Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Goveja juha z domačimi rezanci, svinjske kotolete s timijanom in grozdjem, tučeno (pojma nimam kako bi bilo to po slovensko; v glavnem krompir in ohrovt kuhan in zabeljen in malo zmučkan), radič s fižoom in česnikom, rezina peciva na suho.
Mislim, ta odgovor, pišem že od 13.30 in komaj sedaj mi je ratalo priti nazaj za računalnik.
_____________________________
Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).
Delam jih podobno kot Jessy ampak danes sem imela ostake piščančjih zrezkov in sem to dala malo vmes pa še smetano začimbe in zmešala vse skupaj in začinila potem pa v pečico za 20 minut in kosilo je bilo gotovo.