Babsy -> noce v vrtec! (6.11.2007 8:37:23)
|
Moj sin ima tri leta. V vrtec hodi od enega leta in ni bilo težav pri uvajanju. Letos septembra smo zamenjali vrtec. Postopoma sem ga uvajala in ni bilo večjih težav, začele pa so se kasneje. Zbujal se je ponoči in v snu jokal kar nekaj dni. Smo vse pripisali spremembam. Zadnja dva tedna pa je postalo slabše. Zdaj noče v vrtec in joka pri vhodu. Vzgojiteljica mi je rekla, da je po dveh minutah v redu in sodeluje, tudi ko pridem ponj je vesel in razigran. Potem pa spet reče da ne mara vrtca in ne gre več v vrtec. Sem mislila da bo minilo, zdaj pa sem že obupana. Poskusila sem s podkupovanjem, da greva v vrtec kasneje po zajtrku ali prej ko se še igrajo ipd. Velika sprememba zanj je tudi, da imamo doma dojenčka in sem jaz seveda na porodniški. Punčka je stara sedem mesecev in v prvih mesecih ni bilo problema da ne bi zato hotel v vrtec. MOgoče je zdaj to začel drugače dojemati. Bi bil kar doma z mano. Danes ga je peljal v vrtec mož, bolj zgodaj, ker drugače ne more in je rekel, da je bilo isto. Po poti ok, ko sta prišla v vrtec jok in noče noter. Ne vem več kaj naj storim. Mislim, da potrebuje družbo in se v vrtcu veliko naučijo. Če ga zdaj vzamem ven, kaj bo potem ko bom šla nazaj v službo. Hvala za nasvete in lp [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|