|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Grosupeljske mamice z okolico
8.1.2008 22:56:03   
srursa
Mele smo se lušno.user posted image user posted image

Ne vem kje ste ostale punce. Ko boste ve šle (Helimaša,Dajadada, Delfinčica, Nenny) v službo bova ostale samo jaz in ZmajTolovaj.user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 251
9.1.2008 11:58:28   
srursa
Ali gre katera kaj ven? Jaz bi šla, sam sami se mi ne da.

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 252
9.1.2008 12:00:05   
helimaša
jst grem....čez pol ure....plis poklič ker sem zgubla tvojo cifro....

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 253
9.1.2008 12:01:27   
Dajadada
Mele smo se lušno.

Ne vem kje ste ostale punce. Ko boste ve šle (Helimaša,Dajadada, Delfinčica, Nenny) v službo bova ostale samo jaz in ZmajTolovaj.

Še dobr, da grem jaz za dva meseca polovično, bom lahko že ob enih na kofetkuuser posted image user posted image user posted image .

A pol naslednji teden ponovimo...same time, same place?

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 254
9.1.2008 21:10:23   
ZmajTolovaj
Čau punce, upam, da ste OK;
mam eno blont vprašanje - če je takole zvečer kdaj /bognedaj/ treba nujno do zdravnika z našimi mladički, je edina varianta LJ, ne? Mislim, tu ni kake dežurne službe, ali pač? user posted image
Sej ne, da kam grem, ampak sem že pomislila, ker je prejle Ela malo čudno dihala, no, zbudila se je in jokala, zraven pa ko da bi bila prehlajena ... Nima vročine. Bomo vidli. user posted image
Joj, drug teden jaz ne morem v torek, edini dan, ko me ni, kaj pa ponedeljek, sreda, vseeno?? Bi se ful rada dobila na kavi!
Pa upam, da se tole ušivo vreme kej kmalu popravi, letos je bilo enih 20 minut sonca, so nekje povedali, na radiu, se mi zdi. user posted image
Lepo pančkajte, naj bodo user posted image  pridni.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 255
9.1.2008 21:18:52   
Nenny
Čao punce

Dans sva se pa z našim tamičkenim mela tako lepo, saj je bla pr nama moja sestrca. Pa smo šli mal po city parku po razprodajah in zabluzl ceellll dan. Kar ne vem, kam je vse šlo tako hitro.

Zmaj Tolovaj kolkr sem jaz seznanjena (pa hvala bogu še ni blo treba sprobat) je po 7 uri zvečer dežurn le na Metelkovi.

Za Lumpija pa predlagam sredo..   V ponedeljek mi pridejo omare montirat, pa bi ful rada pršla, no.

Helimaša in Srursa, zmenek uspel?

Pa lepo spančkajte in se vidmo....Helimaša jutri...

http://customglitters.com/cust/119676336983927.gif

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 256
9.1.2008 21:23:30   
ZmajTolovaj
Nenny, hvala za info, upam, da nam tud ne bo treba probavat user posted image  ... Za sredo sem pa zelo za, se prfočkam!
LP

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 257
10.1.2008 19:17:14   
ZmajTolovaj
No, evo, pa smo vendarle probal, kje dežurajo ponoč user posted image ; včeraj zvečer se je sam slabšalo, Ela je komaj dihala, hropla, piskalo ji je v pljučih, mene je skor kap. Sva jo sam naložila in gas na Metelkovo (NENNY HVALA HVALA user posted image , da nismo še s tem zgubljali časa), tam so nam dali napotnico za otorinolaringologijo na Zaloški, tam so pa rekli, da moramo not ostat čez noč, da sicer ni nič hujšega, otekle glasilke, s pljuči je bilo vse OK, kar je mene najbolj skrbel, ampak zaradi otekline se je zožala dihalna pot, tako da boljš, da smo tam.
No, pa smo prespali in preživeli eno noč in danes tam, popoldne smo šli pa lahko že domov. Ela je dvakrat dobila inhalacije in tudi doma naj nadaljujemo, so rekli, tako da sva ji sobico čist zasavnala, vlažnost ko v deževnem pragozdu. Zdaj spi, danes je imela čist sesut ritem, ker smo do enih zjutraj rihtali vse, preden sva šli spat, čez dan pa je na otroškem oddelku tudi vse prej kot mir, tako da je dremala 2x 45min. user posted image
No, važno, da je vse OK, upam, da se ne ponovi. Drugače pa - osebje na otroškem oddelku ORL user posted image user posted image user posted image ! Res prijazni, vsi po vrsti.
Avtohtone Grosupeljčanke, povejte mi, prosim, kdaj se tukaj v povprečju dvigne megla, aprila že bo kaj sonca?? user posted image  Ker tole ...
LP vsem!!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 258
10.1.2008 21:12:10   
Nenny
user posted image user posted image user posted image   za Elo!

Neposredna povezava do sporočila: 259
11.1.2008 8:46:06   
sabri
Oj punce, sem zjutraj videla malo sonca, mislim da je bil no, ker ga že tol časa nisem videla. Grem pa ven okol 11, če je kaka za špancir pa kavo-torpedo, naj napiše, da se zmenimo.

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 260
11.1.2008 9:20:56   
helimaša
dobro jutro

ja bogica Elauser posted image user posted image user posted image user posted image ....upam da čimprej okrevaš....
sabri me greve okol dvanajstih vn....ker bo šla zdele eno rundo odspat, potem pa jest in vn....in to nam sigurn ne bo do enajstih ratal....oziroma odvisno do kdaj bo spala....
se kej vidmo......drugače pa lahko pošlješ cifro na ZS.....pa te potem pokličm ko greve vn.....

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 261
11.1.2008 9:35:54   
ZmajTolovaj
Živijo, jaz bom malo peljala malo na zrak, tudi kavica bi bila fina, ja, za mami seveda user posted image  Ampak tud pred 12. uro ne bo šlo, ker imamo še toooooliko opravkov - spanje, malica itn. user posted image
Je kak plan ali se sproti uskladimo?
Drugače pa smo v polni formi, je spala vso noč in zdaj razgraja v stajici. Hvalabogu.
LP

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 262
11.1.2008 11:38:00   
Nenny
se vidimo po 12 uri v Torpedu

Neposredna povezava do sporočila: 263
11.1.2008 11:39:16   
Dajadada
Midva greva tudi ven, pa še mal do mercatorja. Kje pa boste druge, dej naj mi kakšna pošlje gsm na zs, če ste še doma.

Neposredna povezava do sporočila: 264
11.1.2008 11:40:06   
Dajadada
Nenny si me prehitela z odgovorom, prideva v torpedo.

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 265
11.1.2008 18:19:52   
ZmajTolovaj
Čau, babnce, upam, da je blo fajn, midve sva čist zahinavli, ne; user posted image
spala je ko top, sej, ko je treba kam it, je ne zbudiš niti z bombo, pol je pa tko čudno kašljala, da sva sam šššššššššššššššššvignile v BC po najnujnejše in nazaj, da je bla vsaj pol urce na zraku, več ne upam, pa tud rekli so nama, naj bolj v izi par dni. 
Sem pa v BC doživela en surprise: aptamil je čist spremenjen, zdej majo enko 0-6m in dvojko 6-12m! Drugačna pakunga, sicer še zmer 900g, cena pa - pazi to - 15,5eur!! user posted image  To je štiri evre dražje ko prej!!! 
V BC so mi razložili, da je zdaj pač tko, pri njih "navadne" dvojke sploh ne moreš kupit, tako da bom šla v kak DM al pa pač drugam pogledat, če majo še zaloge, valda jih morajo met???
Ker na tej ta novi dvojki so tud nova navodila: na škatli aptamil1 piše, da za 6 mesecev namešaš 210ml in 7 meric, na aptamil2 pa piše 120ml in 4 merice!
Sem se mal hecala in rekla, a to mleko je pa zdej čist nekaj novega al kaj, prava revolucija, da prepoloviš obrok, pa je blo prodajalki tud mal čudno.

No, skratka, vsak dan kaj novga zveš. Vsekakor grem v nabavo ta starih pakung, sploh če so po stari ceni. Višek.
Lep vikend vam želim!! 

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 266
12.1.2008 13:30:10   
srursa
Eva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 267
12.1.2008 14:07:59   
helimaša
kdo pa je Evauser posted image

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 268
12.1.2008 16:00:18   
srursa
Sori Ela.user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 269
13.1.2008 23:03:45   
helimaša
ej srursa zakaj pa user posted image ......user posted image user posted image user posted image ....pa res ne vem .....a zato k je ozdravela....no neki morm napisat k smo že na drugo stran padle....kje pa ste vse....a se vse cartate doma pr svojihuser posted image ......sm jst tle strašim....
pr nas je blo včer za znoret....se je celo noč zbujala....zobje....dons je prkukala trojkicavn, tadruga dvojkica bo pa tud vsak čas zuni....tko da zdaj je peti zobek na pohodu......user posted image user posted image user posted image ......upam da se čimprej to poštima....pa da bomo normalno spal....k služba je pred vratiuser posted image user posted image ...sicer pa še ne vem kaj bom nrdila....še mal bolniške usekalauser posted image user posted image ......
aja kdaj pa pade kava....upam da bo vsaj lep vreme....a pol sreda al torek....al kva zdej....
no dej pejd zdej dol....sama seb govorišuser posted image

nočko

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 270
14.1.2008 11:50:19   
sabri
Oj, da še jaz malo bluzim tle gor, se učim pa nima dost časa, grem pa malo ven zihr nekje okol 13, ker zdaj spi, pa da se  naje...Če gre še katera na sprehod, vreme je pa itakuser posted image ampak ven moram, da se zluftamo.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 271
14.1.2008 16:45:17   
ZmajTolovaj
Čau punce, kako ste? Mi bolj tako tako. Včeraj sem nabavila inhalator, ker se stanje ne izboljšuje samo z mokro brisačo na radiatorju in paro v kopalnici, tako da pridno vdihavamo fiziološko. Vse se je začelo čistit, teče skoz nosek, je blo vse zabasano, tako da smo imeli ponoči mnogo dela user posted image  Danes sva že trikrat nosek čistili in dvakrat inhalirali, tako da upam, da bo ponoči malo boljše.
Drugače pa - user posted image  SREDA opoldne? user posted image  
pa pa

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 272
14.1.2008 20:44:41   
Dajadada
No, danes je pa končno sonček pokukal za malo dalj časauser posted image . Smo ga kar izkoristili. Ne vem kdaj je tale megla prilezla iz lj. v grosuplje. A je to že skoz tako, al samo zadnje čase? Povejte tiste, ki ste original grosuplčanke, a imate že skoz meglo tuki? Če greš naprej proti dolenjski, se pa glih nekje pri višnji gori razjasni.

Kava...a pol v sredo?

Neposredna povezava do sporočila: 273
14.1.2008 20:48:04   
orka**
ZmajTolovaj saj če preračunaš pride na obeh škatlah enako mešanje 30 ml - 1 merica. Sicer pa zakaj pa zdaj kar naenkrat menjajo? So pa smotani.
Mi uporabljamo Milumil, glede nato da je to od iste firme upam, da se ne bo zgodilo isto, drugače pa ga mi dobivamo (kupimo) v Švici.

Neposredna povezava do sporočila: 274
14.1.2008 21:09:16   
orka**
Punce tole pa mislim, da je naša Katrin

11.01. katrin RR (PDP 15.1.)
ANŽE
2790 g, 47 cm

Vse čestitke za malo štručko.user posted image

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?