tudi jaz žalostna (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

lucika -> tudi jaz žalostna (15.12.2004 13:16:17)

tudi ta mesec ni uspelo. zelo žalostna.vedno sem si mislila, da bo šlo takoj ,ko se odločiva. pa ne gre.
ko le meseci ne bi trajali tako dolgo....
sploh ne grem vec iz pojstle! mislite, da bo pomagalo?

:((:((:((:((, pa bo že. mora biti...

bodite boljše od mene...
lp

Teya -> tudi jaz žalostna (15.12.2004 13:17:58)

:(:( grdo!!!! žal mi je....ma BO....boš vidla, da BO....in to hmalu....
:pujs: za srečo!

Sisy -> tudi jaz žalostna (15.12.2004 13:18:23)

:((:((:((

enci -> tudi jaz žalostna (15.12.2004 13:22:50)

Kako razumem tvoje obcute!!!!!!!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(
Pa le ... treba je iti naprej in najti moc za premagovnje teh ovir, ki nam jih zivljenje postavlja pod noge.
Pogumno:bravo::bravo::bravo::bravo:!!!
lp
enci:metulj:

baguSka -> tudi jaz žalostna (15.12.2004 13:24:36)

lb!!!
Preber si vic on Neže!! :)
Mogoče bo teb in tud nam ostalim tale dieta končno pomagala :zmeden:
:rozica::rozica::rozica: zate da se čimprej potolažiš!

tinkamiška -> tudi jaz žalostna (15.12.2004 13:25:02)

Malo se zjoči, potem pa stres Franco za ušesa, če jih ima, al pa za kej druzga, pol pa trikrat skoč na njo in ji reč, da nima vstopa, dokler je ne pokličeš, France frdamane!

Sej bo ratal boš vidla!:rozica:

Tinka

spella -> tudi jaz žalostna (15.12.2004 13:28:13)

Ah, ne se sekirat. Smo na istem. Obstaja nešteto metod, po eni se bo že prijelo.

Ne obupaj!!!
Veliko se smej, pa rada se imej, pol bo pa tud v trebušku ratal kej!!!
Zdaj pa hitro skoči ven iz postelje, pa se mal pocrklej (priporočam tortico, men full pomaga), pa ti bo takoj boljš.
No vidš, zdej maš pa še mene, ko bova lahko skupej čakale, a naju bo Francka ubogala, pa je po novem letu ne bo.

Lp Špela :rozica::rozica::rozica:

lucika -> tudi jaz žalostna (15.12.2004 13:34:50)

u tole s tortico je pa dobra ideja!!!! po tistem tvojem" pa bo ratal kej" predvidevam, da si malo predaleč, da te povabim zraven. jaz sem namrec s stajerske, pa bi mi zelo pasala ena taka somisljenicka, da bi skupaj ob tortici držale pesti...

aja, nisem misla pojstle tak, da se jocem v njej... tak sem mislila, da ne grem dol, dokler kaj ne rata...:) po oni dieti, res...

jaz res upam, da bo drugo leto tapravo. da se nam bodo uresničile želje. take, ki jih imamo skupne. poleg lota.
lp

Sisy -> tudi jaz žalostna (15.12.2004 13:37:37)

a veš Lola da sem se jaz tud začela držat tega nasveta- ej punce-užiiiiivat-VESELI DECEMBER JE! :bravo:

lucika -> tudi jaz žalostna (15.12.2004 13:50:34)

saj uzivamo...
to je pač tisti del, ki sem si zelo želela, da bi šlo, pa ni. pa sem žalostna. pa mi gre na jok. pa se mi zdi, da se mi dogaja krivica.... pa bo že.
kak dan še, pa bom pozabla. pa še kak dan, pa bom začela na novo planirat. pa še kak da, pa bom spet čist nora...:)
mogoče je tud tale net malo kriv. toliko preberem o nosečnosti, da se že kakega pol leta čisto noseča počutim... pol pa bi rada vse takoj... pa ne gre...

ok, zdaj pa se gremo veselit...:) ne, grem druge razveselit, nesem čestitke na pošto... tak lepo so mi uspele... ker še nimama dojenčka, sem dala na glavo božičkovo kapico moji kužiki. pa so take lepe čestitke ratale. vsaj meni. no, moja kužika je zdaj namesto dojenčka. veselo se cartama vsaki dan, pa res sem vesela,da jo imam...no, pa me je malo zaneslo....

baguSka -> tudi jaz žalostna (15.12.2004 13:52:54)

:bravo::bravo::bravo::bravo: za kužiko!! Tud jst bi jo rada vidla!! 8)

lucika -> tudi jaz žalostna (15.12.2004 13:56:40)

kak dan še počakaj...
ravno danes sem dobila cd od siola, da zdaj pa pocasi res dobima net domov. pa bom takrat dala slikce gor.
do tedaj pa lepe pozdrave iz knjiznice...
sem namrec zaposlena na soncni upravi in nimam pri milem bogu kaj za delat. razen pridno gospodinjit...

uzivajte.

Sisy -> tudi jaz žalostna (15.12.2004 14:01:26)

supeeer! Men je tok všče da bo dala še kakšna svojo slikco (al pa od svoje kužike) gor! Moje pa še niso dal gor....:zmeden2: morm mal povprašat kaj dogaja:)-

loh se pa kdaj zmenmo za kakšen sprehod z našimi kužki pa se gremo z njimi mal okrog važit! :)-:love:

baguSka -> tudi jaz žalostna (15.12.2004 14:04:33)

:)-:)-:)-:)- Ja sam midve bova mogle pazt da se najini ne bosta zaletavali! :)-:)-
Glede slikce pa: pr men je tud trajal ene 7 dni da so jo dal gor in baje da je to normalno! :zmeden2:

..:kuza:..:kuza:..:kuza:..

Sisy -> tudi jaz žalostna (15.12.2004 14:07:45)

aja...nism vedla da tok traja....:ups: ah ni panike :miska:

joj punce a veste kok sm smotana ,namest da bi zdele ponavljala tist kar sem se naučila (beri: v petek izpit) pa se sploh od tega RR-ja ne morm odlimat.....:)-

baguSka -> tudi jaz žalostna (15.12.2004 14:10:38)

Hitr bejž test ponavljat!!!!!!
Me bomo tuki tud pol še k boš ti izpit že nardila!!!!
:)- :)- :)- :)- :)-

Sisy -> tudi jaz žalostna (15.12.2004 14:11:57)

zmenjen!:)- :miska: te že ubogam ;)

si kaj zvečer "tipkamo"

pa pa

Stran: [1]