|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tudi jaz žalostna
15.12.2004 13:16:17   
lucika
tudi ta mesec ni uspelo. zelo žalostna.vedno sem si mislila, da bo šlo takoj ,ko se odločiva. pa ne gre.
ko le meseci ne bi trajali tako dolgo....
sploh ne grem vec iz pojstle! mislite, da bo pomagalo?

:((:((:((:((, pa bo že. mora biti...

bodite boljše od mene...
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tudi jaz žalostna
15.12.2004 13:17:58   
Teya
:(:( grdo!!!! žal mi je....ma BO....boš vidla, da BO....in to hmalu....
:pujs: za srečo!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   tudi jaz žalostna
15.12.2004 13:18:23   
Sisy
:((:((:((

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   tudi jaz žalostna
15.12.2004 13:22:50   
enci
Kako razumem tvoje obcute!!!!!!!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(
Pa le ... treba je iti naprej in najti moc za premagovnje teh ovir, ki nam jih zivljenje postavlja pod noge.
Pogumno:bravo::bravo::bravo::bravo:!!!
lp
enci:metulj:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   tudi jaz žalostna
15.12.2004 13:24:36   
baguSka
lb!!!
Preber si vic on Neže!! :)
Mogoče bo teb in tud nam ostalim tale dieta končno pomagala :zmeden:
:rozica::rozica::rozica: zate da se čimprej potolažiš!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   tudi jaz žalostna
15.12.2004 13:25:02   
tinkamiška
Malo se zjoči, potem pa stres Franco za ušesa, če jih ima, al pa za kej druzga, pol pa trikrat skoč na njo in ji reč, da nima vstopa, dokler je ne pokličeš, France frdamane!

Sej bo ratal boš vidla!:rozica:

Tinka

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   tudi jaz žalostna
15.12.2004 13:28:13   
spella
Ah, ne se sekirat. Smo na istem. Obstaja nešteto metod, po eni se bo že prijelo.

Ne obupaj!!!
Veliko se smej, pa rada se imej, pol bo pa tud v trebušku ratal kej!!!
Zdaj pa hitro skoči ven iz postelje, pa se mal pocrklej (priporočam tortico, men full pomaga), pa ti bo takoj boljš.
No vidš, zdej maš pa še mene, ko bova lahko skupej čakale, a naju bo Francka ubogala, pa je po novem letu ne bo.

Lp Špela :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   tudi jaz žalostna
15.12.2004 13:34:50   
lucika
u tole s tortico je pa dobra ideja!!!! po tistem tvojem" pa bo ratal kej" predvidevam, da si malo predaleč, da te povabim zraven. jaz sem namrec s stajerske, pa bi mi zelo pasala ena taka somisljenicka, da bi skupaj ob tortici držale pesti...

aja, nisem misla pojstle tak, da se jocem v njej... tak sem mislila, da ne grem dol, dokler kaj ne rata...:) po oni dieti, res...

jaz res upam, da bo drugo leto tapravo. da se nam bodo uresničile želje. take, ki jih imamo skupne. poleg lota.
lp

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   tudi jaz žalostna
15.12.2004 13:37:37   
Sisy
a veš Lola da sem se jaz tud začela držat tega nasveta- ej punce-užiiiiivat-VESELI DECEMBER JE! :bravo:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   tudi jaz žalostna
15.12.2004 13:50:34   
lucika
saj uzivamo...
to je pač tisti del, ki sem si zelo želela, da bi šlo, pa ni. pa sem žalostna. pa mi gre na jok. pa se mi zdi, da se mi dogaja krivica.... pa bo že.
kak dan še, pa bom pozabla. pa še kak dan, pa bom začela na novo planirat. pa še kak da, pa bom spet čist nora...:)
mogoče je tud tale net malo kriv. toliko preberem o nosečnosti, da se že kakega pol leta čisto noseča počutim... pol pa bi rada vse takoj... pa ne gre...

ok, zdaj pa se gremo veselit...:) ne, grem druge razveselit, nesem čestitke na pošto... tak lepo so mi uspele... ker še nimama dojenčka, sem dala na glavo božičkovo kapico moji kužiki. pa so take lepe čestitke ratale. vsaj meni. no, moja kužika je zdaj namesto dojenčka. veselo se cartama vsaki dan, pa res sem vesela,da jo imam...no, pa me je malo zaneslo....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   tudi jaz žalostna
15.12.2004 13:52:54   
baguSka
:bravo::bravo::bravo::bravo: za kužiko!! Tud jst bi jo rada vidla!! 8)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   tudi jaz žalostna
15.12.2004 13:56:40   
lucika
kak dan še počakaj...
ravno danes sem dobila cd od siola, da zdaj pa pocasi res dobima net domov. pa bom takrat dala slikce gor.
do tedaj pa lepe pozdrave iz knjiznice...
sem namrec zaposlena na soncni upravi in nimam pri milem bogu kaj za delat. razen pridno gospodinjit...

uzivajte.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   tudi jaz žalostna
15.12.2004 14:01:26   
Sisy
supeeer! Men je tok všče da bo dala še kakšna svojo slikco (al pa od svoje kužike) gor! Moje pa še niso dal gor....:zmeden2: morm mal povprašat kaj dogaja:)-

loh se pa kdaj zmenmo za kakšen sprehod z našimi kužki pa se gremo z njimi mal okrog važit! :)-:love:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   tudi jaz žalostna
15.12.2004 14:04:33   
baguSka
:)-:)-:)-:)- Ja sam midve bova mogle pazt da se najini ne bosta zaletavali! :)-:)-
Glede slikce pa: pr men je tud trajal ene 7 dni da so jo dal gor in baje da je to normalno! :zmeden2:

..:kuza:..:kuza:..:kuza:..

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   tudi jaz žalostna
15.12.2004 14:07:45   
Sisy
aja...nism vedla da tok traja....:ups: ah ni panike :miska:

joj punce a veste kok sm smotana ,namest da bi zdele ponavljala tist kar sem se naučila (beri: v petek izpit) pa se sploh od tega RR-ja ne morm odlimat.....:)-

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   tudi jaz žalostna
15.12.2004 14:10:38   
baguSka
Hitr bejž test ponavljat!!!!!!
Me bomo tuki tud pol še k boš ti izpit že nardila!!!!
:)- :)- :)- :)- :)-

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   tudi jaz žalostna
15.12.2004 14:11:57   
Sisy
zmenjen!:)- :miska: te že ubogam ;)

si kaj zvečer "tipkamo"

pa pa

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?