Anonimen
|
Joj kaj berem. Pa ti se imaš za zrelo žensko? Zrela ženska tega ne bi delala, se ne bi tako obnašala. Punca, to je pa tako, ko otroka izsiliš, potem pa čakaš, da te bo partner po rokah nosil, pa preživljal. Ja, če me ne bo država, me bo pa on, ta ki ga je zaplodil. Joj kok si ti bolna ej. Pa mislim, da bi bilo več miru v tvojem življenju, če bi imela kakršnokoli skrb. Poglej, jaz sem danes vstala že ob 7-ih, skuhala dragemu kavo, potem sem dala stroj cunj prat, potem sem šla domov k očetu in mami. Sem tam pojedla, potem sem šla lepo v trgovino, kupila hrano za skuhat, prišla domov, naredila vse za kosilo, zdaj se peče. Tačas, ko se kuha, lepo likam. In potem imam doma dragega, skupaj bova pojedla. Pospravila bom posodo, posesala stanovanje in bova šla k njegovim na obisk in potem še k mojim, da greva na sprehod s psico. Kako lepo imam zapolnjen dan. Ti ga pa ne moreš frajla smrkasta imet, ker ti je vse prinešeno k nosu, povrh vsega zahtevaš od partnerja, da ti da denar. A tvoji dohodki so pa za kavice pa cigarete? Punca zlata, življenje je težko, ti si ga pa sama delaš še težjega s svojimi izpadi, ker misliš, da vse znaš in vse misliš. Jaz sem pa še vedno punca, ki živi na svojem, svoje dohodke imam, živiva dostojno življenje, otroka sva si želela, marsikaj potrpela in zdaj ga čakava. OBA GA ČAKAVA. In veva, da bo življenje se še bolj obrnilo na glavo, ko bo . Kaj pa ti? Imaš otroka. In kaj še? No, kaj?
|