Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 6.11.2007 10:40:36
|
|
|
|
orhideja75
|
čas beži ja... to se najbolj vidi na otrocih... rastejo, rastejo, mi se pa staramo
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 6.11.2007 10:42:54
|
|
|
|
kalbo
|
Pikc, nikol ne veš, kdaj te bo ljubav trešla ko strela z jasnega, pa bo družina pa otroc, sam ne obupat.
|
|
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 6.11.2007 10:47:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Misinterpretacija... Kalbo. Da čas hitr gre se vidi po otrocih, dvakrat greš spat grejo v šolo. Ampak če niso tvoji te ne prizadeva tolk. No vsaj s tem se tolažiš... sej v resnici veš, da ni tko... Matr naša tamala bo hmal fante začela domov vozit...
|
|
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 6.11.2007 10:48:59
|
|
|
|
kalbo
|
Govorim o tvojih najstniških sanjah, če sem pa falil, pa sorči
|
|
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 6.11.2007 10:54:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja kot najstnica sem bla prepričana da pr tridesetih+ sem mislila da bom mela sitnega moža (overweight) in tri še bl sitne otroke (po meni sevede). Da bom mela ogromen kredit za bajto in da bom žvela nekje na Primorskem in da bom učila likovni na lokalni OŠ. Pa vsako nedeljo po maši bom kuhala govejo župo in popoldan šla none obiskovat zvečer pa likala vso žehto in gledala Maria . No sem zelo daleč od tega.
|
|
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 6.11.2007 10:55:32
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Ja kot najstnica sem bla prepričana da pr tridesetih+ sem mislila da bom mela sitnega moža (overweight) in tri še bl sitne otroke (po meni sevede). Da bom mela ogromen kredit za bajto in da bom žvela nekje na Primorskem in da bom učila likovni na lokalni OŠ. Pa vsako nedeljo po maši bom kuhala govejo župo in popoldan šla none obiskovat zvečer pa likala vso žehto in gledala Maria . In ti zdaj jočeš za temi glupimi nedeljami
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 6.11.2007 10:57:51
|
|
|
|
sneška_
|
Jap pa jap .Čas gre hitro in to vidim po svojih otrocih. Čist dovolj bi mi bilo če bi dan bil kakšni 48 ur da bi vse naredila pa visela na RR .
|
|
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 6.11.2007 11:00:57
|
|
|
|
kalbo
|
No sem zelo daleč od tega. Ali pa blizu, nikol ne veš . Mojmu svaku se je prej k v dveh letih življenje totalno na glavo postavlo, njegova mamica še zdaj ne dojema čisto, on pa tud ne vem če
|
|
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 6.11.2007 11:10:52
|
|
|
|
Anonimen
|
No če ne druzga sem daleč od primorske
|
|
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 6.11.2007 11:19:01
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: *punka* IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ker tako misliš, in je to tvoje prepričanje, in če bo šlo tako naprej, boš pri 45 stara zagrenjena baba... mami_miki, tis pa oštra
|
|
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 6.11.2007 11:39:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Se zavedate kako hitro gre čas ? Vcasih je pa tudi kontra.. se lahko zavedas tudi, kako gre pocasi..
|
|
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 6.11.2007 11:44:04
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz se zavedam kako hitro leti čas odkar imam sina. To dnevi in meseci kar letijo. Pa zadnjič sem se ponoči spomnila, da če bom umrla kot moja mama, bom živela samo še 15 let. Me je kar stisnilo pri srcu.
|
|
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 6.11.2007 13:24:15
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Se zavedate kako hitro gre čas ? Vcasih je pa tudi kontra.. se lahko zavedas tudi, kako gre pocasi.. ja..itak... pa vedno rečemo neki stvari: joj...kdaj bo že konec... itak sami to delamo...
|
|
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 6.11.2007 13:35:58
|
|
|
|
baguSka
|
Vcasih je pa tudi kontra.. se lahko zavedas tudi, kako gre pocasi.. Tale vcasih je res vcasih... skor nikol!
|
|
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 6.11.2007 13:38:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Vcasih je pa tudi kontra.. se lahko zavedas tudi, kako gre pocasi.. Tale vcasih je res vcasih... skor nikol! A ti nisi se nikol na cokolado mogla cakat?
|
|
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 6.11.2007 13:41:28
|
|
|
|
Anonimen
|
včasih se ja. ravno ta vikend sem srečala neke kolege iz SŠ in še vsi praktično živijo lagodno študentsko življenje oz. zdej jim žuriranje ni več glavna stvar v življenju... in mi je čudno, ker sem tako oddaljena od tega življenja, ker imam otroka, moža in skrbim za gospodinjstvo (no ja, na faxu mi manjka še toliko kot njim ), razlagam, da točno vem, po katero stvar grem v katero trgovino, oni pa se še niso niti odselili od doma. tako sem oddaljena od te ležernosti in neobremenjenosti... seveda je zdaj veliko veliko lepše, ampak včasih me zagrabi nostalgija in melanholija (caillou, si res našla ravno pravi dan za tole). ker sem nekje v sredini dvajsetih, še gubic nimam (oz. še nisem šla na lov na njih. včasih se mi zdi, da če bi hotela, bi jih že našla ), mi pa veliko pomeni, da se še kdo za mano obrne, me še pogleda, da še vidim v kakem pogledu mal občudovanja, SPLOH kadar je otrok z mano. takrat se pa res dobro počutim.
|
|
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 6.11.2007 13:55:21
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Vcasih je pa tudi kontra.. se lahko zavedas tudi, kako gre pocasi.. Tale vcasih je res vcasih... skor nikol! Odvisno na kateri strani straniščnih vrat si, anede?!
|
|
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 6.11.2007 14:10:15
|
|
|
|
baguSka
|
Odvisno na kateri strani straniščnih vrat si, anede?! ja, takrat pa vedno...
|
|
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 6.11.2007 15:04:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Se meni gre veliko prehitro, pa jih imam komaj 18 (ok, skoraj 19, fak .. ) Se mi zdi, da imam komaj RD, pa grem trikrat spat pa je ze drugi. Pa eno letnico vsak dan v zvezek pisem v soli, pa je cez tri dni spet ze ena nova Mislim, ok, sej za dolocene stvari si zelim, da bi slo malo hitreje, predvsem iz vidika osamosvojitve, samo bo tako ali tako se vse prehitro prislo in bo se prehitro treba bit "odrasel". Pri meni 18 ni bila neka prelomnica, bojda bo matura, ceprav dvomim. No evo, "lihkar" sem iz sole prisla, pa je ura ze 3, pa bom Luno ven pelala, pa bo ze 5, pa bom se dvakrat okrog obrnla, pa bo spet cajt za sprehod, pa bom tri teme na RR prebrala pa bo ze polnoc in ponovi vajo Cist premal casa zivimo
|
|
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 6.11.2007 19:40:07
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR niso pa sanje, ki sem jih sanjala kot najstnica. V tolažbo. Malo je takih, ki so je jim najstniške sanje v celoti uresničile. Nekaj že, v celoti pa...dvomim. ja to pa res policajka ravno nisem
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 6.11.2007 19:41:14
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Cist premal casa zivimo res al kaj
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 7.11.2007 11:17:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja cas bezi pa kaj... Meni je lepo, vsak dan pocnem stvari, ki jih imam rada in si lepsega zivljenja ne bi mogla zivet. Sem srecna in uzivam in ce v zivljenju uzivas, ti ne rabi biti zal sekund, minut, ur, dnevov, tednov.... Ce ti je res toliko zal za dnevi, ki so za tabo, se vprasaj kaj delas narobe oz kaj bi lahko naredila, da ti ne bi bilo zal..
|
|
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 7.11.2007 11:35:26
|
|
|
|
viv_
|
Joj, ste pa zabredle... Ko da bi bile stare vse najmanj 75, ne pa tam nekje do 40. Ma ja, čas gre, hvala bogu da gre... So bili ful lepi trenutki v mladosti, pa so ful lepi trenutki zdaj. Jaz sem najboljše zadeve iz otroštva obdržala (moje starše v hiši ), pa najboljše iz najarniških let imam tudi še (mojga moža in najboljši prijateljici) pa še vedno si privoščiva stvari, ki sva si jih takrat... S tem da sem pa dobila še tamalidve, ki sta pa nekej najboljšega v zdajšnjem življenjskem obdobju . Kar se pa tiče zunanje podobe, sem tudi čisto zadovoljna Dokler me po štacunah tikajo se mi ni kaj za pritoževati.
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 7.11.2007 12:04:55
|
|
|
|
Anonimen
|
To sem najbolj občutila prejšnje šolsko leto, ko sem se po 5 letih pavze odločila faks končat in se vsedla v šolske klopi skupaj z 5 leti mlajšo mularijo, katerim je bila ednina skrb kam it žurat za vikend, koliko bodo popili, a bodo kakeka dedca upecale, v kateri štacuni imajo novo kolekcijo........jaz pa poročena, 9 let v skupnem gospodinjstvu in noseča po vrhu.....in samo 5 let starejša.....kaj vse gre človeku po glavi.....pa še danes ne vem ali sem jim zavidala jaz ali oni meni
|
|
|
|
RE: Se zavedate kako hitro gre čas ? 7.11.2007 12:20:38
|
|
|
|
caillou
|
Za vse ki niste razumele bistva tegale posta, še enkrat. Ne objokujem svoje pretekolosti, se je samo spominjam in se ob vsem tem zavedam, da čas teče brez prestanka.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?