|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noce v vrtec!
6.11.2007 8:37:23   
Babsy
Moj sin ima tri leta. V vrtec hodi od enega leta in ni bilo težav pri uvajanju. Letos septembra smo zamenjali vrtec. Postopoma sem ga uvajala in ni bilo večjih težav, začele pa so se kasneje. Zbujal se je ponoči in v snu jokal kar nekaj dni. Smo vse pripisali spremembam. Zadnja dva tedna pa je postalo slabše. Zdaj noče v vrtec in joka pri vhodu. Vzgojiteljica mi je rekla, da je po dveh minutah v redu in sodeluje, tudi ko pridem ponj je vesel in razigran. Potem pa spet reče da ne mara vrtca in ne gre več v vrtec.
Sem mislila da bo minilo, zdaj pa sem že obupana. Poskusila sem s podkupovanjem, da greva v vrtec kasneje po zajtrku  ali prej ko se še igrajo ipd.
Velika sprememba zanj je tudi, da imamo doma dojenčka in sem jaz seveda na porodniški. Punčka je stara sedem mesecev in v prvih mesecih ni bilo problema da ne bi zato hotel v vrtec. MOgoče je zdaj to začel drugače dojemati. Bi bil kar doma z mano.
Danes ga je peljal v vrtec mož, bolj zgodaj, ker drugače ne more in je rekel, da je bilo isto. Po poti ok, ko sta prišla v vrtec jok in noče noter.

Ne vem več kaj naj storim. Mislim, da potrebuje družbo in se v vrtcu veliko naučijo. Če ga zdaj vzamem ven, kaj bo potem ko bom šla nazaj v službo.

Hvala za nasvete in lp
user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noce v vrtec!
6.11.2007 8:42:49   
čarovnica
Moj isto. Sicer ne joče, ampak nabira. In se noče vstati itd.user posted image Mi je prav hudo, ker nekako še ni sprejel novega vrtca in vzgojiteljic.user posted image

(odgovor članu Babsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2007 8:48:25   
Anonimen
Ne vem če ti bo kaj v tolažbo. Pri nas se je stanje popravilo po pol leta. Sedaj jo vozi očka, ker se od njega lažje loči in je za še 100% bolje. Vendar še vedno so pripombe, da pa ne bi šla.  Je pa stara tri leta.

(odgovor članu Babsy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2007 9:20:48   
Nikoletka
Nasa 3 leta in pol stara bučka tudi hodi v vrtec od 1. leta in do septembra letos ni blo problemov. Letos je zamenjala skupino in je ostal z njo samo en fantek iz njene prejšnje skupine. Zdej so novi otroci, učiteljice in seveda prostor. Mava še zdej probleme. Zjutraj pravi, da jo trbušček boli, ponoči se zbuja in sprašuje, če gre v vrtec... Ko jo pripeljem v vrtec velikokrat joka, a vzgojiteljica pravi, da je potem v vrtcu v redu. Tud sama ne vem kako ji olajšat odhode v vrtec, je pa zlo občutljiva na nove stvari in zlo čustvena, upam, da bo čas prinesel svoje in se bo počasi privadila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?