ZmajTolovaj
|
No, evo, pa smo vendarle probal, kje dežurajo ponoč ; včeraj zvečer se je sam slabšalo, Ela je komaj dihala, hropla, piskalo ji je v pljučih, mene je skor kap. Sva jo sam naložila in gas na Metelkovo (NENNY HVALA HVALA , da nismo še s tem zgubljali časa), tam so nam dali napotnico za otorinolaringologijo na Zaloški, tam so pa rekli, da moramo not ostat čez noč, da sicer ni nič hujšega, otekle glasilke, s pljuči je bilo vse OK, kar je mene najbolj skrbel, ampak zaradi otekline se je zožala dihalna pot, tako da boljš, da smo tam. No, pa smo prespali in preživeli eno noč in danes tam, popoldne smo šli pa lahko že domov. Ela je dvakrat dobila inhalacije in tudi doma naj nadaljujemo, so rekli, tako da sva ji sobico čist zasavnala, vlažnost ko v deževnem pragozdu. Zdaj spi, danes je imela čist sesut ritem, ker smo do enih zjutraj rihtali vse, preden sva šli spat, čez dan pa je na otroškem oddelku tudi vse prej kot mir, tako da je dremala 2x 45min. No, važno, da je vse OK, upam, da se ne ponovi. Drugače pa - osebje na otroškem oddelku ORL ! Res prijazni, vsi po vrsti. Avtohtone Grosupeljčanke, povejte mi, prosim, kdaj se tukaj v povprečju dvigne megla, aprila že bo kaj sonca?? Ker tole ... LP vsem!!