Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 8:40:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Kdaj za hudiča bo RR teamu kapnilo, da je treba resno razmislit o ukinitvi anonimnosti. Ker tole je pa višek. A se ni enkrat govorilo, da bo neupravičena anonimnost spremenjena v neanonimnost? Kaj te pa tukaj moti anonimnost, kalbo?
|
|
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 8:41:08
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Kdaj za hudiča bo RR teamu kapnilo, da je treba resno razmislit o ukinitvi anonimnosti. Ker tole je pa višek. A se ni enkrat govorilo, da bo neupravičena anonimnost spremenjena v neanonimnost? Kaj te pa tukaj moti anonimnost, kalbo? Rad bi vedel, katera bi rada grupnega.
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 8:59:49
|
|
|
|
kalbo
|
Na temi nosečnost in porod sem v kratkem času prebrala že dva posta, v katerem ženske sprašujejo kako se ugotovi kdaj je zanosila, ker ne ve čigav je oče?! Ma haloooo!!! Kaj ste že slišali za zaščito? Mislite, da je seks eno igranje? Otrok nova igrača? Madonca , če bi dobila takšno v roke, bi ji dala dve okrog kepe! No, morala sem dati to ven iz sebe, ker res ne razumem takšnih ljudi... Tole me moti. Moraliziranje pod anonimno.
|
|
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 9:00:22
|
|
|
|
kalbo
|
Rad bi vedel, katera bi rada grupnega. To že vem, da ti je moja žena všeč
|
|
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 9:05:55
|
|
|
|
Fiona23
|
Moje mnenje pa je,da se je tole seksanje po dolgem in počez res malo "razapaslo". Vem, da boste nekateri spet pametni, da naj vsak dela kar hoče ampak mal morale in malo bolj odgovoren odnos do vsega tega bi pa lahko imeli. Nobenmu nobena stvar in odnos nista več "sveta" in čedalje bolj smo nepotrpežljivi v odnosih. Malo bolj odgovornega obnašanja bomo morali pokazat, ker drugače bodo naši otroci še hujši, ker bodo pač delali kar jim bo pasala.
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 9:06:39
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Rad bi vedel, katera bi rada grupnega. To že vem, da ti je moja žena všeč
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2007 9:20:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 9:35:15
|
|
|
|
gregstrx
|
Se podpišem.
|
|
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 9:37:54
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Ok, to je res, samo mene pa vedno ena stvar pri tej zaščiti zmoti - vedno se vsa odgovornost prelaga na ženske, kako da se ni zaščitila itd. Kje pa so tukaj desci - a njim se ni treba? A za njih je pa vseeno? Oni so pa blazno odgovorni, al kako?
|
|
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 11:08:05
|
|
|
|
nicnic
|
Bom še jaz malo dodala mogoče off the topic, ampak.... Kalbo, moti te anonimnost - da povem svoj vidik zakaj so anonimni pri temah, kjer jim ne bi bilo treba. Zato, ker je tu gor grupa ljudi, ki ste takorekoč vitrualni frendi in se med seboj zezate in lahko napiše kakšno hudo neumno in neumestno, pa je vse OK, do kakšnega, ki pa ne piše tako pogosto ste pa kar osorni in napadalni. In potem pridejo izjave "WTF?", pa ogromno enih smeškotov , konkretnih odgovorov pa nič... nejcko, ja zaščita ni samo domena žensk, ampak... moški otroka naredi, potem pa lahko spizdi in plačuje tistih borih 100€ preživnine na mesec in je "rešen". Ženska naj s tem denarjem kao pokrije stroške za otroka? Ona ga mora vzgajati, oblačiti, nahraniti,... Hotela sem povedati, da dedci mislijo s ta spodnjo glavo, ženske moramo pa s ta zgornjo. Žal je tako. In sedaj, da se ne usuje plaz opazk v stilu "WTF?"... Ne mislim, da vsi moški razmišljajo s ta spodnjo glavo!
|
|
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 11:20:51
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy Kaj pa ima vse to opravit s tabo, da te tako jezi? Moraš ti preživljat katerega od tako spočetih otrok
|
|
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 11:22:25
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicnic Zato, ker je tu gor grupa ljudi, ki ste takorekoč vitrualni frendi in se med seboj zezate in lahko napiše kakšno hudo neumno in neumestno, pa je vse OK, do kakšnega, ki pa ne piše tako pogosto ste pa kar osorni in napadalni. In potem pridejo izjave "WTF?", pa ogromno enih smeškotov , konkretnih odgovorov pa nič... Že stotič. Ni res. Vsaj ne tak grozno, kot se ti zdi.
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 11:25:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Kalbo, moti te anonimnost - da povem svoj vidik zakaj so anonimni pri temah, kjer jim ne bi bilo treba. Zato, ker je tu gor grupa ljudi, ki ste takorekoč vitrualni frendi in se med seboj zezate in lahko napiše kakšno hudo neumno in neumestno, pa je vse OK, do kakšnega, ki pa ne piše tako pogosto ste pa kar osorni in napadalni. In potem pridejo izjave "WTF?", pa ogromno enih smeškotov , konkretnih odgovorov pa nič... To pa ni res
|
|
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 11:26:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok, to je res, samo mene pa vedno ena stvar pri tej zaščiti zmoti - vedno se vsa odgovornost prelaga na ženske, kako da se ni zaščitila itd. Kje pa so tukaj desci - a njim se ni treba? Saj to vemo nejcko. Samo danes se res ne moreš zanašat na tipe, da bojo odgovorni, žal.
|
|
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 11:45:17
|
|
|
|
kalbo
|
Kalbo, moti te anonimnost - da povem svoj vidik zakaj so anonimni pri temah, kjer jim ne bi bilo treba. Zato, ker je tu gor grupa ljudi, ki ste takorekoč vitrualni frendi in se med seboj zezate in lahko napiše kakšno hudo neumno in neumestno, pa je vse OK, do kakšnega, ki pa ne piše tako pogosto ste pa kar osorni in napadalni. In potem pridejo izjave "WTF?", pa ogromno enih smeškotov , konkretnih odgovorov pa nič... Citiraj z moje strani kako tako stvar, če me že mečeš v tale koš virtualnih frendov. Jest po navadi ne berem kdo napiše, ampak kaj napiše in če se ne strinjam to napišem bilo komu. Zezamo pa se, to je res.
|
|
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 11:52:05
|
|
|
|
Taula
|
Mene bi bolj skrbelo dejstvo, da lahko dobiš aids če brez kondoma.
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 11:57:46
|
|
|
|
kalbo
|
Mene bi bolj skrbelo dejstvo, da lahko dobiš aids Pa še nešteto drugih nadležnih reči.
|
|
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 11:59:08
|
|
|
|
nicnic
|
Kalbo, nisem te dala v klub virtualnih frendov, pravzaprav nisem nikogar. Obstajajo pa. Napisala sem ti samo moj vidik zakaj anonimnost. Naslovila sem ga pa nate, ker si se/si nas vse spraševal zakaj je pri določenih temah anonimnost potrebna.
|
|
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 12:00:06
|
|
|
|
tanikaa
|
MIR.
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 12:00:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Kdaj za hudiča bo RR teamu kapnilo, da je treba resno razmislit o ukinitvi anonimnosti. Ker tole je pa višek. A se ni enkrat govorilo, da bo neupravičena anonimnost spremenjena v neanonimnost? Aha. Kdo pa bo presojal, kdaj je anonimnost upravičena in kdaj ne? Jaz kdaj napišem kaj anonimno, pa čeprav me ni sram za napisano, niti ni žaljenje, samo ne želim, da se me potem pri drugih temah povezuje s tistim, kar sem napisala.
|
|
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 12:01:16
|
|
|
|
Magi*
|
če jaz prav štekam originalen post anonimne, je ne moti seksanje vsepovprek, ampak zgolj to, da se pri tem ne uporablja zaščita. in kje je tle tvoj moralni nauk pol? brez veze vse skup. tko je blo in tko bo od pradavnine pa nadalje. eni kot zajci, drugi pri ugasnjeni luči, tretji pa nič. in kaj to mene briga? prav nič.
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 12:01:48
|
|
|
|
Taula
|
Pomanjkanje samozavesti.
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 12:05:54
|
|
|
|
kalbo
|
Aha. Kdo pa bo presojal, kdaj je anonimnost upravičena in kdaj ne? Jaz kdaj napišem kaj anonimno, pa čeprav me ni sram za napisano, niti ni žaljenje, samo ne želim, da se me potem pri drugih temah povezuje s tistim, kar sem napisala. Torej z drugimi besedami, na spolnosti pišeš, kako se maš fajn in oh in sploh, na drugi temi pa pod anonimno moraliziraš (zgolj primer). Sam sem sicer za popolno ukinitev anonimnosti. Itak je bila anonimnost s strani RR teama omejena le na partnerske odnose za osebe, ki izpostavijo osebni problem in ne želijo bit prepoznani. To je za moje pojme edina oblika upravičene anonimnosti, ti jo pa z zgoraj citiranim postom zlorabljaš.
|
|
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 12:08:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha. Kdo pa bo presojal, kdaj je anonimnost upravičena in kdaj ne? Jaz kdaj napišem kaj anonimno, pa čeprav me ni sram za napisano, niti ni žaljenje, samo ne želim, da se me potem pri drugih temah povezuje s tistim, kar sem napisala. Zaradi vse številčnejših zlorab možnosti "anonimno", sem se odločil, da bomo to možnost ponujali le pogojno. Pridržujemo si pravico, da vsako sporočilo, ki ne ustreza namenu, spremenim iz anonimnega v neanonimno. Postopek bo naslednji: - uporabniki lahko sporočite, če se kdo po vaši oceni neupravičeno skriva kot anonimen uporabnik - sam bom preveril, ali je prijava utemeljena - če je, bom uporabnika opozoril in nato objavo spremenil iz anonimne v poimensko. Tiste objave, ki so upravičeno anonimne, bodo še vedno ostale takšne. Menim, da ste uporabniki Ringaraje zelo inteligentne osebe in z ločevanjem, ali gre za upravičeno uporabo možnosti "anonimno" ali ne, ne boste imeli težav. Upam, da bomo na ta način razrešili marsikatero težavo v odnosih na Ringaraji. Lep pozdrav in prijetno uporabo portala še naprej, Jaka http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=884505 http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1236405 http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1471399 PRIPIS: Upam, da vsak uporabnik prebere zgoraj navedene linke in opozorila na forumu O portalu. VSA pojasnila so tam navedena. In še enkrat bom poudarila, kar so 'šefi' že rekli: Uredništvo portala si pridržuje pravico, da ustrezno ukrepa in ni dolžno pojasnjevati teh ukrepov. Anonimna upam, da v navedenih linkih najdeš odgovor na svoje vprašanje.
|
|
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 12:09:00
|
|
|
|
kalbo
|
Nicnic, hotel sem ti samo povedat, da to kar praviš ni čisto res. Bolje da pišeš pod nickom, boš na forumu prej prišla do tako opevane in želene prepoznavnosti, ki nam jo nekateri očitno zavidate. A misliš, da so mene pa s prvim postom sprejele kot svojega sem gor? Še zdaleč ne.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?