|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Se zavedate kako hitro gre čas ?
7.11.2007 12:30:22   
Vesna
IZVIRNO SPOROČILO: rija

jaz pa pogrešam mojo neizmerno neobremenjenost, flegmatičnost....večno, pa res večno sem se smejala....me je marsikdo vprašal, če je kdaj kakšna minutka, da sem slabe volje....

tekom let pa dobiš kilometrino, izkušnje in enostavno se ne smeješ več vedno....mogoče breme letuser posted image  mogoče samo drugačen pogled na svet.....user posted image

ja rija tudi jaz ne vem kdaj sem postala nekako družbeno okorna

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 51
7.11.2007 14:53:49   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: caillou

Za vse ki niste razumele bistva tegale posta, še enkrat. Ne objokujem svoje pretekolosti, se je samo spominjam in se ob vsem tem  zavedam, da čas teče brez prestanka.

na evo, dobis kar hoces user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
7.11.2007 15:16:29   
baguSka
A ti nisi se nikol na cokolado mogla cakat?

user posted image user posted image  No ja... u bistvu se mi najveckrat vlece takrat, ko bi mojga naskocila, pa ga ni zraven!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
7.11.2007 17:14:25   
caillou
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: caillou

Za vse ki niste razumele bistva tegale posta, še enkrat. Ne objokujem svoje pretekolosti, se je samo spominjam in se ob vsem tem  zavedam, da čas teče brez prestanka.

na evo, dobis kar hoces user posted image user posted image user posted image

Bi se ti osebno zahvalila, pa zaradi anonimnosti ne gre. Hvala za ploskajoče smeške. Končno mi je nekdo polepšal dan.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
7.11.2007 22:03:14   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Se zavedam ja. In me včasih kar stisne. Starejša kot sem, bolj opazim, kako čas mineva. Včasih ni šel nikamor, danes ne opazim, kam hiti. Včasih sem ga hotla pospešit, zdaj bi ga najraje ustavila. Najbolj hecno mi je, ko se spominjam preteklosti, da se v srcu sploh nisem postarala, samo čas je nekam šel. In podoba v ogledalu se spreminja. Samo potem pogledam svoja otroka in moža in vem, da sem se morala "postarat", da jih imam. In ni mi žal. In čeprav bom vedno nostalgično gledala v preteklost in minula leta, bom vedno vedela, da sem se morala postarat, da sem doživela to in to. Vse, kar me še čaka.

Sicer nisem brala vsega, ampak dvomim, da je katera lepše napisala.

Se podpišem. Tašonka, ful lep post user posted image  user posted image  user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
7.11.2007 23:50:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Se podpišem. Tašonka, ful lep post user posted image  user posted image  user posted image .

Hvala.user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
9.11.2007 0:32:55   
Anonimen
Jaz sem pa danes računala, da bom še ene petintridesetkrat videla takšno lepo jesen.....

In danes te lepe jeseni ni bilo več....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
9.11.2007 9:40:20   
caillou
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Jaz sem pa danes računala, da bom še ene petintridesetkrat videla takšno lepo jesen.....

In danes te lepe jeseni ni bilo več....

Mičuser posted image , kaj se ti je hudega storilo ?

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?