Anonimen -> Zapustila sem ga.. (5.11.2007 15:07:15)
|
In to zares... Dvignilo me je to, da je na vprašanje če bo dal kaj denarja za sinov krst, odgovoril, da ne bo dal... Sem ga v momentu zapustila.. Sedaj mi grozi, da mi bo otroka vzel. Kako... Če ne zna otroka niti obleč, ga ne previti, kaj šele pomiriti... V teh mesecih odkar sem rodila, ni prispeval nič. Vse sem morala sama mu nakupiti, ko ni bilo denarja, sem prodala telefon, da je otrok imel kaj za jesti. On ni želel niti prositi staršev za pomoč, moji so mu pa toliko pomagali, kot njemu njegovi starši v 19h letih niso.. Imeli ste prav, bila sem slepa od ljubezni do njega. Ko je začel delati, sem bila zadovoljna, ko je prišel s službe, sem do njega čutila nekakšen odpor, kot da se mi gnusi biti z njimi... Tudi psihiater ni kaj dosti pomagal, bil je trmast, svojeglav, ... Punce, ki vas partnerji pretepajo, bežite stran od njih.. Vem, da je težko, tudi meni je bilo, a to je najboljši korak za nas in naše otroke... Hvala vsem, ker ste mi odprli oči [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Sedaj sem veselaaaaaaa... Sploh mi ni žal, srečna sem...
|
|
|
|