Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: samski moški nad 30? 5.11.2007 13:30:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Manjka? Recimo to, da oni sploh ne vejo za tole situacijo oz. se z njo niti ne strinjajo. Misliš, da bi bilo meni fino,če bi dobila kar od nekoga mail, da je nekje na internetu dobil moj mail, ker je zvedel, da sem samska in da me vabi na kavo, jaz pa mogoče niti želje po tem ne bi imela. Ne bi mi pa bilo problem stopit z nekom v stik, za katerega bi vedela, da za to ve in si me mogoče celo želi spoznati. Ja pa sej bi mu povedala prej da sm mu najdla eno fejst bejbo . Drgač sm pa mela prjatla, ful dobr dečko res, sam sramežljiv za znort. K je pršla kkšna neznana punca mimo je ratal prou blesav . Do mene k se že dolg poznamo je bil pa zmeri super. Smo ga skupej žural, se vse možno pogovarjala...res kul tip. No pol je pa na netu eno spoznal. Pa je še zmer kul, sam če nje ni zravn . Tko da obstajajo dobri tipi tud nad 30 stari. Sam večinoma ne norijo po diskačih, so bolj sramežljivi, .... ogromno razlogov je zakaj nimajo punc. Ni nujno da so čudni
|
|
|
|
RE: samski moški nad 30? 5.11.2007 13:31:56
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Misliš, da bi bilo meni fino,če bi dobila kar od nekoga mail, da je nekje na internetu dobil moj mail, ker je zvedel, da sem samska in da me vabi na kavo, jaz pa mogoče niti želje po tem ne bi imela. Ne bi mi pa bilo problem stopit z nekom v stik, za katerega bi vedela, da za to ve in si me mogoče celo želi spoznati. Itak se strinjam s tabo- btw uni je pol včerej prišel s kavča pogledat tole stran tko da ve, kaj se dogaja...
|
|
RE: samski moški nad 30? 5.11.2007 13:34:28
|
|
|
|
kalbo
|
Moj svak je bil eden izmed samskih tridesetletnikov . Je normalen, samski je bil pa za to, ker ga je ljubezen zapustila, pol je nekaj časa žaloval za njo, družil se je s poročenimi. No v času od 24 do 30 leta je uspešno postal mamin sinko zabubljen v računalniške igrice. No, pol pa ko strela z jasnega 33 letnica, eno leto pozneje otrok, še prej stanovanje, še malo kasneje poroka in zdaj spet pričakujejo..... Mamica pa še ni prebolela izgube
|
|
|
|
RE: samski moški nad 30? 5.11.2007 13:34:33
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Tko da obstajajo dobri tipi tud nad 30 stari. Sam večinoma ne norijo po diskačih, so bolj sramežljivi, .... ogromno razlogov je zakaj nimajo punc. Ni nujno da so čudni ej karin, mogoče mava pa sam mi2 izkušnje s takimi Ko jih že tko zlo prepričujeva, da so lahko komot kul pa samski tut pr 30+
|
|
RE: samski moški nad 30? 5.11.2007 13:36:55
|
|
|
|
FLASK_A
|
aja, pa kalbo tut ps-sory za pisavo pa male črke- mi je ostala samo ena roka frej za pisat...
|
|
RE: samski moški nad 30? 5.11.2007 13:39:22
|
|
|
|
Taula
|
Resno, samčki pr 30+ so po večini al mamini sinčki, ločenci itd. Ah to sploh ni res. Kaj so pa pol samske ženske 30+ po tvojem mnenju?
|
|
RE: samski moški nad 30? 5.11.2007 13:40:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nikical Itak se strinjam s tabo- btw uni je pol včerej prišel s kavča pogledat tole stran tko da ve, kaj se dogaja... ajej Je rekel še kaj drugega poleg: "babe zmešane"?
|
|
|
|
RE: samski moški nad 30? 5.11.2007 13:41:25
|
|
|
|
F*S*M
|
no pa še jaz sem tuki, ko mam kolege ki so samski in full ok, včasih smo ga dost prežural skupi zdej se pa kdaj pa kdaj dobimo na kaki pijački pa kej pokomentiramo, kadar mam čas služba pa otrok pa ni več tistga tapravga cajta. tako da jaz resno mislim, da ti koga predstavim, sam upam da res nimaš previsokih ciljev ker neki kao full loveri in šmikerji pa ravno niso in men je to pri njih full všeč, ker se ne mečejo nič ven so kar so
|
|
RE: samski moški nad 30? 5.11.2007 13:41:48
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: nikical Itak se strinjam s tabo- btw uni je pol včerej prišel s kavča pogledat tole stran tko da ve, kaj se dogaja... ajej Je rekel še kaj drugega poleg: "babe zmešane"? Spat je šu
|
|
RE: samski moški nad 30? 5.11.2007 13:42:54
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: F*S*M sam upam da res nimaš previsokih ciljev ker neki kao full loveri in šmikerji pa ravno niso in men je to pri njih full všeč, ker se ne mečejo nič ven so kar so točno tako je to
|
|
RE: samski moški nad 30? 5.11.2007 13:43:39
|
|
|
|
kalbo
|
Ah to sploh ni res. Kaj so pa pol samske ženske 30+ po tvojem mnenju? Ambiciozne ženske, ki imajo v glavi točno določeno shemo, po kateri mora bit narjen njen samec, zato potencialne ljubezni svojega življenja (beri sorodne duše) odženejo stran, še predno jih sploh dodobra spoznajo, ker pač ne pašejo v njihovo shemo.
|
|
|
|
RE: samski moški nad 30? 5.11.2007 13:45:15
|
|
|
|
tanikaa
|
In temu jaz pravim pametne babe.
|
|
RE: samski moški nad 30? 5.11.2007 13:46:19
|
|
|
|
kalbo
|
In temu jaz pravim pametne babe. In kaj tebe danes muči, ali z drugimi besedami, kaj ti je spet dec ušpilal
|
|
|
|
RE: samski moški nad 30? 5.11.2007 13:46:45
|
|
|
|
tanikaa
|
Nič.
|
|
RE: samski moški nad 30? 5.11.2007 13:47:14
|
|
|
|
kalbo
|
Nič. Aha, pol je bil pa direktor
|
|
|
|
RE: samski moški nad 30? 5.11.2007 13:47:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: F*S*M sam upam da res nimaš previsokih ciljev ker neki kao full loveri in šmikerji pa ravno niso in men je to pri njih full všeč, ker se ne mečejo nič ven so kar so Ne, sploh ne, sem z nogami precej na tleh kar se tega tiče, je pa res, da nisem tako obupana in brez zahtev, da se zapletem z vsakim, ki mimo pride in ima 5 min časa, da me ogovori IZVIRNO SPOROČILO: nikical Spat je šu NAjbolj pametno je naredil
|
|
|
|
RE: samski moški nad 30? 5.11.2007 13:49:13
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Nič. Aha, pol je bil pa direktor Ne.
|
|
RE: samski moški nad 30? 5.11.2007 13:53:58
|
|
|
|
kalbo
|
Sej sem že rekel...lavjutu
|
|
|
|
RE: samski moški nad 30? 5.11.2007 13:55:20
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Sej sem že rekel...lavjutu
|
|
RE: samski moški nad 30? 5.11.2007 13:57:01
|
|
|
|
FLASK_A
|
Anonimna, če češ, ga vprašam pa gremo skup u kino Če nč druzga, je lahko dober kolega al pa ena izkušnja več... Aja, film pa jst zbiram ker pri nas noben drug nima okusa za filme
|
|
RE: samski moški nad 30? 5.11.2007 13:57:12
|
|
|
|
kalbo
|
Grem stavit, da te v desetih minutah spravim v dobro voljo.
|
|
|
|
RE: samski moški nad 30? 5.11.2007 13:58:49
|
|
|
|
tanikaa
|
Ne, pa me ne boš mogel. Pa nehaj smetit temo Pa smo še ga. Kalbo manjka, potem pa ...
|
|
RE: samski moški nad 30? 5.11.2007 14:01:10
|
|
|
|
kalbo
|
Ne, pa me ne boš mogel. Kok greš stavt
|
|
|
|
RE: samski moški nad 30? 5.11.2007 14:03:56
|
|
|
|
kalbo
|
Pa smo še ga. Kalbo manjka, potem pa ... Bo smeh v hiši
|
|
|
|
RE: samski moški nad 30? 5.11.2007 14:06:36
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Ne, pa me ne boš mogel. Kok greš stavt Vse kar mam.
|
sindarinKdo določi najvišjo vsoto za nakup igrače?oče (
10%)
mati (
16%)
skupaj (
38%)
omejeni dohodki (
22%)
ne gledamo na znesek (
8%)
drugo (
6%)
Število vseh glasov: 290Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!