Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako imate urejene slike? 13.2.2011 18:08:08
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz albume urejam samo kronološko in imam vse v teh albumih. Sedaj sta fanta stara 10 in 5 let. Ta večjemu polnim 21. album, ta malemu pa 5. album. Vse imamo notri: roj. dneve, krste, ipd. Mene moti, da je to razpršeno. Kar ne gre v albume še vedno lepim in pišem v posebne 100 listne zvezke. Tja pišem kaj sta dobila za kateri roj. dan, za božička, kaj sta bila bolna, lepim izvide, vstopnice, ni da ni. Aja, albumi moraj biti veliki in 300 listni. To je moj pogoj. Slike, na katerih sva jaz ali mož gredo v poseben album. Prav tako imam jaz čisto poseben album za službene slike. Tudi v teh drugih albumih imam vse urejeno kronološko, le pišem tam zraven ne, medtem, ko v otroških albumih pišem k vsaki sliki. Jaz to še kar urejam. Vzame mi ogromno časa ampak je to nek dnevnik otrokovih življenj. To imam res zgledno urejeno.
|
|
RE: Kako imate urejene slike? 15.2.2011 8:24:16
|
|
|
|
dps1
|
in kje imaš teh cca 30 albumov (ali več) potem shranjenih?
|
|
|
|
RE: Kako imate urejene slike? 15.2.2011 11:51:44
|
|
|
|
corfu
|
Dober dan Trenutno imam 12 albumov po 300 slik vse skupaj se je začelo leta 2003 je pa res da obožujem slikanje, moj fetiš in obvezno šiba slika v album, to da je slika na rač. meni nič ne pomeni.
|
|
RE: Kako imate urejene slike? 15.2.2011 11:52:33
|
|
|
|
corfu
|
Jaz imam albume v dnevni sobi na polici, kjer je knjižna omara.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?