sprehod in kafe okoli 12ih, če bo katera za. Saj ni treba, da gremo v lumpija, lahko se kje drugje zmenimo.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 304
21.1.2008 20:59:40   
ZmajTolovaj
Dajadada, jutr dobim mami/babi na kafe zjutraj, ampak po navad je kar zgodnja in tud okrog poldneva šiba nazaj, lahko mi cifro na ZS pošlješ, če bo šla hmal domov, te pokličem, kje bluzita, pa prletiva še midve? Če češ pa če boš tle okrog. Čeprav napoved je menda bolj tako ... user posted image
Danes je bilo BOŽANSKO zuni, no razen vetra, sem kar pozabila, kako je fino rinit voziček po sončku. Vse vozičkarce so menda ven prilezle user posted image , en kup sem jih srečala.
Pridno spančkajte!

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 305
22.1.2008 7:39:01   
orka**
NosečkaL dobrodošla!

Nas spet ne bo na kavico, Anej je še vedno prehlajen, tako da smo že drugič prestavili cepljenje, pa iz ene učke mu vsake tok cajt malo ven teče. Zadnje čase nekaj štrajka v lupinici in v vozičku. Se dere ko zmešan. Ga pa je včeraj nekaj matralo, popoldne in zvečer ni skoraj nič jedel, še tisto kar je pojedel je vn zmetal, pa ful je jokaluser posted image . Ponoči je na srečo spal, zjutraj je pa že normalno jedel.

Sva pa z Anejem tudi omejena za ven. Na vozičku je namreč šla zračnica. V Arijelu pa jih dobijo šele čez en mesecuser posted image .  Imamo sicer še marelo v avtu, ampak ta še ni primeren za njega, gre sicer lupinica not, ampak v lupinci pa pri nas doma ne more biti, ker zmeraj piha.

Neposredna povezava do sporočila: 306
22.1.2008 9:57:54   
Dajadada
Orka, joj, kako bosta pa zdaj na sprehode hodila? en koš user posted image  za aneja.

ZmajTolovaj, Nelly, Helimaša, sem vam poslala GSM na ZS pa me pokličite, če boste za kafe.

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 307
22.1.2008 19:14:38   
NosečkaL
oJLA punce...tudi midve sva danes raziskovale hribčke po Šmarju in kot običajno nisva srečale nikogar user posted image ... Naša user posted image  se bori s krčki, saj se je že celo noč, sedaj pa še dan zbujala s krči... joj, kdaj bo konec? Res traja cele tri mesece?

Pa še to....kje pa je ta vaš lumpi kamor hodite na kavo?? Saj veste, priseljenka in še ne poznam dobro Grosuplja?! user posted image

Lep pozdravček vsem...

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 308
22.1.2008 19:35:51   
ZmajTolovaj
To je Lumpijev kotiček v tavelikem Mercatorju tu v Grosupljem, je fajn, ker je zraven kavarna in lahko mamice posedajo ob kavici, mali pa se igrajo. Čeprav  mamice med svojim posedanjem ene 187x vstanejo in grejo reševat situacije na igrišču user posted image user posted image .
Skratka, luštno, ampak zdaj, kot pravijo, polno virusov. Mi smo bili danes okupirani skoraj do 14h, tako da nismo bili dopoldne zunaj, je bilo pa popoldne zelo lepo in optimistično vreme user posted image .
Grem, delo kliče ...
user posted image

(odgovor članu NosečkaL)
Neposredna povezava do sporočila: 309
22.1.2008 20:42:15   
helimaša
čeeer

evo mala že spančka, sam se je že dvakrat zbudila.....sam duda.....to pa je zakonuser posted image user posted image ......v glavnem je neki bolčkana....oziroma ima laringitis.....ni nč hudga....se ne prenaša....mal so glasilke zatekle in potem ko zakašlja se mal čudn sliš, ampak ni panike.....tko da dons nisve ble zuni, ker je bil itak tak čudn vreme.....jutr pa če bo lepo gremo.....Dajadada dobila cifro.....se slišmo ko bomo šli ven....
no pa lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 310
22.1.2008 21:14:10   
Dajadada
Mi2 bova ju3 cel dan po LJ šibala.

Danes sva pa bila zunaj kle okol, ampak šele popoldan, ko se je pokazal sonček.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 311
22.1.2008 22:03:31   
Nenny
Dober večer drage moje

Ja, še sem živa. Ampak me je včeraj tako zvilo- bruhanje do nezavesti,  dr......, grozno no. Zdej vidm, kolk je bil bogi moj tamavčkan. Pr nas je zdej tako, da vsak dan eden zoli. Začel je Matic, potem sem bla jaz na vrsti, zdej pa še user posted image . Grozno, vam pravim. Zunaj pa sonček, jaz se nisem mogla niti vlečt po 4rih, kaj šele po 2.

Helimaša, pa kaj je zdej z našimi user posted image . Maša tud zbolela? Bogica mala, sam da je ni Matic kaj nalezu.

Za v Lumpija pa zdej res ni, sami bacili, naši mali pa itak vse v usta nesejo, tako da rezultat ne more bit dober.

No jutri pa čakam sončka in se slišmo

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 312
22.1.2008 22:40:08   
helimaša
Nenny, nni je Matic nč nalezu....včer sva preveč vn rinle, zdej pa mamo kar mamo....mal jo je očitno prepihal in si je mal glasilke prehlafila....ni hudga.....sam mal je blo panike....včer je blo vse normaln, pol pa se je enkrat vmes zbudla in ko je jokala je čudn hropela,pa meje že pol tašča potolažla da ni to nč hudga....tko da smo šli dons vseen k P in je rekla, da je vse ok....tko da ji sam en sirupek dajem, ki pa ga seveda ne mara....
no se jutr tipkamo....pa upam,da bota z Maticem zdrava....pa tvoj user posted image  tud.....mal ga pocartejuser posted image user posted image user posted image ....
noč

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 313
23.1.2008 12:14:06   
orka**
nosečkaL sem ti poslala zasebno sporočilo, pa me zanima, če si ga dobila.

Anej je pa očitno staknil črevesni virus, ampak je danes že boljš.

Nam je pa danes dopoldne že ta drugo zračnico na vozičku razneslo, kok je počlo, se je moja mami tako vstrašla.

Danes je pa tako lep sonček, sam kaj ko pa tako mrzlo piha.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 314
23.1.2008 12:41:17   
Nenny
Mi2 sva končno zdrava. Do zdej sva mela babi in dedija na obisku, zdej pa še počakam da se mali zbudi in šč na sonček.

A gre še katera' Helimaša že pobegnila, a ne?

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 315
24.1.2008 22:10:31   
Dajadada
Uuuu Nenny vidva sta pa hitro zdrava, pri nas se pa vedno tako vleče. Se mi zdi, da se pri nejcu tudi nekaj kuha.

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 316
28.1.2008 11:26:10   
Dajadada
Že štiri dni nobenega posta...pa kje ste punceuser posted image

Mi se spet ukvarjamo z iskanjem varuške, ker se tista, pri kateri smo se že počasi uvajali, ni glih izkazala. Preprosto se mi zdi, da ne zna s tako majhnimi otroci. In ne bomo dal našega sončka kar eni, samo zato, ker nam ne preostane drugega. Res da imamo samo še 14 dni, ampak verjamem, da nam bo ratal uredit tole varstvo. Mislim, vsak dan preklinjam te vrtce, ki ne znajo odpret še enega oddelka, če vidijo da je **** otrok v čakalni vrsti.

Držte pesti, danes popoldan zvem za eno super varuško, če bo imela eno prosto mesto marca. Sva prej govorile in ima res že ful izkušenj, pa še pohvalil so mi jo, pa še zraven moje službe je, tako da idealka. Upam, da gre res eden od njenih sedanjih varovancev marca v vrtec, da bo plac za našega nejkota.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 317
29.1.2008 10:22:11   
Nenny
Da nas mal na prvo stran prestavim. Ja kje pa ste vse?????

Dajadada
, več sreče dane s z novo varuško. Si moraš res čas vzet, da prej kaj sprobaš, a ne?

Mi pa zdelele počivamo, pol pa ššščččč na sončka. Končno, ker včeraj vse skup ni blo ničemer podobn. A se nam bo katera prdružla?

No pa lepo bodte

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 318
29.1.2008 10:56:00   
helimaša
daaaan.....tako reče Mašauser posted image .....
tko, mesva že eno rundo odspale.....kok je pasal.....če ponoč malo bolj slabp spiš, ti tole kr prov pride....zuni že lep sonček....gremoooo  ven.....je treba skoristit še  zadnje dni, preden grem v službo......jah, tud to more bit......user posted image user posted image user posted image user posted image ......čist sm živčna......mi je kr slabo k se spomn......jao, pa sej mnde bo.....sm je bed k grem delat v drugo poslovalnco pa nbenga ne poznam....no, pa pozabmo na to še par dni in uživejmo v sončkuuser posted image user posted image .....
a pol pride dons še ktera v center.....
ursa kje se potepaš......pa sabri ,ZmajTolovaj......no kje ste vse

pa lep sončen dan

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 319
30.1.2008 16:27:54   
sabri
Oj oj, ja sem mal zanemarla našo temo, čeprav sem uno učenje obdelala in sem frej knjig. Zdaj naprej je bolj slabo vreme, potem gremo mal na štajersk, tak da se za drug teden priporočam za kak izlet. No ali pa nedeljo, če kateri tudi paše, ker smo s tamalo same doma in če bo vreme, gremo zihr ven.
A s temi varuškami privat je bolj sranje a? A je sploh katera dobila vrtec ali nobena od nas, nisem redno spremljala. Bolančki se pocajtajte in se  vidimo.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 320
31.1.2008 11:14:17   
Nenny
Helimaša, kje maš telefon? Ga ima spet Maša pod komando? Sonček je in z Maticem vaju čakava  user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 321
4.2.2008 11:40:05   
helimaša
dan.....
ma sm tok jeznaa k user posted image .....sm že enkrat vs enapisala pa mi je vn vrgl......ufff......v glavnem nč se ne razpišete babe.....kaj je zdej to....kaj ste vse poniknileuser posted image .....pa sej  ste več al manj še vse doma.....
no jutr grem pa jst delatuser posted image user posted image user posted image .....kok sm žalostna.....pa še čist drgam grem delat.....med čist nepoznan folk......jao.......ne vem kako bo....mi je že en tedn tok slabo.....no dons se pa psihično prpravlam......
Nenny poročaj kako je šlo danes.....Zmaj Tolovaj kako sta z Evo......srursa in Dajadada kje sta........
lepo se mejte.....no pa se je malo sončka pokazalo......gre katera vn......

papa

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 322
4.2.2008 13:07:39   
Dajadada
Helimaša, joj, joj, a že jutri? Pa saj bo vse o.k., boš dobila fajn nove sodelavce, boljšo šefico/šefa in vse bo super, super fajn...držim pesti...misli pozitivno.

Jaz pa 13. začnem...brrrr, mi gre tudi kar na jokuser posted image ...jaz bi bila kar še doma z našo žverco. Danes popoldan greva do ta nove varuške...mal je sranje k ga lahko šele sredi marca sprejme, do takrat bomo pa N. vozil v varstvo k vsem možnim sorodnikom, kdor bo imel pač cajt...ni druzga...mal bo babi vskočila, mal striček, mal pa svakinja...vsak en teden pa bo...no ja, sej bomo videl, mogoče se bom pa lohk v službi zmenila, da poznej pridem delat. Saj ne vem kaj naj...bo že kar bo.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 323
4.2.2008 13:22:50   
Nenny
Evo nas doma po prvem dnevu v vrtcu. Madona je padu dež, glih takrat, ko sva se kobacala iz avta. Pa še za parkirat ni blo nikjer, sva se ziher ene 15 minut okol vozila. Ja to je pa center Ljubljane.

Je blo pa kar fajn, moram rečt. Naš mali je itak takoj tovornjake začel s polic dol vlečt in sam brum, brum... Sam da mu je kej zanimivo, no. Je pa tud si že klobuček s pikicami naredu za jutr....user posted image user posted image user posted image user posted image

Mal smo se poigral, mal sadje pojedl...ampak kako vsi pridno sedijo za mizo in čakajo....Naš pa ne, ma mevlo v rit. Ampak so vzgojiteljice tako rekle, da itak vsi taki pridejo od doma (razvajeni, ne). Pa jest tud še ne zna sam. Vsi ostali pa že. Sem jim ne vem kolkrat povedala, da je Maticu treba dajat za jest. Ampak zdej sem itak jaz tam, da ga fotram.

Helimaša, a pol nisi nč zbolela?user posted image Sej sva ble v petek skupaj zunaj, ko je tko pihal, pa nič? Ker jaz namreč ful kiham in smrkam... Pa sonček zrihtaj za popoldan

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 324
5.2.2008 8:46:55   
sabri
Oj, kaj vas je vse dež pregnal? Jaz grem vseeno ven danes, ker bom malo počakala, da ne bo glih padal. Mogoče tam okol 11, 12, upam no. Če je še katera za, ali pa samo do kavice pa šmrk domovuser posted image .

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?