Toplice v času počitnic novo leto (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

ery -> Toplice v času počitnic novo leto (5.11.2007 12:48:37)

Ojla,

Ali katera ve za ugodno ceno toplic, ampak se še nisem odločila, ali hotel ali app. , namreč za tri osebe, jaz in moj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image], pa hčerkica, ki je stara 2 leti.

Imate kakšne izkušnje?

aha, pa tko bi ze ene 3 dni...

kepa* -> RE: Toplice v času počitnic novo leto (14.11.2007 16:07:10)

Lahko ti povem, da si že kar malo pozna, veliko ugodnih variant je že zasedenih. Vem iz lastnih izkušenj.
Poskusi terme Lendava morda ...
Pobrskaj mal po netu, če se še kaj najde.
To bi šla v hotel ali app.?

saratanja -> RE: Toplice v času počitnic novo leto (15.11.2007 13:21:18)

Mi gremo v terme Lendava..ampak za božične praznike, ker je za novo leto se pravi po 28.  je bistveno dražje. Bomo raje v hotelu, ker se mi z dvema majhnima (3,5 in pa 1,5 leta) otrokoma ne da hoditi iz bazena direktno ven. Pa plan je tak, da bomo čez dan bolj na izlete hodili in si šele popoldneve privoščili še malo gretja in čofotanja, pa potem paše, da ne rabiš ne vem kaj otroke oblačiti, pa sušit glave.

Aja, pa še to, da ima tudi hotel za tako majhne zastonj.

Naja31 -> RE: Toplice v času počitnic novo leto (15.11.2007 13:22:31)

Pri novoletnih praznikih in hotelih je ponavadi problem, da je obvezna silvestrska večerja, ki je pa grozno draga. enkrat sem gledala in bi večerja na enega prišla toliko kot 3 dnevno bivanje. Zato gremo mi za novo leto raje v kakšen apartma.

Nika v službi -> RE: Toplice v času počitnic novo leto (15.11.2007 14:04:09)

Mi2, ko sva bila še sama, sva kar nekajkrat novo leto (Božiča ne, ker je pri nas družinski praznik) preživela v hotelih po raznih toplicah. Drago, ampak lepo.

Seveda pa je sedaj, ko imamo 2-letnico, zadeva drugačna in med novoletnimi prazniki ne bi šla več v toplice v hotel, ker je res sivlestrska večerja obvezna in pregrešno draga. Z malimi pa je niti ne moreš pošteno užiti, pa tudi kak ples verjetno ne pride v poštev, ker pač otrok ne moreš pustiti samih v sobi celo noč.

Meni osebno se ne zdi smiselno dajati silnih evrčkov v tem terminu, zato odkar smo trije, prakticiramo oddih prej ali po praznikih, običajno po, tako da je prihod recimo 02.01. pa tja do 06.01. In je krasno.

Apartma je sicer druga zgodba, cenejša varianta, ampak mislim, da si z rezervacijo zelo pozna....

Mogoče kakšne manj "obljudene" toplice.... kaj pa vem. Težka bo.

Stran: [1]