Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: samski moški nad 30? 15.11.2007 16:56:39
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** Ko sem jaz pred 6 leti iskala fanta ki bi bil cca 5 let starejši od mene sem naletela na soseda, ki sva se bežno poznala vse življenje, narazen sva živela 1 dober km. No ampak hec je bil da je tko mlad zgledal da sem se uštela za celih 5 let, saj je dobre 9 let starejši od mene. Ima pa zato dovolj pameti v glavi, zna razmišljati brez alkohola kot je takrat znala čudna mladina. No vse pohvale zanj je blo pa takrat kr težko-kaj si bodo mislili kolegi da mam tolk starejšga deca in sva 1 let okr mal skrivala vezo, če se slučajno ne bi izšlo, ampak imava 2 otroka sva poročeva,...drug brez drugega ne moreva. Zmeraj mi reče če ga kličem "nimam se časa pogovarjat", ampak če ne pokličem do 12 ure mi že zvoni telefon-"joj te kličem malo da ti čujem glas" ne zdrži brez mene sori, sam ful se mi smesno slisi...pa ne slisi kot slisi...temvec, kako se lahko nekomu, k je tok oddaljen od tvojega bivalisca, sploh se rece sosed... bi bilo pa fajn biti od "soseda" oddaljen kksn km, ja
RE: samski moški nad 30? 15.11.2007 19:52:08
Anonimen
kako se lahko nekomu, k je tok oddaljen od tvojega bivalisca, sploh se rece sosed. loh je iz sosednje drzave.. Joke..
RE: samski moški nad 30? 15.11.2007 19:54:09
Anonimen
kako se lahko nekomu, k je tok oddaljen od tvojega bivalisca, sploh se rece sosed.. Vpraš mojo mami. Ona me dostkrat kliče veš je sosed umrl. Pa vprašam kter, pa reče veš un iz sosednje vasi
RE: samski moški nad 30? 15.11.2007 19:55:36
tanikaa
Pismo. A še niste našli tipčka za osamljeno dušico?
_____________________________ Je** se mi za vse in vsakogar. _____________________________
RE: samski moški nad 30? 15.11.2007 19:56:44
tanikaa
V zakonu je tako, da ima vedno eden prav, drugi je pa moški. Karin, ta je zmagovalna.
_____________________________ Je** se mi za vse in vsakogar. _____________________________
RE: samski moški nad 30? 15.11.2007 19:58:01
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa V zakonu je tako, da ima vedno eden prav, drugi je pa moški. Karin, ta je zmagovalna. Jp, resnica je zabavna stvar
RE: samski moški nad 30? 15.11.2007 20:29:57
Anonimen
Pismo. A še niste našli tipčka za osamljeno dušico? Karin ga ponuja že dalje
RE: samski moški nad 30? 15.11.2007 20:30:27
tanikaa
Neresna ženska.
RE: samski moški nad 30? 15.11.2007 20:31:09
tanikaa
Aja, pikonja, a ti veš, da sve doma v sosednjih mestih?
RE: samski moški nad 30? 15.11.2007 20:32:37
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Pismo. A še niste našli tipčka za osamljeno dušico? Karin ga ponuja že dalje Ja .... jst sm se kar odločila da ga pikec dobi Čist iz sebičnih razlogov, da mi bo kučico zastojn zrisala Razn če je anonimna kkšna direktorca, pa bi mi kkšn fajn šiht zrihtala....pol bom pa še mal premislna
RE: samski moški nad 30? 15.11.2007 20:32:39
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Pismo. A še niste našli tipčka za osamljeno dušico? Karin ga ponuja že dalje Le pazite, ker se predobrih stvari (baje) ne sme gledati....
RE: samski moški nad 30? 15.11.2007 20:33:05
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Pismo. A še niste našli tipčka za osamljeno dušico? Karin ga ponuja že dalje Le pazite, ker se predobrih stvari (baje) ne sme gledati.... Ja...sploh če so nemci
RE: samski moški nad 30? 15.11.2007 20:34:07
tanikaa
Ima katera čas? Tak eno urico?
RE: samski moški nad 30? 15.11.2007 20:34:47
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Ima katera čas? Tak eno urico? za
RE: samski moški nad 30? 15.11.2007 20:35:27
tanikaa
Rabila bi eno, da bi mi klikala po RR, ker si moram nohte spilit in nalakirat.
RE: samski moški nad 30? 15.11.2007 20:35:54
Anonimen
RE: samski moški nad 30? 15.11.2007 20:36:19
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Pismo. A še niste našli tipčka za osamljeno dušico? Karin ga ponuja že dalje Le pazite, ker se predobrih stvari (baje) ne sme gledati.... Ja...sploh če so nemci ah ne.....vsaj Francozi morajo biti....še raje Italijani...mljask :)
RE: samski moški nad 30? 15.11.2007 20:42:19
Anonimen
Aja, pikonja, a ti veš, da sve doma v sosednjih mestih? Sem opazla ja. V bistvu živim tvojem predmestju, ki se je z mojo strukturo zlilo v ruralno konurbacijo.
RE: samski moški nad 30? 15.11.2007 20:48:10
tanikaa
Tisto zadnjo besedo ne zastopim, ampak kot da je pomembno
RE: samski moški nad 30? 15.11.2007 20:54:49
Anonimen
konurbacija se prevaja kot somestje . Recimo kot metropolitansko regijo oz. konurbacijo se smatra Milano, Torino in Genova. Ruralno je pa nasprotno od urbanega. Ruralna konurbacija bi bilo sovasje, kot 'vaški ekvivalent' somestju. Mal prostorske teorije. 50% od tega je zafrkancija. Ker so skovanke (je pa stroka povzela moj izraz sovasje, ki sem ga enkrat v enih strokovnih podlagah uporabila )
RE: samski moški nad 30? 15.11.2007 20:59:05
tanikaa
Rurano zastopim. To smo celo mi v šoli jemali...ampak tisti naslednji zmazek...ni za mene.
RE: samski moški nad 30? 15.11.2007 22:30:42
Anonimen
Samski moski na 30 bo lazje nasel punco, kot samska zenska nad 30 fanta.. ha ha
RE: samski moški nad 30? 15.11.2007 22:33:14
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen samo nekaj bi pripomnila... Samski moski na 30 bo lazje nasel punco, kot samska zenska nad 30 fanta.. to je dejstvo, ceprav za nekatere zalostno... Za mene niti ni tolk zalostno..
RE: samski moški nad 30? 15.11.2007 22:34:34
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen samo nekaj bi pripomnila... Samski moski na 30 bo lazje nasel punco, kot samska zenska nad 30 fanta.. to je dejstvo, ceprav za nekatere zalostno... Eh klinac... jz sem pa hotla do 30 počakat. A pol pravš da ni pametno al kako?
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brano v zadnjem mesecu Ko partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših... Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj... Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imena Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamo Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
3 pravljični družinski izleti V članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Gospodinjska opravila.пеперутка16 Katera gospodinjska opravila večinoma opravlja vaš mož?