|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   To mi je reku....
4.11.2007 8:29:09   
kirsten
Si kokoš, ki se jo najde na vsakem vogalu in nimaš nič... Si lena lenoba!!  Skozi vedno mi ukazuješ, vsako stvar, to je pa zato, da ko bova živela skupaj ti ne bo treba mignit s prstom... Nisi sposobna nič sama naredit, samo čakaš...

Jezen je zaradi tega, ker enkrat je imel inšpekcijo in nisem imela časa da bi mu počistila pri njemu doma. Pa če bi bila sila bi mu, ampak ne milslim podpirati lenobe njegove mame, ki počisti stanovanje 3x na leto. Delala sem od jutra pa do večera do 18 in naslednji dan sem začela ob 8 zjutro (prek študentskega servisa)... in kdaj bi mu čistila?? Bajto v kateri jaz ne živim, va kateri sem 1x na teden, ko prdiem k njemu??
Ščiti mamo kot sto hudičev...

Drgač je vredu fant, ampak njegov karakter me vsak dan bolj preseneča....

Poroke niti noče slišati, da to je samo podpisam papir....

Drgač mi sotji ob strani, mi pomaga ko kaj potrebujem, a teh izjav ne morem poslušat.
Lahko bi se imela lepo, a mislim da bova morala počasi iti vsak svojo pot, čeprav ga ljubim, a nisva za skupaj... ne ujameva se večuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: To mi je reku....
4.11.2007 8:31:46   
Anonimen
Ali nisi imela pred meseci neke ljubezenske težave pod drugim nickom?
Ali je to zdaj drug primer?

(odgovor članu kirsten)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2007 8:32:50   
Anonimen
A to je že ta novi fant ali si šla nazaj k prejšnjemu?

(odgovor članu kirsten)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2007 8:33:50   
Colt
Malo hude besede ti je navrgel, se ti ne zdi? Ne vem no...

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2007 8:34:45   
Anonimen
Lepo je biti anonimen tralalala.. Vem, koga mislite in NE, to ni ona!

Tebi, Kirsten pa svetujem, teci stran od njega kolikor le lahko. Iz tega nastane mnogo hujšega, če te že žali zaradi te malenkosti...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2007 8:36:57   
AKŠ
orprosti, ampak hiše v kateri ne živim sigurno nebi šla spucat.....!!!! Zakaj že? Sej ma tud on eno levi in eno desno roko mar ne?

Jaz čistim samo svojo (pa včasih kdaj MOJI mami pomagam), od partnerja pa seveda zahtevam, da tud oh kdaj zavihne rokave! Jaz nisem njegova služkinja ali služkinja stanovanja! Oba hodva v službo in oba bova skrebela za dom (ampak še vedno jaz postorim več - tko pač je)

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.11.2007 8:37:49   
Anonimen
A ni Kirsten bila prej ena druga, potem je pa "pustila" fanta in ko je začela "novo" življenje, je zamenjala tudi nick?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.11.2007 8:38:21   
Janya
Jaz ravno nebi rekla da je uredu fant, da te podpira pa bla bla..., po teh besedah že ne. A boš vedno ti kriva za njegove težave? Stran od njega, če se ne misli malo zamislit nad svojim besedam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.11.2007 8:38:30   
kirsten
Angel... anonimneži imajo prav...
Ampak res vam ni treba biti anonimni, tudi jaz bi lahko bila pa nisem...

Po 2 mesecih sva se zopet zbližala... Veže naju ljubezen, ki ni prava, družinska, ampak ne vem kako se temu reče...

To je grozno, ker ne najdem moči da bi odšla, ker gledam le dobre stvari, vsega hudega pa ne...

Nočem si priznat da nisva za skpuaj, čeprav je fant uredu, a poti jih ne voziva iste...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.11.2007 8:39:47   
Janya
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

A ni Kirsten bila prej ena druga, potem je pa "pustila" fanta in ko je začela "novo" življenje, je zamenjala tudi nick?user posted image

Ja pa kaj če je? Kje vidiš problem pri tem user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.11.2007 8:42:08   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: kirsten

Jezen je zaradi tega, ker enkrat je imel inšpekcijo in nisem imela časa da bi mu počistila pri njemu doma.

Ne razumem, kakšno vezo ima inšpekcija, čiščenje bajte in njegove izjaveuser posted image

Ne razumem pa tudi, kaj te vleče k njemu, glede na to, da te tako ponižuje?

Kar se pa tiče pucanje "tujih" bajt...ni problema, vendar mu zaračunaj. Mislim, da je sedaj nekje med 5-6€ na uro.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.11.2007 8:43:30   
Anonimen

Po 2 mesecih sva se zopet zbližala... Veže naju ljubezen, ki ni prava, družinska, ampak ne vem kako se temu reče...

Izkoriščanje user posted image  J....v glavo user posted image  Ti to paše? Očitno ne, torej bo treba ukrepat.

(odgovor članu kirsten)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
4.11.2007 8:45:17   
Rožica I
Nočem si priznat da nisva za skpuaj, čeprav je fant uredu, a poti jih ne voziva iste...

------------------
Ampak na tihem si si že priznala, da nista za skupaj, ne? Kar nadaljuj v tej smeri.. In kmalu se ti to ne bo zdelo tako tragično, boš videla.
In ne zdi se mi, da je tako uredu, če ima tak odnos do tebe. Morda ga preveč idealiziraš..

Ne skrbi, tudi zate je sreča, samo poiskati jo moraš. Saj veš, da jo trenutno iščeš na napačnem koncu..

Drži se user posted image

ROŽICA

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.11.2007 8:48:58   
Anonimen
Si kokoš, ki se jo najde na vsakem vogalu in nimaš nič... Si lena lenoba!!  Skozi vedno mi ukazuješ, vsako stvar, to je pa zato, da ko bova živela skupaj ti ne bo treba mignit s prstom... Nisi sposobna nič sama naredit, samo čakaš...

Uh jaz bi ga kr prekinla pri tem stavku.  Bi rekla, da je kr samozavesten glede na to da verjame, da bi jaz kdajkoli živela z njim?? Ampak to sem jaz user posted image   Kaj pa si ti Kirsten?

(odgovor članu kirsten)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
4.11.2007 8:59:27   
Colt
Kirsten, ker nik pa si mela prej?

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.11.2007 9:07:10   
lenika
A sam si pa ni sposoben spucat?

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.11.2007 9:12:50   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Uh jaz bi ga kr prekinla pri tem stavku.  Bi rekla, da je kr samozavesten glede na to da verjame, da bi jaz kdajkoli živela z njim?? Ampak to sem jaz user posted image   Kaj pa si ti Kirsten?

Pri meni bi bilo isto.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.11.2007 9:18:51   
Raho
Ko boš dovolj močna, da boš končno enkrat za vselej opravila s preteklostjo in dokončno zaprla vrata, ti tega več ne bo potrebno poslušati. Če pa ti odgovarja tak odnos, potem pa boš morala celo življenje poslušati takšne in drugačne očitke. Pa lahko pišeš milijon in enkrat, da je vredu fant. Človek, ki je sposoben nekomu, s katerim je v vezi, izreči tako hude besede, NI V REDU.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.11.2007 9:20:26   
kirsten
colt, prej sem bila briky!!

nekaj bom morala narediti saj to hočem... včeraj sem po tistih izjavah odmaknila od njega in rekla da naj greva vsak svojo pot.  Ampak koliko časa?? Kako naj si dam moč?? Minilo bo 1 teden, pa ga bom začela iskat, pa študirat kako bi bilo če bi se zopet pobotala, kako bi skupaj uživala... A tega nočem.... nočem več, ker samo trpim. Včasih prav študiram da sem tako prismojena da hočem trpet!!!!!
Rada bi zaživela, postavila sebe na 1.mesto in končno vrgla vso trpeljenje v prepad... Res bi rada to, trenutno si ne želim nič drugega... Nočem ga več iskat!!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.11.2007 9:20:44   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

. Človek, ki je sposoben nekomu, s katerim je v vezi, izreči tako hude besede, NI V REDU.

Tudi če z njim ni v vezi, tak človek NI vredu. user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.11.2007 9:27:37   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

. Človek, ki je sposoben nekomu, s katerim je v vezi, izreči tako hude besede, NI V REDU.

Tudi če z njim ni v vezi, tak človek NI vredu. user posted image

Izhajam iz dotičnega primera. Vsekakor pa imaš prav, bananaramauser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.11.2007 9:31:20   
caillou
Pogreta župca še nikoli ni prinesla nič dobrega, vsaj na dolgi rok ne.

Jest bi si poiskala kaj frišnegauser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.11.2007 9:31:58   
Anonimen
Jaz sem tud poslušala takšne od svojega bivšega. Da me lahk sam traktor dvigne, če padem,  da se me vsak ustraši, ko me vidi, lej kakšna si, tud skuhala sem jim, pa počistila kdaj,..
Največji hec je, da mi ta bivši sploh všeč ni bil, ko sva začela hodit ven. Pač pa sem bila jz tako obupana in razočarana, da sem se oprijela vsake slamke, ki se mi je ponudila. No in s poniževanjem, je napumpal svoj ego in poteptal mojo samozavest do te mere, da sem bila prepričana, da si boljšega ne zaslužim in ne morem imet.

In potem sem ga spoznala, svojega moža namreč. Veliko sva se pogovarjala, hodila na kave. Z bivšim sem želela prekiniti, povedala sem mu, da sem spoznala drugega in da želim končati zvezo. Dobila sem boks v oko. Ni odšel, dokler mu nisem obljubila, da se bom zaročila z njim.
No s prijavo sem se ga rešila, ampak to je že druga zgodba.

Kirsten bejži od njega. Mogoče boš sčasoma spoznala, da to le ni prava ljubezen, pač pa iluzija.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
4.11.2007 9:32:21   
tanikaa
Vem da mam prav. user posted image  In vem, kaj si ti mislila. Ampak mam čas in se moram spotaknit v vsako vejico. user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.11.2007 9:33:18   
Anonimen
A to so kakšni sosedje poklicali inšpekcijo, ker imajo tako svinjarijo ali kaj?

(odgovor članu Raho)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?