Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A bomo kaj jedli danes? ;) 31.10.2007 12:58:36
|
|
|
|
gumbek
|
mi smo pa mel ocvrte kalamare in solato fižol z jajčki da so otroc malo sodelovali..
|
|
RE: A bomo kaj jedli danes? ;) 31.10.2007 13:31:17
|
|
|
|
dulcinea
|
Mi smo jedli gobovo juhico, rižoto z morskimi pa solatko. Za sladico pa kuhana jabolka s prelivom iz malin in borovnic...
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: A bomo kaj jedli danes? ;) 31.10.2007 14:09:39
|
|
|
|
Maleal
|
musaka z jajčevci+solata
|
|
RE: A bomo kaj jedli danes? ;) 31.10.2007 14:12:50
|
|
|
|
tinkamiška
|
lazanja in pesina solata tinka
|
|
RE: A bomo kaj jedli danes? ;) 31.10.2007 15:03:22
|
|
|
|
NevenkaP
|
Pizza iz Kavala!
|
|
|
|
RE: A bomo kaj jedli danes? ;) 31.10.2007 15:42:22
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Karin, a ne bi jaz do tebe prletela??? Ti kar prid, golaža dost za ene 10 ljudi Karin, a je še kej ostalo? Men že mal "kruli" Dans smo vsi doma in je bilo kosilo (pre)zgodaj! Zdej pa študirat kaj bomo pol jedli! Zbiram predloge za malico/večerjo...
|
|
|
|
RE: A bomo kaj jedli danes? ;) 31.10.2007 16:16:10
|
|
|
|
Enolla
|
Madona Balonček - danes si pa zahtevna . Za malico smo imeli vsak kos sadja (jabolko ali banana) za večerjo pa bomo zaredil zelenjavno mineštro in pecivo, ki je ostalo od kosila.
|
|
RE: A bomo kaj jedli danes? ;) 31.10.2007 18:47:13
|
|
|
|
Balonchy
|
Zahtevna? Ma neeee... Sam rada jem! Si delam zadnje čase zalogo za zimo... No tko... malce ni blo... sem pa ravnokar zmazala popečen kruhek+tatarc! Sam se bojim, da bom mogla še kaj preden grem spat!
|
|
|
|
RE: A bomo kaj jedli danes? ;) 31.10.2007 18:51:22
|
|
|
|
rija
|
jaz pa sem pravkar zmazala krožnik odličnega segedina moja mama je danes prekosila sama sebe in skuhala noro dobrega
|
|
RE: A bomo kaj jedli danes? ;) 31.10.2007 19:19:51
|
|
|
|
mojsoncek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek Piscancji zrezki v sojini omaki, kus kus, kitajska zelenjava in solata Kako narediš zrezke v sojini, samo sojino omako gor daš, ali še kaj drugega? Ja ja, nic ekstra ni ta sojina omaka... popecem piscancka, zalijem z malo jusne osnove in dodam ta temno sojino omako ...
|
|
RE: A bomo kaj jedli danes? ;) 1.11.2007 18:57:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, približno tako naredi. Prepaži veliko čebule, res veliko, potem da vmes še malo slanine, prepraži, da not še malo rdeče paprike v prahu, pa malo paradižnikove mezge. Malo poduši. Potem pa zameša not še fižol, lker se mu ne da v glinene posode nalagat eno zmes pa fižol izmenično. Skratka to da v posode in v ror, peče pa ene pol ure, se mi zdi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?