|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Toplice v času počitnic novo leto
5.11.2007 12:48:37   
ery
Ojla,

Ali katera ve za ugodno ceno toplic, ampak se še nisem odločila, ali hotel ali app. , namreč za tri osebe, jaz in moj user posted image , pa hčerkica, ki je stara 2 leti.

Imate kakšne izkušnje?

aha, pa tko bi ze ene 3 dni...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Toplice v času počitnic novo leto
14.11.2007 16:07:10   
kepa*
Lahko ti povem, da si že kar malo pozna, veliko ugodnih variant je že zasedenih. Vem iz lastnih izkušenj.
Poskusi terme Lendava morda ...
Pobrskaj mal po netu, če se še kaj najde.
To bi šla v hotel ali app.?

Letos pa bo!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.11.2007 13:21:18   
saratanja
Mi gremo v terme Lendava..ampak za božične praznike, ker je za novo leto se pravi po 28.  je bistveno dražje. Bomo raje v hotelu, ker se mi z dvema majhnima (3,5 in pa 1,5 leta) otrokoma ne da hoditi iz bazena direktno ven. Pa plan je tak, da bomo čez dan bolj na izlete hodili in si šele popoldneve privoščili še malo gretja in čofotanja, pa potem paše, da ne rabiš ne vem kaj otroke oblačiti, pa sušit glave.

Aja, pa še to, da ima tudi hotel za tako majhne zastonj.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.11.2007 13:22:31   
Naja31
Pri novoletnih praznikih in hotelih je ponavadi problem, da je obvezna silvestrska večerja, ki je pa grozno draga. enkrat sem gledala in bi večerja na enega prišla toliko kot 3 dnevno bivanje. Zato gremo mi za novo leto raje v kakšen apartma.

(odgovor članu saratanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.11.2007 14:04:09   
Nika v službi
Mi2, ko sva bila še sama, sva kar nekajkrat novo leto (Božiča ne, ker je pri nas družinski praznik) preživela v hotelih po raznih toplicah. Drago, ampak lepo.

Seveda pa je sedaj, ko imamo 2-letnico, zadeva drugačna in med novoletnimi prazniki ne bi šla več v toplice v hotel, ker je res sivlestrska večerja obvezna in pregrešno draga. Z malimi pa je niti ne moreš pošteno užiti, pa tudi kak ples verjetno ne pride v poštev, ker pač otrok ne moreš pustiti samih v sobi celo noč.

Meni osebno se ne zdi smiselno dajati silnih evrčkov v tem terminu, zato odkar smo trije, prakticiramo oddih prej ali po praznikih, običajno po, tako da je prihod recimo 02.01. pa tja do 06.01. In je krasno.

Apartma je sicer druga zgodba, cenejša varianta, ampak mislim, da si z rezervacijo zelo pozna....

Mogoče kakšne manj "obljudene" toplice.... kaj pa vem. Težka bo.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?