Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 7.11.2007 12:30:22
|
|
|
|
Vesna
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija jaz pa pogrešam mojo neizmerno neobremenjenost, flegmatičnost....večno, pa res večno sem se smejala....me je marsikdo vprašal, če je kdaj kakšna minutka, da sem slabe volje.... tekom let pa dobiš kilometrino, izkušnje in enostavno se ne smeješ več vedno....mogoče breme let mogoče samo drugačen pogled na svet..... ja rija tudi jaz ne vem kdaj sem postala nekako družbeno okorna
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 7.11.2007 14:53:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou Za vse ki niste razumele bistva tegale posta, še enkrat. Ne objokujem svoje pretekolosti, se je samo spominjam in se ob vsem tem zavedam, da čas teče brez prestanka. na evo, dobis kar hoces
|
|
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 7.11.2007 15:16:29
|
|
|
|
baguSka
|
A ti nisi se nikol na cokolado mogla cakat? No ja... u bistvu se mi najveckrat vlece takrat, ko bi mojga naskocila, pa ga ni zraven!!!
|
|
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 7.11.2007 17:14:25
|
|
|
|
caillou
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: caillou Za vse ki niste razumele bistva tegale posta, še enkrat. Ne objokujem svoje pretekolosti, se je samo spominjam in se ob vsem tem zavedam, da čas teče brez prestanka. na evo, dobis kar hoces Bi se ti osebno zahvalila, pa zaradi anonimnosti ne gre. Hvala za ploskajoče smeške. Končno mi je nekdo polepšal dan.
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 7.11.2007 22:03:14
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Se zavedam ja. In me včasih kar stisne. Starejša kot sem, bolj opazim, kako čas mineva. Včasih ni šel nikamor, danes ne opazim, kam hiti. Včasih sem ga hotla pospešit, zdaj bi ga najraje ustavila. Najbolj hecno mi je, ko se spominjam preteklosti, da se v srcu sploh nisem postarala, samo čas je nekam šel. In podoba v ogledalu se spreminja. Samo potem pogledam svoja otroka in moža in vem, da sem se morala "postarat", da jih imam. In ni mi žal. In čeprav bom vedno nostalgično gledala v preteklost in minula leta, bom vedno vedela, da sem se morala postarat, da sem doživela to in to. Vse, kar me še čaka. Sicer nisem brala vsega, ampak dvomim, da je katera lepše napisala. Se podpišem. Tašonka, ful lep post .
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 7.11.2007 23:50:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Se podpišem. Tašonka, ful lep post . Hvala.
|
|
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 9.11.2007 0:32:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa danes računala, da bom še ene petintridesetkrat videla takšno lepo jesen..... In danes te lepe jeseni ni bilo več....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?