|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: To mi je reku....
4.11.2007 9:45:25   
Anonimen
O sebi imaš slabo mnenje, oziroma se ne spoštuješ.Misliš, da si ne zaslužiš nič boljšega, zato vzstrajaš v takšni zvezi. Morda to izvira nekje iz otroštvauser posted image
Pa si punca draga zaslužiš, zato ga nekam pošlji, ne javljaj se na njegove klice in pojdi v družbo, kjer boš sigurno našla nekoga, ki te bo vreden.Samo ne zaleti se prehitro v novo vezo, ker če ne razščiščiš s starimi čustvi, je nova veza že takoj obsojena na propad.
V glavo si zabij, da si zaslužiš najboljše in vedi, da bo vsak nov partner s teboj delal tako, kot boš dovolila.

(odgovor članu kirsten)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
4.11.2007 10:03:29   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: kirsten

Rada bi zaživela, postavila sebe na 1.mesto in končno vrgla vso trpeljenje v prepad... Res bi rada to, trenutno si ne želim nič drugega... Nočem ga več iskat!!
Ja, pa daj!

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.11.2007 10:04:16   
Blejka26
res hude besede..sej mi moj tud kej grdega reče..pa preslišim.Samo da bi mogla pa za njegovo mtko pospravljat in njej rit podpirat..hvala lepe.Postavi se zase punca..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.11.2007 10:05:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

O sebi imaš slabo mnenje, oziroma se ne spoštuješ.Misliš, da si ne zaslužiš nič boljšega, zato vzstrajaš v takšni zvezi. Morda to izvira nekje iz otroštvauser posted image
Pa si punca draga zaslužiš, zato ga nekam pošlji, ne javljaj se na njegove klice in pojdi v družbo, kjer boš sigurno našla nekoga, ki te bo vreden.Samo ne zaleti se prehitro v novo vezo, ker če ne razščiščiš s starimi čustvi, je nova veza že takoj obsojena na propad.
V glavo si zabij, da si zaslužiš najboljše in vedi, da bo vsak nov partner s teboj delal tako, kot boš dovolila.

Tudi jaz tako mislim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
4.11.2007 10:17:51   
Anonimen
Jaz pa ne verjamem da boš šla kdaj stran. Res ne.
Ker ga v istem stavku k ti pove take besede k si jih nobeno živo bitje ne zasluži ti že braniš. Da je dober človek.
Res ne verjamem da boš šla.
V bistvu si ga prej in ga sedaj opravičuješ. Da je tak zaradi staršev. Da ne zna drugače. Pa se motiš veš.
Jaz sem že 11 let z človekom ki je imel tako otroštvo da ga še najhujšemu sovražniku ne privoščim. Pa mu na kraj pameti ne pade tako se obnašat, kot se tvoj.

Tvoj je pač v svojem otroštvu in svojih starših našel izgovor da je idiot. In zdaj se bo lepo celo življenje na to izgovarjal. Ker se mu ne da premaknit, oz. se niti noče, ker mu je tako všeč. Ker če mu nebi bilo bi kej popravil.

Izgovarjanje na njegove starše in kolkrat mami pospravi hišo je brez veze. To se tebe ne tiče. Če bi bil tvoj tip odrasu bi šel že stran in živel po svoje. Pa mu je všeč tam-očitno. Pa še izgovor ima da se obnaša k idiot.

Šla boš stran edino v primeru k boš imela sebe rajši k njega. Ta bo pa težka. K očitno sebe resnično sovražiš, ker če se nebi bi bila že daleč stran.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
4.11.2007 10:22:19   
ona
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Šla boš stran edino v primeru k boš imela sebe rajši k njega. Ta bo pa težka. K očitno sebe resnično sovražiš, ker če se nebi bi bila že daleč stran.

To sem tudi jaz gotela napisatuser posted image
pa še to-meni moj partner v 6 letih ni rekel ene žal besede,pa sva se že kdaj skregala,samo žalil me ni nikoli,tega si ne bi dovolila NIKOLI!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
4.11.2007 10:34:54   
Anonimen

Po 2 mesecih sva se zopet zbližala... Veže naju ljubezen, ki ni prava, družinska, ampak ne vem kako se temu reče...

Tebe veže nanj bolezenska odvisnost, ki jo slepo zamenjuješ z ljubeznijo.

(odgovor članu kirsten)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
4.11.2007 11:11:29   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Po 2 mesecih sva se zopet zbližala... Veže naju ljubezen, ki ni prava, družinska, ampak ne vem kako se temu reče...

Tebe veže nanj bolezenska odvisnost, ki jo slepo zamenjuješ z ljubeznijo.

točno tako se temu reče.

pa dajte ženske, nooooo! ma, če bi mi kaj takega rekel, bi bil lahko vesel, da bi odnesel celo kožo, kaj šele, da bi razmišljala o tem, da ostaneva skupaj.

blek in fuj bi rekla moja 3-letnica.

PS: pa daj prosim pojani nam tole o inšpekciji, ker me res firbec matra!

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
4.11.2007 14:06:29   
yudit

Si kokoš, ki se jo najde na vsakem vogalu in nimaš nič... Si lena lenoba!!  Skozi vedno mi ukazuješ, vsako stvar, to je pa zato, da ko bova živela skupaj ti ne bo treba mignit s prstom... Nisi sposobna nič sama naredit, samo čakaš...

Drgač mi sotji ob strani, mi pomaga ko kaj potrebujem, a teh izjav ne morem poslušat.

Sam bom to povedala kak lahk rečeš, da ti stoji ob strani če ti reče da si kokoš ki se najde na vsakem vogaluuser posted image    ? Tisti ki ti stoji ob strani ne govori takih stvari vsaj po moje ne.

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 34
4.11.2007 15:37:00   
Njuškalo

Poroke niti noče slišati, da to je samo podpisam papir....

Za to mu boš nekoč še hvaležna, se mi zdi...

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 35
4.11.2007 16:02:25   
Anonimen

Si kokoš, ki se jo najde na vsakem vogalu in nimaš nič... Si lena lenoba!!  Skozi vedno mi ukazuješ, vsako stvar, to je pa zato, da ko bova živela skupaj ti ne bo treba mignit s prstom... Nisi sposobna nič sama naredit, samo čakaš...

Jaz bi mu rekla, da naj si gre potem eno drugo kokoš poiskat za prvi vogal. In bi odkokodakala stran za vedno.

No, resno. Punca, moraš se začet imet rada in se spoštovat. Nihče ni vreden takega odnosa. Dopovej si, da ni nič slabega, če boš nekaj časa sama, da se postaviš na noge in si najdeš enga uredu fanta. Imaš kako prijateljico, ki bi ti lahko pomagala "oprat možgane" v tej smeri? Ker očitno rabiš dolgotrajno brcanje v rit in pumpanje samozavesti. In čimprej čimdlje stran od tega tipa, ki dela ravno kontra. Na tebi fila svoj ego in te tepta, ti pa mu verjameš. Globoko v sebi mu.

In ja, daj razloži tole inšpekcijo, ker tudi meni ni nič jasno in me res zanima.

(odgovor članu kirsten)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
4.11.2007 16:31:07   
kirsten
ta inšekcija pa ne gre nobenemo iz glaveuser posted image

No takole... če imaš ti s.p. doma in je pač sedež tega s.p. na tvoji hišni številki, ti inšpekcija pride pregledovat dokumente domov, a ne!?user posted image

Sama razumem, če slučajno primanjkuje čas in nimaš časa počistit in seveda bi mu pomagala, a lenobe njegove mame ne mislim podpirat, pa še moja mami mi je dala prav, da tako kot jih bom navadila tako bo. Zaveda se da je njegova mami nehigienična, a tega ne bo nikoli priznal, nikoli!! Bolj da ne začnem pravit kakšna je ta umazanija, ker je mene sram.

Pa mi meče na pladenj, da nam je pomagal na trgatvi da jaz pucat pa mu nočem.  Pa da vam povem, da mu vsakič spucam sobo, pa spim pri njemu največkrat 2x na teden. To sem mu naredila z veseljem in sem od njega tudi zahtevala naj vzdržuje čisto in zato je trdil da mu ukazujem ,da potem ko bova živela skupaj meni ne bo treba ker bo še takrat moral onuser posted image user posted image  Zdaj ko tole pišem sem vedno bolj besna in jejzna nase!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
4.11.2007 18:31:20   
ona
Veš kaj,dej ti njemu lepo brco v rit,pa saj je na tem svetu še kdo,ki te bo spoštoval(kar je najbolj važno) in imel rad brez takih in onakih opazk!
Sploh ne razumem,kako ga lahko imaš rada po vsemu temu očitanju!
dej dobro premilsli če je vredno z njim izgubljat čas,res!user posted image

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 38
4.11.2007 18:32:36   
Moyca_
bi mu tiča vstan vrezala

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
4.11.2007 18:42:54   
Anonimen

Jezen je zaradi tega, ker enkrat je imel inšpekcijo in nisem imela časa da bi mu počistila pri njemu doma. Pa če bi bila sila bi mu, ampak ne milslim podpirati lenobe njegove mame, ki počisti stanovanje 3x na leto. Delala sem od jutra pa do večera do 18 in naslednji dan sem začela ob 8 zjutro (prek študentskega servisa)... in kdaj bi mu čistila?? Bajto v kateri jaz ne živim, va kateri sem 1x na teden, ko prdiem k njemu??
Ščiti mamo kot sto hudičev...

Drgač je vredu fant, ampak njegov karakter me vsak dan bolj preseneča....

Poroke niti noče slišati, da to je samo podpisam papir....

Drgač mi sotji ob strani, mi pomaga ko kaj potrebujem, a teh izjav ne morem poslušat.
Lahko bi se imela lepo, a mislim da bova morala počasi iti vsak svojo pot, čeprav ga ljubim, a nisva za skupaj... ne ujameva se večuser posted image

Kirsten, zdaj pa tole še na glas preberi in se poslušaj. Saj veš, papir vse prenese. Ko pa se slišiš, marsikaj dojameš.user posted image

(odgovor članu kirsten)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
4.11.2007 18:48:57   
srki
Ah, Kirsten, to res ni nobena ljubezen, ampak zgolj samo neka navada, da imata drug drugega. Kako se imata, pa sama vidiš. Saj so še hujši odločilni trenutki v življenju, kot pustit človeka, s katerim sama veš, da ni prihodnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
4.11.2007 20:04:00   
kirsten
srki, nataša, tanikaa, ona, tašonka..... in vsem hvala lepa...!!!!

Sedaj sem spakirala, ker grem v Ljubljano-študiratuser posted image ... 100km stran od doma!!
Prvič brez slovesa od user posted image user posted image user posted image   Hudo mi bo, a bom trmasta in vztrajala!! Držite pesti zame!! Poljubček in pozdravček!!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 42
4.11.2007 20:05:49   
Anonimen
A ti to resno? user posted image

Samo da bo držalo več kot en teden user posted image

(odgovor članu kirsten)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
4.11.2007 20:08:16   
Nea_teja_
Mislim ,da ti je že večina od nas rekla ZNEBI SE TEGA  DECA in to mislim tudi jaz.Če ni uspel spucati je to njegov problem in ne tvoj če bi pucal vsak dan nebi imel svinjarije drugače pa obstajajo tudi čistilni servisi. Mislim  da problem ni v tebi namreč v njem naj si najde kako novo "kokoš" ti pa si  lepo uredi življenje .

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 44
4.11.2007 20:10:10   
kirsten
študirat na Faks... in o moji čutveni napetosti!!! pa bom upoštevala nasvet od Tašonke... kolegica iz srednje šole ki tud študira v Ljubljani me bo pošteno brcnila v rit in spravila na mesto... papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
4.11.2007 22:21:11   
piščanc
pa zakaj vedno rabite nekoga, da vam pokaže pot?? osamosvoji se ženska in začni misliti s svojo glavo.

pa veliko sreče v življenju

iz malega zraste veliko

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 46
5.11.2007 0:20:11   
Anonimen

srki, nataša, tanikaa, ona, tašonka..... in vsem hvala lepa...!!!!

Sedaj sem spakirala, ker grem v Ljubljano-študiratuser posted image ... 100km stran od doma!!
Prvič brez slovesa od user posted image user posted image user posted image   Hudo mi bo, a bom trmasta in vztrajala!! Držite pesti zame!! Poljubček in pozdravček!!

Držim pesti, da boš zmogla.user posted image
Prijateljico pa kar ponucaj. Na lastni koži preverjeno - pomaga.user posted image Samo obe bosta morali biti vztrajni.

(odgovor članu kirsten)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
5.11.2007 0:21:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc

pa zakaj vedno rabite nekoga, da vam pokaže pot??

Zato, ker so drugi naše ogledalo. In če imaš samo nekoga, ki te tepta, kaj potem vidiš v ogledalu? Seveda rabiš nekoga, ki ti daje vedet, da si dober, lep, fajn družba, vreden... itd. Lepe stvari pač. Pozitivne. Ne da si kokoš, čistilka in kaj jaz vem kaj še.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
5.11.2007 13:15:12   
prolet
Tebi, Kirsten pa svetujem, teci stran od njega kolikor le lahko. Iz tega nastane mnogo hujšega, če te že žali zaradi te malenkosti...

se podpišem pod tole. Sama se bila 4 leta v taki zvezi in mi je še vedno žal, da sem vztrajala. Zberi pogum in naredi črto, pa veliko sreče!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
5.11.2007 13:52:32   
Polona31
Kirsten,

podobno se dogaja tudi meni. Vem da če mi lahko reče besede ki mi jih je rekel, če lahko komplicira kar tako brez veze, če je tako ˝pameten˝ da ve da imam jaz narobe in on za nalašč naredi narobe da mi dokaže da se motim.....no počasi imam tudi jaz vsega dosti.....
Piši mi na ZS pa bova mogoče ena drugi dali energijo da se postaviva na 1. mesto nekrat za vselej.

Polona

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?