|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Seksanje vsepovprek?
5.11.2007 22:13:17   
Anonimen
Na temi nosečnost in porod sem v kratkem času prebrala že dva posta, v katerem ženske sprašujejo kako se ugotovi kdaj je zanosila, ker ne ve čigav je oče?!user posted image Ma haloooo!!! user posted image user posted image user posted image Kaj ste že slišali za zaščito? user posted image Mislite, da je seks eno igranje? user posted image Otrok nova igrača?user posted image Madonca user posted image , če bi dobila takšno v roke, bi ji dala dve okrog kepe!

No, morala sem dati to ven iz sebe, ker res ne razumem takšnih ljudi...user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Seksanje vsepovprek?
5.11.2007 22:16:00   
daddy
Kaj pa ima vse to opravit s tabo, da te tako jezi? Moraš ti preživljat katerega od tako spočetih otrok user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.11.2007 22:16:04   
Anonimen
Ah ja. Kaj čmo? Pomagamo lahko samo z računanjem PDp-ja .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.11.2007 22:16:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Kaj pa ima vse to opravit s tabo, da te tako jezi? Moraš ti preživljat katerega od tako spočetih otrok user posted image user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.11.2007 22:18:16   
kofetek2010
Še dobr, da sam dva posta. Upam, da ne boš še kakšnega našla. Bi te znalo raznest. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.11.2007 22:18:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Ne...user posted image user posted image user posted image

Ampak eni nimajo moralnih zadržkov...

Čudn dan, pa me je tema mal pogrela. Kolk je na svetu čudakov...

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.11.2007 22:19:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ni ti lahko....danes...v taki družbi user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.11.2007 22:20:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Ni ti lahko....danes...v taki družbi user posted image  user posted image

Ja, sam še Al bino čakam in njen komentar.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.11.2007 22:21:07   
Anonimen

Ja, sam še Al bino čakam in njen komentar.user posted image user posted image user posted image

A ti bi tudi grupnega user posted image

Pa tko povej, ne da neki moraliziraš...user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.11.2007 22:22:09   
kofetek2010
Bi, pa je izbirčna. Hoče al bino, al bine pa ni. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.11.2007 22:22:26   
Anonimen

A ti bi tudi grupnega user posted image

Pa tko povej, ne da neki moraliziraš...user posted image  user posted image

user posted image

No, danes ne bi, hvala za povabilo.user posted image
Ampak jaz bi tud zaščito... eni zgleda jo ne uporabljajo... prav tako ne možganov... vsaj zgornjih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
5.11.2007 22:24:46   
daddy

Najbrž res. In drugi nimajo česa drugega, spet tretji česa tretjega .... V bistvu pa, če se manj sekiraš za življenje drugih in jim pustiš, da živijo kakor si pač posteljejo, je svet takoj lepši user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.11.2007 22:24:56   
Anonimen

A samo danes ne user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
5.11.2007 22:27:07   
Anonimen

A samo danes ne user posted image  user posted image  user posted image

Samo danes...user posted image   pa sej bo tko kmalu jutri!

Grem kr spat, ker al bine ni!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
5.11.2007 22:33:11   
Mariposa
Očitno sem tudi jaz tako za časom, da se vsakič vprašam, če je to možno oz. če se kdo zafrkava iz tega. Nekako mi ne gre v račun, da je lahko kdo tako naiven, da ne rečem butast, da se podaja v sexualne avanture brez ustrezne zaščite.Pa saj dandanes ni največji problem nezaščitenega sexa nosečnost, so tudi še mnoge bolezni. Ne vem,kaj vsi še živijo v iluzijah, da tega v Sloveniji niuser posted image

Ne vem,če ste brale mail, ki je krožil par tednov nazaj, ko so Britanke izpolnjevale vprašalnik o očetovstvu, ko niso imele pojma kdo je oče in so vpisovale take razloge kot ta, da so bruhale čez okno, pa jih je nekdo od zadaj presenetil in nimajo pojma kdo ipd, ena je rekla, da je to tako kot če poješ celo konzervo fižola-nikoli ne moreš biti prepričan od katerega fižola si prdniluser posted image user posted image saj ne veš, a bi se smejal ali zjokal

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.11.2007 22:58:22   
*viva*

IZVIRNO SPOROČILO: Mariposa

Očitno sem tudi jaz tako za časom, da se vsakič vprašam, če je to možno oz. če se kdo zafrkava iz tega. Nekako mi ne gre v račun, da je lahko kdo tako naiven, da ne rečem butast, da se podaja v sexualne avanture brez ustrezne zaščite.Pa saj dandanes ni največji problem nezaščitenega sexa nosečnost, so tudi še mnoge bolezni. Ne vem,kaj vsi še živijo v iluzijah, da tega v Sloveniji niuser posted image

Ne vem,če ste brale mail, ki je krožil par tednov nazaj, ko so Britanke izpolnjevale vprašalnik o očetovstvu, ko niso imele pojma kdo je oče in so vpisovale take razloge kot ta, da so bruhale čez okno, pa jih je nekdo od zadaj presenetil in nimajo pojma kdo ipd, ena je rekla, da je to tako kot če poješ celo konzervo fižola-nikoli ne moreš biti prepričan od katerega fižola si prdniluser posted image user posted image saj ne veš, a bi se smejal ali zjokal

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.11.2007 23:00:53   
Moyca_

Na temi nosečnost in porod sem v kratkem času prebrala že dva posta, v katerem ženske sprašujejo kako se ugotovi kdaj je zanosila, ker ne ve čigav je oče?!user posted image Ma haloooo!!! user posted image user posted image user posted image Kaj ste že slišali za zaščito? user posted image Mislite, da je seks eno igranje? user posted image Otrok nova igrača?user posted image Madonca user posted image , če bi dobila takšno v roke, bi ji dala dve okrog kepe!

No, morala sem dati to ven iz sebe, ker res ne razumem takšnih ljudi...user posted image user posted image user posted image

WTF

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.11.2007 23:01:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR

WTF

Dobro vprašanje...user posted image  user posted image

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
5.11.2007 23:23:06   
Naja30
Meni so taki posti čisto mimo. Odgovoriš na vprašanje, misliš si pa svoje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.11.2007 23:54:53   
Anonimen
Jaz pa to razumem, par let sem bila s tipom, ki je bil nesramen do mene pa tudi dober tako da ga nisem imela moči zapustiti. Ker pa je začel piti in sva se začela prepirati sem šla parkrat spati s frendom. Sem si rekla, saj bom bivšega itak pustila. No pa sem zanosila in pojma nisem imela s kom.

Prav groza me je bilo še ginekolog se mi je smejaluser posted image , na srečo pa sem kasneje spontano splavila. Res nikakor nisem vedela od koga naj bi bil otrok, vem da je glupo a je možn0

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
5.11.2007 23:57:55   
Marogica

Res nikakor nisem vedela od koga naj bi bil otrok, vem da je glupo a je možn0

Ja, predvsem glupo in neodgovorno. Človek naj sexa kolikokrat hoče in s kom hoče, vednar naj poskrbi za zašlito. To bi bilo že manj glupo...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.11.2007 0:11:31   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Res nikakor nisem vedela od koga naj bi bil otrok, vem da je glupo a je možn0

Ja, predvsem glupo in neodgovorno. Človek naj sexa kolikokrat hoče in s kom hoče, vednar naj poskrbi za zašlito. To bi bilo že manj glupo...

Ok, to je res, samo mene pa vedno ena stvar pri tej zaščiti zmoti - vedno se vsa odgovornost prelaga na ženske, kako da se ni zaščitila itd. Kje pa so tukaj desci - a njim se ni treba? A za njih je pa vseeno? Oni so pa blazno odgovorni, al kako?
Res je, da ženska tvega dvojno - nosečnost in bolezen; ampak tipi tudi tvegajo, pa jih zaradi tega nihče ne gleda postrani in jim nihče ne moralizira, če ne ve od katere je fasal sifilis.
Ne vem zakaj je spontan, strasten, "živalski" seks sprejemljiv samo pri moških, ženske so pa takoj ožigosane. Pa ženska, če se zaščiti, večinoma bolj tvega svoje zdravje kot moški.

No, v bistvu mi je samo tako zelo nerazumljivo, kako ženske ne znamo držati skupaj. Dvomim, da bi se na kakšnem moškem forumu našel takšen moralist, ki bi kolegom pridigal, kako neki ni prej pomislil na zaščito (pa naj bi bila v igri bolezen ali nosečnost); itak bi spet ženske izpadle neodgovorne pra***

Ni čudno, da še vedno živimo v patriarhatuuser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.11.2007 1:35:14   
Anonimen
O, Mariposa, WB! Sem te pogresala user posted image  

Maila pa nisem brala ... noben kej takega ne poslje, vsi samo AOL Bill Gates cek user posted image  

No, pa da odgovorim se na prvotno vprasanje - meni tudi ni jasno. Bolno.

(odgovor članu Mariposa)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
6.11.2007 8:30:22   
kalbo
Kdaj za hudiča bo RR teamu kapnilo, da je treba resno razmislit o ukinitvi anonimnosti. Ker tole je pa višek. A se ni enkrat govorilo, da bo neupravičena anonimnost spremenjena v neanonimnost?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
6.11.2007 8:36:50   
tanikaa
Ja, ja. V soboto, 10.11.2007 ob 00.03 bo polna luna.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?